نه داداش گرفتم ازش
اول مشکل نداشت وقتی باهاش از پی سی سویت با کامپیوتر رفتم اینترنت بعد دیگه نشد!
دیروز ریستش کردم ولی بازم درست نشد!
در مورد جکش هم مطمئنم البته هندسدفری پخش میکنه دکمه هاش کار نمیکنه!
نه داداش گرفتم ازش
اول مشکل نداشت وقتی باهاش از پی سی سویت با کامپیوتر رفتم اینترنت بعد دیگه نشد!
دیروز ریستش کردم ولی بازم درست نشد!
در مورد جکش هم مطمئنم البته هندسدفری پخش میکنه دکمه هاش کار نمیکنه!
منم همین مشکل رو با هدفونش داشتم.هندفریش رو خودش کار نمیکنه!(در حالی که هندفری گوشی n95 روش کار میکنه مال خودشم رو n95!)
در ضمن اگه ممکنه کلید سه دکمه ریستش رو لطف کنید بگید چیه؟!
محکم فشار بده تا جا بیفته. یه صدایی میده وقتی جا میفته فکر میکنی شکست!
اگر یک روزی هنگ کرد یا نیاز داشتی ریست کنی گوشی رو کلید Power رو از بالا 12 ثانیه نگه دار تا حالت درآدورن باطری و گذاشتن مجددش انجام بشه.
هندسفری ت اصلیه ؟
چون من زیاد دیدم این مشکلو
باید گووشی و هندسفری همدیگه رو دیتکت کنن که بشه باهاش کار کرد![]()
به نظرم سامسنگ گوگل نکسوس از این خیلی سرتر است
معمولا یه کمرا فون ( ان 8 ) رو با یه اسمارت فون مقایسه نمی کنند !
دوست عزیز N8 خودش گوشی هوشمند تمام عیار ولی با سیستم عامل سیمبیان. فقط بخاطر سنسور و لنز حرفه ای و بزرگی که در اون استفاده شده لقب کمرافون بهش داده شدهم و به این معنی نیست که در اسمارت فون بودنش تردیدیه.
از چه لحاظ؟؟
نمایشگر؟؟ بله. چون بزرگتره با رزولوشن بیشتر.
سیستم عامل؟؟ شاید. چون ویندوز موبایل و اندروید و iOS هم ضعفها و دردسرهایی دارند که سیمبیان نداره. نمیشه نظر قطعی داد.
امکانات؟؟ خیر. نسکوس فعلاً باید بره بوق بزنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
من بقدری با N8 و سیمبیان 3 روی اون و امکانات چشمگیرش راحتم که ابداً سراغ اندروید و..... نمیرم. مشکلی که در گوشی های نوکیا داریم فعلاً تحریم بودن و به تبع اون کار نکردن بعضی کامپوننتهای گوشی هستش که برای اونها هم جایگزینهای بهتر و راه حل های ساده ای وجود داره.![]()
به هر حال بیشتر ان 8 یه کمرا فون هست تا اسمارت فون . حتی اگه به عنوان یه اسمارت فون هم در نظر بگیریمش نمی تونیم با گوشی های آندروید مقایسش کنیم !
اسمارت فون باید ساپورت بشه اما نوکیا اونقدر ها ان 8 رو ساپورت نمی کنه و از سیمبین یه Os فرعی در گوشیاش استفاده میکنه !
دوشتان نمیدونید اسن سیمبین آنا کی میاد تا N8 خودمون رو آپگرید کنیم ؟
از کجا بفهمم اصله؟ در ضمن از نظر کیفیت پخش واقعا عالیه ولی دکمه هاش کار نمیکنه!
این اینترنتش اذیتم میکنه از وقتی به کامپیوتر وصل کردم رفتم باهاش اینترنت دیگه نمیره یه بارم ریستش کردم ولی نشد!
بعیده از اصل بودن هندزفری باشه
من هم اول که گوشیم رو گرفته بودم همین مشکل رو داشت یعنی دکمه هاش کار نمیکردن و مرتبا سیستم فرمان صوتی فعال میشد و دو نفر دیگه رو هم دیدم که وقتی گوشی رو گرفته بودن همین مشکل رو داشتن
ولی مشکل بعد از یه مدت خود به خود از بین میره (البته از درست جا نرفتن جک هم میتونه باشه)
شما یه مدت بدون کلید استفاده کنین بعدش کم کم درست میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)