دوستان کسی میدونه فرق RC1 با Nightly Builds تو سیانوژن چیه؟
بعد از نصب سیانوژن باید آخرین آپدیت گوگل رو هم نصب کنیم یا لازم نیس؟
مصرف باتری RC1 چجوریه یا کلا سیانوژن ؟ از رام اصلی بهتره یا بدتر؟
دوستان کسی میدونه فرق RC1 با Nightly Builds تو سیانوژن چیه؟
بعد از نصب سیانوژن باید آخرین آپدیت گوگل رو هم نصب کنیم یا لازم نیس؟
مصرف باتری RC1 چجوریه یا کلا سیانوژن ؟ از رام اصلی بهتره یا بدتر؟
Last edited by ahmad97; 25-06-2011 at 12:44.
بله اول ازاین لینک مستقیم فایل سیانوژن رو دانلود کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد ازاینجا هم اپدیت گوگل رو بگیر:
نه داداش با rc1 هم همین مشکلو داره..درست نمیشه اعصابمو خورد کرده.!!!یعنی برا همه خوبه فقط برا من اینطوریه عجیبه...
این رام 2.2.2 uk که کیبورد فارسی نداره.؟؟؟بعضیا گفتن داره...
واسه من کیبورد فارسی دار شده با نصب prersian soft keyboard ! ولی ناقصه: به این ترتیب که وقتی اس ام اس میاد ج د ا ج د ا مینویسه. وقتی هم تایپ میکنی ج د ا ج د ا تایپ میکنه ولی بعد از هر کلمه که نوشتی فاصله رو که میزنی میسبه به هم و جدا جدا نیست دیگه. صفحه های وب هم همونطوری ج د ا ج د ا نشون میده..
وقتی تنظیمات کیبورد رو میاری 3 تا گزینه داره
Swype
Multi-tuch keyboard
Persian Soft Keyboard
ولی نمیدونم چرا اینتر رفته به جاش شکلک اومده. یادمه یکی از بچه ها چند وقت پیش همین مشکل رو داشت. fire جان گفتی بهش چیکار کنه اینتر درست بشه؟
Last edited by mad-defy; 25-06-2011 at 23:29.
دوستان من یک مشکل بزرگ با ریکاوری پیدا کردم . یعنی وقتی گوشیمو خاموش میکنم و کلید پایین رو نگه میدارم آرم اندروید میاد ولی هر چی صفحه رو لمس میکنم هیچ تغییری نمیکنه حتی تموم صفحه رو لمس کردم نه فقط سمت راست پایین
دوم اینکه گوشیمو روت کردم و clockwork رو نصب کردم وقتی برنامه اجرا شد و کارای نصبش تموم شد ریکاوری رو زدم ولی فقط آرم موتورولا اومد و صفحه سیاه شد
حالا باید چکار کنم اینجوری که نمیشه سیانوژن نصب کرد
دوست عزیز اینجا بخش مشاوره نیست . ولی بدون که ایکس 10 از هیچ نظر به پای دیفای نمیرسه . شاید تنها رغیب دیفای در این رنج گالاکسی اس باشه که قیمتش خیلی بیشتره و دیفای خیلی به صرفه تر هست /
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو ریکاوری .
برای تغییر زنگ های گوشی به آهنگ دلخواه پست 79 اینجا رو بخون :
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو ریکاوری .[/QUOTE]
هادی خان من این کار رو هم انجام دادم ولی تو ریکاوری نرفت و به صورت عادی گوشی بالا اومد
وقتی ولوم بالا رو با پاور میزنم میره تو قسمت نصب رام
وقتی ولوم پایین با پاور رو میزنم یک روبات اندروید میاد با یک مثلث ولی دیگه هیچکار نمیکنه
وقتی هر دو دکمه رو میزنم با پاور گوشی روشن میشه بدون هیچ تغییر
هیچ تنظیم خاص یا نکته ای نداره که من رعایت نکرده باشم![]()
Last edited by ahmad97; 26-06-2011 at 12:52.
گوشی رو خاموش میکنی و بعد با گرفتن ولوم بالا و پاور میره تو منوی بوت لودر . که برای نصب رامهای اصلی و با پسوند sbf کاربرد داره .
ولوم پایین رو بگیری و پاور رو بزنی میره تو منوی ریکاوری .الان اگر علامت آدمک آندروید اومد کلید ولوم بالا و پایین رو همزمان بزنی میره تو منوی ریکاوری .
اگر میخوای رام سیانوژن مد7 رو نصب کنی باید برنامه 2indinit نصب کنی و بری تو ریکاوری و نصب رام
در ضمن آموزش کاملش اینجا هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)