البته به نظر من کاکا خرید خوبی می تونه باشه ولی به قول شما دیگه آخرش 30 بیشتر نمی ارزه .
ما که همینجوریش رقیب نداریم ، کاکا هم بیاد که دیگه هیچی .![]()
البته به نظر من کاکا خرید خوبی می تونه باشه ولی به قول شما دیگه آخرش 30 بیشتر نمی ارزه .
ما که همینجوریش رقیب نداریم ، کاکا هم بیاد که دیگه هیچی .![]()
فعلا که منچستر بیشتر به دنبال جانشین فن درسار هستش تا خرید یه هافبک تهاجمی.
آدلر و نویر و دخه آ و استکلنبرگ و .....
از قرار معلوم آدلر فعلا جدی تره چون اسکاتای منچستر در حال دید زدنش هستن هر چند اگه لورکوزن موفق بشه این فصل بیاد چمپیونزلیگ باید برن سراغ یه گزینه دیگه.
نویر هم که مال بایرنه.
ولی استکلنبرگ خوبه،بازی با رئال لامصب چقدر توپ گرفت ازشون(البته بازی رفت)
Last edited by بردیا; 03-01-2011 at 22:14.
ممنون.
پس خوبه، بازی بعد از این چون 26 دی هست میشه تیم کامل رو بازی داد. درسته جام حذفیه ولی دوست ندارم مقابل لیورپول نتیجه نگیریم!
به نظرم سر الکس باید تو بازی با استوک به اسکلت اصلی تیم (خصوصا برباتوف) استراحت بده و به عنوان یار ذخیره بهشون بازی بده! بدون شک بردن استوک با جوونای تیم میسره (حتی اگه برد خفیفی باشه)... ضمن اینکه هفته دیگه قطعا یکی از دو تیم سیتی یا آرسنال امتیاز از دست خواهند داد (شاید هم هر دو)... همه این ها باعث میشه که تمرکز تیم بیشتر رو بازی جام حذفی باشه...
به نظر هیچ جام حذفی ای تو دنیا اعتبار اف ای کاپ رو نداره! با اینکه پر افتخارترین تیم این جام هستیم اما 6 ساله نتیجه نگرفتیم... حالا این یه بحثه!
بحث دیگه لیورپول و بازیه خونگیمونه! واقعا برد تو بزرگترین داربی انگلستان یه مزه دیگه ای داره... ایشالا که تیم برنده از زمین بیاد بیرون...
راستی راجع به پارک حمید جالب گفت! بیایم دعا کنیم کره جنوبی زودتر از جام ملت ها حذف بشه!
ولی من حساب کردم تو بدترین حالت (رسدن کره به نیمه نهایی) قطعا به بازی مون با سیتی خواهد رسید! فقط امیدوارم تو جام ملت ها مصدوم نشه یهو!!
در کل من به قهرمانی تیم ملی مون راضیم!![]()
خدا کنه این مربی دیوانه لیورپول به سرش نزنه که با جوونها بیاد بازی کنه....از این هاجسون هیچ چیزی بعید نیست...
در کورد دروازه بان که لینگراد رو گرفتیم...فعلا خوبه...استکلنبرگ اصلا مطمئن نیس....یه بازی خوبه یه بازی بد....نویر هم مثل اینکه بایرن جدی شده...البته منم جای نویر بودم تو همون المان که کشور خودمه میموندم....بایرن هم کم تیمی نیس....
میبینم که توجیح باخت از همین الان شروع شده...جوون ها![]()
حالا بزار بعد از باختنمون اینا رو بگو،این مربی دیوانمون کارهای بزرگی هم بلده بکنه
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
هر چند بردن منچستر کار زیاد بزرگی هم نیست![]()
حرفتونو کامل قبول دارم
کار بزرگی تونسته بکنه، رسوندن لیورپل به رده نهم
این جمله آخرتون دقیقا مصداق این ضرب المثله:
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!
در کل فکر کنم بردن منچستر برای لیورپلیا تبدیل به رویا شده![]()
بچه ها من ازتون معذرت میخوام...بایکوت رو یادم نبود....
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
دوستان عزیز این کاربر یعنی liverbarsa (که البته barsa نیست و barcelona درستش هست) بایکوت هست....چندی قبل با بچه ها طی کردیم...جواب ندید ایشون توهین میکنن فضای دوستانه تاپیک بهم میریزه...ممنون
Last edited by shutdown; 04-01-2011 at 01:47.
چون اخطارهام پاک شده و نمیخوام دوباره ببینمشون دیگه به هیچ وجه توهین نمیکنم،فقط مذاکره و گاهی کل کل
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
بارسا هم مخفف بارسلونا هستش دیگه...
---------- Post added at 02:34 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
بعد از مسابقه حرف میزنیم،اگه باختیم یه هفته این ورا پیدام نمیشه...
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------
در ضمن نام کاربریم در دست تعمیره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)