به همه استقلالی ها تبریک میگم
پرسپولیسی ها هم امیدوارم زودتر از شوک دبل شدن بیان بیرون!![]()
به همه استقلالی ها تبریک میگم
پرسپولیسی ها هم امیدوارم زودتر از شوک دبل شدن بیان بیرون!![]()
اینکه کل بازی یکطرفه قضاوت باشه.تو هر بازی داور اشتباهاتی داره اینجا هم یه پنالتی نگرفت فوتباله دیگه واسه همه تیمها پیش میاد
اینکه 2 بازی حق پرسپولیس فقط خورده بشه.
اینکه بازیکن استقلال اخراج نشه
اینکه.....
اینکه...
واقعا این اتفاقه؟
پرسپولیس انصافا بهتر بود ! ولی خیلی برد شیرینی بود !
ما که رفتیم استادیوم خستگی به تنمون نموند !
دوستان سلام:
با مقدمه ی تبریک به استقلالی ها بابت تاریخ سازی در شهرآورد تهران :
1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد")
2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .
3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟
4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .
5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)
با تشکر.
آره تو راس میگی!!3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
بازی رفت گل سالم آفساید میشه!!!!
بازی برگشت پنالتی 100% گرفته نمیشه!!!
خب عزیز من همینا نتایج فوتبالو رقم میزنه دیگه..///
خوش باشید
من استقلالی ام![]()
سام علیک ممنون
1....این نشد های شمام داشت منو یاد یه شاعر موج سومی می انداخت که ننداخت...!!!
2.مشکل دایی غرور خیلی زیاد از حدشه...چیزی که قلعه نویی یا امال پروین هم داشتن ولی دائی از بقیه بیشتر داره...و در کل به نظر شخص... خودم زیاد مربی خوبی نمی شه...
3.کاملا موافقم باهات ....البته به نظر خودمم اوصحنه کاملا مشکوک بود
4.البته خوشحالم که مغموم نشدی...ولی من به شخصه خیلی خوشحال شدم....: دی
5.واسه این دو تا تیم مربی نباید خیلی با دانش و این حرفا باشه...کلا یه مربی ای که مدیرتش خوب باشه بهتر جواب میده...با کمک مربیه با دانش....حالا دیگه خودتون پیدا کنید پرتقال فروش رو....!!!
با شوما هم به عنوان یه پرسپولیس با منطق بسی حال نمودیم....موفق باشید
Last edited by Ali_BlueBoy; 30-03-2011 at 22:25.
سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال قضاوت شهرآورد هفتادم بین تیم های پرسپولیس و استقلال را بدون نقص توصیف کرد. تیم فوتبال استقلال چهارشنبه موفق شد در هفتادمین شهرآورد پایتخت مقابل پرسپولیس به برتری یک بر صفر برسد. قضاوت این دیدار بر عهده محسن ترکی بود.حسین عسکری در خصوص قضاوت داور مسابقه اظهار داشت: به نظر من قضاوت ترکی هیچ نقصی نداشت و عملکرد بسیار خوبی را از این داور شاهد بودیم. سرپرست کمیته داوران در خصوص صحنه مشکوک خطای پنالتی محمد محمدی بر روی غلامرضا رضایی افزود: این صحنه از نظر من به هیچ وجه پنالتی نبود
خوشحالم که خیلی منطقی هستی. کاش بقیه هم یه ذره یاد بگیرن : دیدوستان سلام:
با مقدمه ی تبریک به استقلالی ها بابت تاریخ سازی در شهرآورد تهران :
1- متاسفانه ادبیات نوشتاری برخی دوستان من رو یاد گذشته و تاپیکهای طرفداران پرسپولیس و استقلال انداخت ( خاطراتی که امیدوار بودم تکرار نشه که نشد ، "و نمیخوام هم بگم که تقصیر کی بود که نشد ولی نشد")
2- دایی گویا عهد کرده انواع و اقسام رکوردها (منفی) رو از خودش به جا بگذاره در پرسپولیس ،
+
فروردین لعنتی دایی .
3- در مورد صحنه ی مشکوک پنالتی ؛ در کل نظرم اینه که وقتی تیمی با 4 مهاجم درون زمین قادر به گل زدن نیست مشکل از جاهای دیگه ای باید باشه و تیم باید به قدری خوب باشه که مسائل این چنینی داوری تاثیری در کارش نداشته باشه و داور رو دستاویز توجیه شکست قرار نده .
+
تا کی اوت دستی ؟؟؟ چند بار در طول این 3-4 فصلی که سپهر در پرسپولیس هست تیم از روی پرتاب های بلند به گل رسیده ؟ تا کی اصرار به درب بسته کوبیدن ؟ تا کی ارسالهای بی هدف طولی از نیمه ی زمین به نقطه ی پنالتی ؟
4- شخصا از دبل شدن پرسپولیس چندان مغموم نیستم ، چون معتقدم شهرآورد تهران حالا حالاها بابت سریال 1-1 ها به ما تماشاگران بدهکار هست .
5- به نظر دوستان اگر که بر فرض دایی از کار برکنار بشه گزینه ی مناسب داخلی موجود هست برای هدایت تیم ؟ ( گزینه ی خارجی مناسب که تصور نمیکنم در این مقطع بی کار باشه و در صورت وجود هم به نظرم نمیتونه تاثیری داشته باشه برای ادامه ی لیگ)
با تشکر.
البته این رسم شده که کلا بعد از باخت در این دربی هر کسی بهونه های مختلفی میاره تا در مقابل طرفدارای تیم رقیب در امان باشه و خلاصه الکی یه چیزی برای گفتن داشته باشه! : دی
اینجوری که شما پیش میری چنذوقت میگی باید تمامم بازی کنان اخراج می شدندوست عزیز خطاهای امیر آبادی 2 تاشون کارت زدر می گرفت وضع فرق میکرد.
اگر محمدی اخطار میگرفت ....
اگر داور یکطرفه سوت نمی زد !
حرف روی کل بازیه نه یک صحنه.
این که نمیشه در هر بازی حق پرسپولیس در عین وضوح نادیده گرفته بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)