تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 181 از 515 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این قلم چی نمیشه فقط هر از گاهی بریم برای آزمونش؟ یعنی مثلا برای این هفته فقط ۱۰ تومن بریزیم بریم آزمون این هفته رو بدیم؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من برای درس زیست در یکی از آموزشگاه ها ثبت نام کردم
    در یکی از آزمون های آزمایشی نیز شرکت میکنم

بودجه بندی تدریس در آمزوشگاه با بودجه بندی آزمون کاملا متفاوت است

اولویت با کدام است؟درس خواندن درس آموزشگاه یا درس خواندن جهت آزمون؟

به نظر من بهتر بود آموزشگاه و آزمونتو یکی انتخاب می کردی
    ولی حالا که اینجوری شده بهتره با آزمون پیش بری وگرنه وقت تلف کردنه
    چون اگه سر جلسه سوالارو بلد نباشی هم پولت از بین رفته هم وقتت هم اینکه درصد خوبی نداری
    جزوه های کلاستو میشه بعدا خوند..

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها کسی هست که ترتیب دفترچه آزمونارو عوض کنه مثلا اول شیمی رو بزنه و نتیجه هم گرفته باشه؟ کار خوبیه به نظرتون؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نخیر نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

من با توصیه های دوستان رفتم این کتاب فیزیک اندیشه سازان چاپ 84 قبل از دستکاری مبتکران رو گرفتم

تو نگاه اول که کتاب خوبی به نظر میاد.. ولی باید بدونید که از کجا میخواید بخرید.. من همون مغازه اول که رفتم پیدا کردم !

ولی بلد نباشید باید کلی برید و بگردید و الکی معطل بشید..

تازه فروشنده اش میگفت کتاب های بازرگان اگر واسه 85 رو همبگیری مشکل نداره..چون خودش که رفته آمریکا.. کتاب هاش همونه... فقط کنکورها رو هی بهش اضافه میکنند..محتواش فرقی نداره... الکی قیمتش بیشتره..

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

واسه تحلیلی چی پیشنهاد میدین بالاخره که خوب توضیح داده باشه کسی که واقعا" تجربه کرده بگه ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

قطعاااااااااااااااااااااا اااااااااا!
    4_5تا مولف مطرح دور هم جمع شدن تست جمع کردن یه پاسخنامه توپ هم گذاشتن کنارش که من و شما استفاده کنیم فیضشو ببریم
    اساسا تستای آموزشی اسمش روشه شما پله به پله یه چیزایی رو توش یاد میگیری
    توی تستای تمرین کنید هم سرعتت بالا میره هم آموخته هات تثبیت میشه و به نوعی خودت رو آماده کنکور میکنی مهم نیست که آموزشی و تمرین کنید رو همون موقع بزنی من خودم مثلا فصل 1فیزیک پیش1 رو توی آزمون بعدی جزو محدوده آزمون بود میومدم تستهای آموزشی رو میزدم و توی آزمون بعدش که بخش دیگه ی اون فصل میومد تستهای تمرین کنید رو میزدم
    یعنی اگه مثلا کل فصل 40 صفحه بود و برنامه میگفت تا صفحه 30 آزمونه من کل 40 صفحه رو میخوندم و کل تستای آموزشی رو میزدم و توی آزمون بعد که از صفحه 30 تا 40 میومد میشستم فقط تستهای بیشتر تمرین کنید رو میزدم(چقدر حرف زدم)
    تستاش زیر 83 هست اخه تست جدید نزنم

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با توصیه های دوستان رفتم این کتاب فیزیک اندیشه سازان چاپ 84 قبل از دستکاری مبتکران رو گرفتم

تو نگاه اول که کتاب خوبی به نظر میاد.. ولی باید بدونید که از کجا میخواید بخرید.. من همون مغازه اول که رفتم پیدا کردم !

ولی بلد نباشید باید کلی برید و بگردید و الکی معطل بشید..

تازه فروشنده اش میگفت کتاب های بازرگان اگر واسه 85 رو همبگیری مشکل نداره..چون خودش که رفته آمریکا.. کتاب هاش همونه... فقط کنکورها رو هی بهش اضافه میکنند..محتواش فرقی نداره... الکی قیمتش بیشتره..
    تصمیم اینکه بازرگان 85 رو بگیرین یا نه با خود شماست (هرچند من بودم نمیگرفتم بخصوص سال دومش یه سری تغییرات داشته) ولی بازرگان ایرانه و آموزشگاه هدف تدریس میکنه(این نشون میده کتاب فروشیه خواسته متقاعد شی کتابای چاپ 85 رو که احتمالا رو دستش مونده بود رو بخری)

8. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تصمیم اینکه بازرگان 85 رو بگیرین یا نه با خود شماست (هرچند من بودم نمیگرفتم بخصوص سال دومش یه سری تغییرات داشته) ولی بازرگان ایرانه و آموزشگاه هدف تدریس میکنه(این نشون میده کتاب فروشیه خواسته متقاعد شی کتابای چاپ 85 رو که احتمالا رو دستش مونده بود رو بخری)
    بازرگان كه امريكا نيست يكي از نويسنده هاي ديگه مبتكران رفته آمريكا ( تا اونجاي كه من اطلاع دارم )

راستي سينا جان احتمال اين كه كتابهاي بازرگان رو دست كتابفروشي بمونه اونم از سال 1385 تا حالا ! دررست مثل احتمال اينه كه توي يه مولكول DNA ؛ بازهاي سايتوزين و آدنين كنارهم قرار گرفته باشن !
    شايد كتاب دست دوم داشته و ميخواسته به اين دوستمون بندازتش

10. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

به شما جوونا توصیه می کنم اگر 2 قرابت معنایی می خواین قوی بشین، کتاب قرابت معنایی نشر دریافت رو بگیرین.

فضاییه! تازه مولفش (هامون سبطی) خودش پزشکی قبول شده از اون مهمتر کتاب های ادبیات اندیشه سازان شاهکار ایشونه.

12. 3 کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

واسه تحلیلی چی پیشنهاد میدین بالاخره که خوب توضیح داده باشه کسی که واقعا" تجربه کرده بگه ؟

---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------

تستاش زیر 83 هست اخه تست جدید نزنم
    حقیقتش اینه که من خودم ترجیح دادم که تستای فیزیک اندیشه سازان رو بزنم + 7سال کنکور قلم چی
    البته اگه اون 7سال کنکور قلم چی رو نزنی موقع جمع بندی کنکور درصد فیزیکت واقعی تره چون تستهارو قبلا حل نکردی ولی این کارم بکنی عالیه

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

بازرگان كه امريكا نيست يكي از نويسنده هاي ديگه مبتكران رفته آمريكا ( تا اونجاي كه من اطلاع دارم )

راستي سينا جان احتمال اين كه كتابهاي بازرگان رو دست كتابفروشي بمونه اونم از سال 1385 تا حالا ! دررست مثل احتمال اينه كه توي يه مولكول DNA ؛ بازهاي سايتوزين و آدنين كنارهم قرار گرفته باشن !
    شايد كتاب دست دوم داشته و ميخواسته به اين دوستمون بندازتش
    دقیقا. این کتابا باید دسته دوم باشه که احتمالا طرف خواسته کتاباشو رد کنه بره(آره دیگه قرار گرفتن سیتوزین و آدنین روبه روی هم یه جور جهش حساب میشه که ادامش سرطان و.... مثل همون کتابای 85 که سرطان میشن آدم نه میتونه استفاده کنه نه میتونه پولشو زنده کنه)

14. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •