این قلم چی نمیشه فقط هر از گاهی بریم برای آزمونش؟ یعنی مثلا برای این هفته فقط ۱۰ تومن بریزیم بریم آزمون این هفته رو بدیم؟
این قلم چی نمیشه فقط هر از گاهی بریم برای آزمونش؟ یعنی مثلا برای این هفته فقط ۱۰ تومن بریزیم بریم آزمون این هفته رو بدیم؟
به نظر من بهتر بود آموزشگاه و آزمونتو یکی انتخاب می کردی
ولی حالا که اینجوری شده بهتره با آزمون پیش بری وگرنه وقت تلف کردنه
چون اگه سر جلسه سوالارو بلد نباشی هم پولت از بین رفته هم وقتت هم اینکه درصد خوبی نداری
جزوه های کلاستو میشه بعدا خوند..
بچه ها کسی هست که ترتیب دفترچه آزمونارو عوض کنه مثلا اول شیمی رو بزنه و نتیجه هم گرفته باشه؟ کار خوبیه به نظرتون؟
نخیر نمیشه
من با توصیه های دوستان رفتم این کتاب فیزیک اندیشه سازان چاپ 84 قبل از دستکاری مبتکران رو گرفتم
تو نگاه اول که کتاب خوبی به نظر میاد.. ولی باید بدونید که از کجا میخواید بخرید.. من همون مغازه اول که رفتم پیدا کردم !
ولی بلد نباشید باید کلی برید و بگردید و الکی معطل بشید..
تازه فروشنده اش میگفت کتاب های بازرگان اگر واسه 85 رو همبگیری مشکل نداره..چون خودش که رفته آمریکا.. کتاب هاش همونه... فقط کنکورها رو هی بهش اضافه میکنند..محتواش فرقی نداره... الکی قیمتش بیشتره..
واسه تحلیلی چی پیشنهاد میدین بالاخره که خوب توضیح داده باشه کسی که واقعا" تجربه کرده بگه ؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:53 PM ----------
تستاش زیر 83 هست اخه تست جدید نزنم
تصمیم اینکه بازرگان 85 رو بگیرین یا نه با خود شماست (هرچند من بودم نمیگرفتم بخصوص سال دومش یه سری تغییرات داشته) ولی بازرگان ایرانه و آموزشگاه هدف تدریس میکنه(این نشون میده کتاب فروشیه خواسته متقاعد شی کتابای چاپ 85 رو که احتمالا رو دستش مونده بود رو بخری
)
بازرگان كه امريكا نيست يكي از نويسنده هاي ديگه مبتكران رفته آمريكا ( تا اونجاي كه من اطلاع دارم )
راستي سينا جان احتمال اين كه كتابهاي بازرگان رو دست كتابفروشي بمونه اونم از سال 1385 تا حالا ! دررست مثل احتمال اينه كه توي يه مولكول DNA ؛ بازهاي سايتوزين و آدنين كنارهم قرار گرفته باشن !
شايد كتاب دست دوم داشته و ميخواسته به اين دوستمون بندازتش![]()
به شما جوونا توصیه می کنم اگر 2 قرابت معنایی می خواین قوی بشین، کتاب قرابت معنایی نشر دریافت رو بگیرین.
فضاییه! تازه مولفش (هامون سبطی) خودش پزشکی قبول شده از اون مهمتر کتاب های ادبیات اندیشه سازان شاهکار ایشونه.
حقیقتش اینه که من خودم ترجیح دادم که تستای فیزیک اندیشه سازان رو بزنم + 7سال کنکور قلم چی
البته اگه اون 7سال کنکور قلم چی رو نزنی موقع جمع بندی کنکور درصد فیزیکت واقعی تره چون تستهارو قبلا حل نکردی ولی این کارم بکنی عالیه
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------
دقیقا. این کتابا باید دسته دوم باشه که احتمالا طرف خواسته کتاباشو رد کنه بره(آره دیگه قرار گرفتن سیتوزین و آدنین روبه روی هم یه جور جهش حساب میشه که ادامش سرطان و.... مثل همون کتابای 85 که سرطان میشن آدم نه میتونه استفاده کنه نه میتونه پولشو زنده کنه
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)