شما باید قبل از تغییر مدل و تایپ یادداشت می کردی.
یه چیز دیگه هم یادم اومد اونم اینکه توی Sub Option برو Region رو بذار روی ED_DTV شاید مشکلت درست شد. البته با برنامه rusamsung باید این قسمت رو بری که احتمالا برای تغییر تایپ هم با همین برنامه رفتی.
شما باید قبل از تغییر مدل و تایپ یادداشت می کردی.
یه چیز دیگه هم یادم اومد اونم اینکه توی Sub Option برو Region رو بذار روی ED_DTV شاید مشکلت درست شد. البته با برنامه rusamsung باید این قسمت رو بری که احتمالا برای تغییر تایپ هم با همین برنامه رفتی.
دوست عزیز تو قسمت sup option گزینه region وجود نداشت .
برنامه rusamsung چیه ؟
خیر دوست عزیز من با کنترل تلوزیون وارد منوی مخفی شدم
اینجا یکی از دوستان توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار بسیار ممنونم دوست گرامی . فقط این region که تو قسمت sub option نیست چه کار کنم ؟
با برنامه rusamsung که گفتم باید برید توی منوی مخفی و گزینه هایی که مخفی هستند مثل Region ظاهر میشن.
باز هم ممنون . نتیجه رو اعلام میکنم .
من برنامه رو دانلود کردم . همون کارایی ک گفت انجام دادم اما وقتی برنامه رو باز میکنم برنامه میره پیش ساعت ویندوز و هر کاری میکنم بالا نمیاد
n-cage عزیز منو مخفی سری 8000 که گذاشتی تونستی باهاش کاناله دیجیتال فعال کنی تا بگیره
با سلام خدمت دوستان
راستش یک اسمات تی وی led سامسونگ مدل 6920 سایز 40 اینچ گرفتم اصلا اطلاعی در مورد این تلویزیونها و نحوه استفادشون ندارم حتی تا الان روشن نکردم
دوستان میتونن در مورد کارایی و یا نحوه استفاده توضیحی بدن .
دو تا عینک همراش بود که فروشنده می گفت خیلی خوب هستن و قیمت بسیار بالایی دارن باید مواظبشون باشم چون نسبت به مدلهای ال جی این عینکها خیلی برتر هستن ( راست و دروغ پای خودش)
دوستان هر طور می تونن اطلاعاتی در این مورد به من بدن
الان متوجه شدم و فکر کنم اشتباه اینجا پست دادم باید مدلش d6920
با تشکر
Last edited by K1lou; 05-04-2012 at 09:14.
با درود
امروز یکی از دوستان تماس گرفت که ال ای دی46C6900 خود را مستقیما بصورت آنلاین آپگرید کرده اما بعداز آپگرید تصاویر شفافیت قبل را ندارند با من مشورت کرد گفتم از تصویر دینامیک استفاده کنه وکنتراست را بالا ببره میگفت با این کارها هم افاقه ای نکرده وتصویر همچنان تار است حتی زبر نویس ها هم سایه می اندازند به نظر شما مشکل از کجاست می توان به شفافیت قبل رسید ؟ راه حل چیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)