ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان -- شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه
خیر مشکلی پیش نمیاد![]()
ببخشید یه سوال دیگه ذهنمو مشغول کرده , بعد از اینکه گوشیو شناخت و تونستم با استفاده از راهنمایی های این سایت گوشیو Jailbreak کنم اگه به اینترنت وصل بشم گوشیو به عنوان -- شده نمی شناسه و اونو مسدود کنه
خیر مشکلی پیش نمیاد![]()
هاوم....
خوب یه سوالی هس یه مدته ذهن منو به خود مشغول کرده
آی فون 4 چی داره جز قابلیت تماس و اس ام اس ، که ایـــــــــــــــــن همه از حتی iPad 2 گرون تره؟؟؟
مر30
وقتی iPad 2 هنوز نیومده تو ایران نمیشه در مورد قیمتش اظهار نظر کرد... و حالا جواب سوالت :
همیشه به خاطر داشته باش وقتی آیفون نداشته باشی با یه دونه آیپد نمیتونی کل لذت رو از اپل ببری. یا باید هر دو رو داشته باشی یا آیفون
با عرض معذرت پارت نامبر گوشی آیفونی که برای من آمده روی جعبه اون نوشته MC605AE/A ......انلاک فکتوریه؟)ممنون میشم جواب بدید چون هنوز جعبه اونو باز نکردم
Last edited by siavash45; 16-03-2011 at 17:37.
سلام دوستان
اينترنت همراه اول رو چطور وارد كنم؟
سیم کارت و با چی کوچک کنم بهتره؟
Last edited by siavash45; 16-03-2011 at 19:29.
sim cutter بهترین وسیله است در غیر اینصورت تنها راه حل یوتیوب و قیچی است!
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
آنلاک فکتوریه
با سلام
من سیم کارت رو با قیچی و سوهان کوچک کردم ولی متاسفانه گوشی سیم کارت رو نمی شناسه . البته اونو داخل گوشی دیگه میشناسه و کار می کنه . در ضمن گوشیو آیتونز شناخت و منو ها باز شده و گوشیم آنلاک فکتوری است . به نظر شما ایراد از کجاست ؟[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 06:40 AM ---------- Previous post was at 06:40 AM ----------
سلام لطفا اگه میشه آموزش تنظیمات v پی n بگید .ممنون میشم
سلام...
خیلی ممنونم...
راستش من کلا قیمت ایرانو آدم حساب نمی کنموارد کننده های محترم به قیمت خون باباشون روش می کشن
آخه آیفون که بازم هر کارش کنن مونیتورش کوچیک تر از iPadـــه...
می شه دقیقا لذتش رو توصیف کنین ؟؟؟آخه نمی تونم بفهمم که چه طور آیفون لذت بخش تر می تونه باشه...
البته ، خود منم یه حس غریبی دارم که دوس دارم به جای iPad 2 ، یه iPhone بگیرم
نیدونم چه حسیه ، ولی حس مزخرفیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)