تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 311 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مقادیری عکس از قیافه بازکنان در بازی:(حتما حتما حتما نگاه کنید زیبان...البته شاید برای بعضی ها تکراری باشه)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اینا نسخه pc که نبود درسته؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم مدیر انجمن اجازه بده . نمیدونم بنظرتون این کار لازمه ؟

به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره

3. 4 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

باشه من الان یک پیغام در مورد دو تاپیک مجزا برای هومان میذارم .

5. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

خوشبختانه فیفا توی بخش آنلاین خیلی خوب کار کرده و اگه کانکشن متوسطی هم داشته باشید میشه آنلاین بازی کرد بعنوان مثال توی ایکس باکس اگه پینگی حدود 200-240 داشته باشین هیچ مشکل و لگی توی بازی نخواهید داشت .
    در مورد pc نمیدونم چون هنوز نیومده اما ایکس باکس احتیاج به بازی اریجینال نیست فقط باید از امسال 800 پوینت بپردازین برای بخش آنلاین که فکر میکنم حدود 8 تا 10 هزار تومن میشه . علتشم تصمیم EA برای بازار دیسکهای دسته دومه . امسال این شرکت تصمیم گرفته برای هر بازی یک کد اختصاص بده که این کد میره رو گیمر تک و یکبار مصرفه بنابراین یکی دیگه نمیتونه ازش استفاده کنه مگر اینکه اون پوینتها رو داشته باشه .
    من پارسال با یکی از بچه ها روی PC تست کردم ...

سرعت اینترنت 256 بود...
    پینگ رو تست نکردیم...

تنظیمات بازی سرعتش خوب بود ...توی بازی به زور رفت و به سرعت ارتباط قطع شد...

توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....
    Last edited by Google Spider; 25-09-2010 at 23:09.

7. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سرعت اینترنت 256 بود...
    پینگ رو تست نکردیم...

بهتری بره بازی با دوستان ایرانی بازی کنین . چون سرعت ما قد نمیده که با خارجیا با پینگ زیر 200 بازی کنیم . با سرعت 512 می تونین پینگ 90-150 بگیرین .

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره

به شدت موافقم . وقتی میای میگی چمن مثه موکته فکر می کنن دارم نسخه کنسول و میگم 3-4 تا بار آدم می کنن که شما برو دنبال تیله بازی .

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سرعت اینترنت 256 بود...
    پینگ رو تست نکردیم...

توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....
    من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .
    علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .
    علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .

درسته من تو لایو ایکس باکس fifa بازی کردم ....خیلی خیلی روونه و هیچ نوع مشکلی نداره........ .

اینا نسخه pc که نبود درسته؟
    مثه اینکه بله ماله کنسول هستن... .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!

- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!

- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟
    تمامی اون چهره ها در نسخه کامپیتور هم وجود داره.من خودم بازی میکنم تایید میکنم

15. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •