اینا نسخه pc که نبود درسته؟
اینا نسخه pc که نبود درسته؟
به نظر من به شدت لازمه. بازی مافیا 2 که نسخه ی کنسول با PC تفاوتی نداشت , دو تاپیکش کردند. فیفا که کلی فرق داره به نظرم باید جدا بشه. چون بحث هایی که در مورد نسخه ی کنسول میشه فرق داره
![]()
باشه من الان یک پیغام در مورد دو تاپیک مجزا برای هومان میذارم .
من پارسال با یکی از بچه ها روی PC تست کردم ...
سرعت اینترنت 256 بود...
پینگ رو تست نکردیم...
تنظیمات بازی سرعتش خوب بود ...توی بازی به زور رفت و به سرعت ارتباط قطع شد...
توی تنظیمات FIFA 11 demo دیدم که برای انلاین اینترنت 512 توصیه کرده بود....
Last edited by Google Spider; 25-09-2010 at 23:09.
بهتری بره بازی با دوستان ایرانی بازی کنین . چون سرعت ما قد نمیده که با خارجیا با پینگ زیر 200 بازی کنیم . با سرعت 512 می تونین پینگ 90-150 بگیرین .
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
به شدت موافقم . وقتی میای میگی چمن مثه موکته فکر می کنن دارم نسخه کنسول و میگم 3-4 تا بار آدم می کنن که شما برو دنبال تیله بازی .
من PC رو نمیدونم اما در مورد ایکس باکس از چند نفر که با سرعت 128 و پینگ حدود 200 تا 250 بازی کرده بودن سوال کردم متفق القول میگفتن هیچ مشکلی نداشتن .
علت این مساله اینه که ایکس باکس بر خلاف PC و PS3 یک بخش بنام لایو داره که درست و حسابی از بخش آنلاین حمایت میکنن و البته برای این حمایتهاشون در سال چیزی حدود 60 هزار تومن از کاربران میگیرن اما توی PC و PS3 کاربران بدون پرداخت هیچ هزینه ای آنلاین بازی میکنن اما در عوض کیفیتش همونطوریکه شما گفتی پایین تره .
درسته من تو لایو ایکس باکس fifa بازی کردم ....خیلی خیلی روونه و هیچ نوع مشکلی نداره........ .
مثه اینکه بله ماله کنسول هستن... .
به نظر من تنها مشکلی که با فیفا مونده هنوز برطرف نکردن مشکل کرنرا و سانتراس ! اصلا به هیچ عنوان نمیشه ازشون استفاده کرد برای گل زدن ! حداقل من که تا حالا نتونستم !
آقا ما کلا نفهمیدیم چی شد ... یه زمانی (همین چند صفحه/پست قبل تر) مگر قرار نشد که حداقل چهره های نسخه کنسولی با PC یکی باشه ؟ گفتن ما پرسونالیتی و قد و هیکل رو اضافه نکردیم به Pc ولی فقط سر بازیکنا (head درواقع) بین کنسول و PC یکی هست .. آیا به نظر شما در محصول نهایی به این قضیه عمل خواهند کرد یا خیر ؟ نسخه دمو یکی بود ؟!
- عنوان بنفش هم جالب به نظر میرسه , تازه به فروم اضافه شده ؟
تمامی اون چهره ها در نسخه کامپیتور هم وجود داره.من خودم بازی میکنم تایید میکنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)