تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 215 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

باسلام خدا خفه کنه این ویروس نویسا رو حتی اگه نیتشون پاک باشه گزندشون به ما میرسه آقا کامپیوتر من ویروس اتوران گرفته درایوها رو که باز میکنم همون صفحه open with باز میشه کلیک راست میکنم که open کنم وقتی open کردم هم همون حالته حالا که فهمیدم مک کافی رو نصب کردم ولی بازم پاک نمیشه آپدیت کردم ولی بازم پاک نمیشه چیکار کنم ؟
    این هم نحوه پاک کردن ویروس اتوران
    این نوعی از یک تروجان است که یک فایل با نام copy.exe در تمامی درایو های شما قرار می دهد و با هر بار کلیک فایل دستوری autorun.inf فایل copy.exe را اجرا می کنه .
    اگر شما فعلا از anti virus استفاده نمی کنید.راه حل زیر فقط مشکل ورود به درایو های شمارا کاملا حل می کند ولی تروجان از بین نمی رود و بهتر است سریع از یک آنتی ویروس بروز استفاده کنید.

1. بروی MY COMPUTER کلیک کنید.
    2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
    3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.
    4.کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.
    حالا دکمه Apply و Ok را بزنید و با استفاده گزینه Open وارد یکی از درایو ها شده و بدنبال فایل autorun.inf بگردید و آنرا Delete کنید.( در مورد تمامی درایو ها این کار را انجام دهید ).
    سپس بدون انجام هیچ کاری سریعا بعد از پاک کردن autorun.inf از تمام درایو ها ویندوز را ریستارت کنید .
    ( یادتون نره حتما ریستارت کنید .)
    مشکل ورود به درایو ها کاملا حل می شود ، ولی از آنجا که هنوز این تروجان در سیستم شما توسط فایلی فعال است ممکن است دوباره این مشکلات ایجاد شود.
    نکته : نباید برای وارد شدن به درایو ها برای پاک کردن ویروس دابل کلیک کنید چون با انجام این کار ویروس دوباره فعال خواهد شد . حتما حتما با راست کلیک کردن و زدن open وراد درایو ها بشید.
    بعد از ریستارت مشکل برطرف خواهد شد .

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض سلام

سلام عزیز ولی folder option هم پاک شه و تازه کلیک راست و open هم همون open with رو میاره (این پیشرفته هست)

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام عزیز ولی folder option هم پاک شه و تازه کلیک راست و open هم همون open with رو میاره (این پیشرفته هست)
    سلام دوست عزیز

به این وسیله می توی فولدر اپشن را برگردونی .

برگرداندن Folder Option :
    برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
    User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.

این را هم توی نوت پد کپی کن و بعد با پسوند reg سیو کن و بعد هم اجرا کن .

Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
    @="\"%1\" %*"

بعد از این کار روش پست بالایی را انجام بدید .

موفق باشید .

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ويروسهاي زيادي هستند كه Autorun.inf رو ايجادميكنند.
    اما تنها چيزي كه من ديدم ، كه ضمن ايجاد Autorun.inf و اجراي يك فيال از طريق اون باعث از بين رفتن Folder Option ميشه Win32.AutoRun.ah isj.

lميتونيد داخل رجيستري بريد ( Regedit.exe) و مسير زير را پيدا كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و NoFolderOptions را پاك كنيد يا مقدار آنرا به 0 تغيير دهيد.

همچنين براي فعال كردن Task Manager نيز در مسير زير :
    کد:
    مقدار DisableTaskMgr را برابر 0 يا كلا آنرا پاك كنيد.

بقيه مراحل رو هم كه دوستمون mahdi7610 خدمتتون گفتند.

البته ناگفته نماند ويروسي كه خدمتتون گفتم فايلهاي زير را در سيستم كپي ميكند:
    کد:
    اگر سيستم شما هم به همين ويروس آلوده شده باشه ميتونيد فايلهاي بالا را هم پاك كنيد.
    Last edited by Black Tiger80; 02-02-2008 at 19:35.

داره خودمونی میشه Black Tiger80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز

به این وسیله می توی فولدر اپشن را برگردونی .

برگرداندن Folder Option :
    برای برگرداندن Folder Option به مسیر زیر در پنجره Group Policy بروید:
    User Configuration> Administrative Templates> Windows Components> Windows Explorer
    بعد از کلیک نمودن بروی Windows Explorer، در سمت راست پنجره Group Policy بروی Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلیک نموده و از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید و بروی کلید OK کلیک نمایید.

این را هم توی نوت پد کپی کن و بعد با پسوند reg سیو کن و بعد هم اجرا کن .

Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command]
    @="\"%1\" %*"

بعد از این کار روش پست بالایی را انجام بدید .

موفق باشید .

سلام

شرمنده . قصد جسارت نداشتم. وقتي من مشغول تايپ پست بالا بودم شما هم پست داديد و من متوجه نشدم.

ولي اگر در رجيستري مقدار NofolderOption برابر 1 باشه بازهم با اين روش ممكنه Folder Option برنگرده. مگر اينكه NofolderOption=0 باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

علاوه بر كارهايي كه آقا مهدي گفتند بايد از task manager اونو end proces (temp كني بعد ويروسو از system 32 temp1 و temp2 حذف كن بعد در task manager برو و svchost.exe را end proces كن.در اين موقع ممكنه پيغام restart بيايد.بايد سريع به منوي run بري و shutdown -a را تايپ كني.خوب در اين حالت پيغام restart از بين ميره حالا توي run برو و msconfig رو تايپ كن. در پنحره mcconfig/startup برو و svchost.exe را اگر فعال است از كار بنداز بعد به درايو ويندوز برو پوشه ويندوز را باز كن و svchost.exe را از آنجا حذف كن.در تمام اين مراحل براي باز كردن پوشه ها راست كليك كنيد و بعد open را بزنيد البته بايد اون كارهايي كه آقا مهدي گفتند رو اول انجام بديد.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه مشکل دیگه با کلیک راست و open هم حتی open with باز میشه راستی متشکرم folder option درست شد ولی این نمه مونده

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یه مشکل دیگه با کلیک راست و open هم حتی open with باز میشه راستی متشکرم folder option درست شد ولی این نمه مونده
    سلام
    از طریق explorer وارد شو . یا اسم درایو را توی ادرس بار بنویس و از اونجا وارد شو . حتما کارهایی که گفته شده انجام بده .

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض دستت درد نکنه

سلام و با تشکر زیاد مشکل حل ش از طریق run وارد درایوا شدم و پاک کردم و ریست کردم تا قبل از ریست نمیرفت گفتم دیگه چیکار کنم یاد حتمآ ریست کنید که تو پست اول نوشتید افتادم ریست کردم درست شد دستت درد نکنه جونیه هارد رو از فرمت شدن نجات دادی دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام و با تشکر زیاد مشکل حل ش از طریق run وارد درایوا شدم و پاک کردم و ریست کردم تا قبل از ریست نمیرفت گفتم دیگه چیکار کنم یاد حتمآ ریست کنید که تو پست اول نوشتید افتادم ریست کردم درست شد دستت درد نکنه جونیه هارد رو از فرمت شدن نجات دادی دستت درد نکنه ایشالا جبران کنیم
    سلام
    خوب خدا را شکر مشکلتون حل شد .

فقط یادتون باشه حتما یه انتی ویروس روی سیستمتون نصب کنید و اونا ویروس یابی کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •