تنظیمات گرافیکی من اینه:
به نظر شما چیکار کنم که تو بازی حرکت ها اهسته نباشه؟
تنظیمات گرافیکی من اینه:
به نظر شما چیکار کنم که تو بازی حرکت ها اهسته نباشه؟
منظورتون اینه که افت فریم دارین ؟! برای بهبود این وضعیت . قسمت ANTI-ALIASING غیر فعال کنید (زیاد تو گرافیک تاثیر نداره) و فقط بعضی جا ها تو بازی لبه دار میشه - و SHADOWS v رو فعال کنید . البته اگه دیدید افت فریم دارید میتونید رزولیشن برو کم کنید که خیلی تاثیر داره !البته شما مشخصات سیستمتون رو بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
راستی قسمت sync every frame رو هم غیر فعال کنید - اگه بارم افت فریم داشتید . پس یا برا سیستم ضعیفتون هست و یا مشکل از بازیه .
سلام کسی نداره![]()
من بازیو اینستال میکنم ولی نمیره توش هیچ اروری نمیده یه کرک دارید که کار کنه؟اسکیدرو ریختم میگه استیم میخاد
cpu: dual core 2GHz
RAM: 2GB
Graphic: Geforce 8500 GT )512 MB RAM)
مونیتور 19 اینچ واید
بیشتر مواقعی افت فریم دارم که بازی شلوغ میشه. یعنی همش تیراندازی و و انفجار اگه تو صحنه باشه بازی آهسته میشه
درضمن رزولوشن رو هرچی غیر از 1440*900 بذارم ، دو تا نوار باریک مشکی میاد دوطرف چپ و راست صفحه.
بعد چند روز تلاش بالاخره تونستم بازی رو بدون افت فریم اجرا کنم . مرحله 1 که یکم داشت ولی بعد اون بازی روون روون شد . مخصوصا اونجایی که از زندان فرار میکردیم یه مینیگان میگرفتی همه رو میزدی چه حالی داد
راهشم کم کردن تنظیمات بازی . تکسچر اینا رو Auto قرار بدید .
رزولیشنو یکم کم کنید . مثلا من 1280*720 بازی میکنم . میدونم با رزولیشن بالا ترم میشه ولی خب با همینم خوبه کیفیتش
Shadow رو on کنید .فرقی نداره .
sync every frame بسیار موثره . شاید مثلا 10 تا فریم بیاره بالا.
و مهم تر . Patch 2&3 . اولای بازی که باید از دست پلیس در بری یکم نا امید شدم ولی بعدش تو مرحله کوبا بهتر شد و مرحله فرار از زندان عالی تر
بیشتر چیزا رو از داستان فهمیدم . فقط یه سوال
رزنوف مرد ؟ هدفش فقط فراری دادن میسون بود ؟ :( یا دوباره انداختنش زندان ؟
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
در مورد دو تا نوار .
باید بگم .که از تنظیمات مونیتور عوض کنید . مثلا بعضی از مونیتورا یه چیزی دارند به اسم AUTO با استفاده از اون رزولیشنی که مونیتور میگیره و اون نوار ها رو از بین میبره . اگه نبود با تنظیمات دستی انجام بدید . صفحه رو چپ و راست ببرید و بکشید درست میشه .
یه سوال دیگه . اون اعدادی که هی میسون میشنید از کجا میومد ؟ اگه از طریق یه رادیویی چیزی بوده پس باید یه بی سیمی چیزی در گوش میسون باشه که نیست . جریانش چیه ؟
[[/QUOTE]QUOTE=b3st1;5684234[]]دوست عزیز...
....
شما باید پازوکا رو از روی زمین برداشته(کنار جعبه ها) و چند ثانیه رو حدفتون قفل کنید سپس شلیک کنید...
مهندس!
میدونم باید پازوکارو برداشت!هدف گرفت قفل کرد بعد شلیک.
ولی همین قفل کردنش سخت هلیکوپترها متمرکز نیستن تا هم میای قفل کنی 4 تا تیر میزنند میترکی!
Last edited by netwait; 10-12-2010 at 12:05.
صبر کن میفهمییه سوال دیگه . اون اعدادی که هی میسون میشنید از کجا میومد ؟ اگه از طریق یه رادیویی چیزی بوده پس باید یه بی سیمی چیزی در گوش میسون باشه که نیست . جریانش چیه ؟
آقا واسه من بعد از حول دادن اون یارو دیواره صفحه همش سیاه میشه.اون لول رو هم یه بار ریستارت کردم از اول رفتم درست نشد...full screen رو هم no زدم...
چه کنم؟
مرحله رو از دوباره برید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)