Team Exchange Tool by hio
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Team Exchange Tool by hio
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر من در رابطه با دمو:
گیم پلی بهبود اساسی پیدا کرده اما ...
گرافیک اونقدر کم پیشرفت کرده که آدم باورش نمیشه پیس 2011 هست اگه کسی به من بگه این پیس 2009 هست من به راحتی قبول میکنم(از نظر گرافیک)
انیمیشنها ربطی به بازیهای نسل جدید نداره فیفا قطعا در این زمینه پادشاهی بی رقیبه
چمن هم خیلی ضعیف کار شده و ....
در کل به نظر میرسه کونامی خودش رو در نسل فعلی بازنده دونسته که تکون اساسی نمیده یقین بدونید تا وقتی کنسولهای نسل جدید نیان همین آش هست و همین کاسه باید منتظر گرد وخاک کونامی در نسل بعد بود
حرف آخر:
اگر از طرفدارهای قدیمی پیس هستید و نسبت بهش تعصب دارید این بازی تا حدود زیادی شما رو راضی میکنه اما اگه قرار هست بدون سابقه ذهنی سراغ یک بازی فوتبال برید خوب چرا نشستید ؟دموی فیفا اومده...![]()
به نظر من هم بازی از لحاظ انیمشن و دقت پاس ها و شوت ها و داوری و دروازبان خیلی بهتر شده.
ولی این باگ توی هم رفتن بازیکنان کم بود !!!(که البته ظاهرا مربوط به موتور بازی میشه )که توی یه بازی توپ از توی بدن دروازبان رد شد.!!!
توی یه بازیم هم دروازبان برا گرفتن توپ از توی تور هم که نه !!!! بلکه از توی تیر دروازه رد شد و شیرجه زد!!!!!
اینم یه ویدئوی آموزشی از چند تا از تکنیکهای بازی ، جالبه
دانلود با لینک مستقیم، کیفیت عالی و حجم 12.4 مگابایت
دانلود با لینک مستقیم، کیفیت متوسط،فرمت 3gp و حجم 1.96 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 16-09-2010 at 00:24.
دیگه داره حالم از این مسی و رونی بهم میخوره که هرسال باید عکس این دو......تو جلد بازیهای فوتبال ببینیم !
نمیدونم من هنوز دیدم مدیرای دوست داشتنی هم بعضی موقع بن میشن نمیدونم چرا ولی دوباره درست میشه
![]()
من بیشتر از 12 ساعت بکوب داشتم بازی میکردم تا الان که ساعت 3 صبحه
در مجموع بازی خیلی بهتر شده و تقریبا روی تمامی مشکلات 2010 کار کردن و انصافا توی یکسال خوب کار کردن
حالا دارم دموی فیفا xbox360 رو دانلود میکنم که ببینم امسال کدوم یکی بهتر تونستن ګلیم خودشون رو از آب بیرون بکشن
فعلا شب همګی خوش
التماس دعا
اینو حتما ببینید
خدایییششش چشم درووومد!!! دو رووز خوونه نبوودم 12 13 صفحه + دانلوده سره موقع دمو رفت توو پاچم!!!
به عشق بایرن مونیخ و کونامی استارت دی ال رو زدییییم!، مطمئنم از دانلودش پشیمون نمیشم!
راستی یه چیزی بچه ها ، با این نسخه دمو هم میشه آنلاین بازی کرد؟ یا فعلا حالا حالا از آنلاین لوله کردن خبری نییست؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)