این دیگه چه بازییه؟؟؟؟؟؟
چرا سیو نمی گیره؟؟؟؟؟؟
چک پویت می ده ولی وقتی می ری بیرون بازیو دوباره می خوای ادامشو بری انگار نه انگار بازیرو رفتی
یکی به من بگه چیکار کنم؟
این دیگه چه بازییه؟؟؟؟؟؟
چرا سیو نمی گیره؟؟؟؟؟؟
چک پویت می ده ولی وقتی می ری بیرون بازیو دوباره می خوای ادامشو بری انگار نه انگار بازیرو رفتی
یکی به من بگه چیکار کنم؟
بفرما همچین برات RAR کردم که حجمش پایین هم باشه راحت دانلود کنی ببخشید دیر شد پستتو ندیدم
اگه درست نشد فایل اپدیت افلاینشو بگو بت بدم که راحت و بدون دردسر اپدیت کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر لازم نیست ولی فراموش نشه![]()
دوست عزیز اگه یه سرچی تو نت بکنی می تونی value ها رو پیدا کنی.
البته وبلاگ deluxpc.mihanblog.com هم value های مورد نیاز رو گذاشته.
سلام به همه
اقا من اول بازی گیر کردم میره پیش باباش، باباش عصبانی میشه بعد میخنده بهش یه نامه میده میگه ببر پیش لورنزو حالا این یارو فلان فلان کجاست تو نقشه هم نیست؟ کل شهرم گشتم. دو سه روزه ما رو ... خودش کرده اگه بگید چیکار کنم یه حال اساسی دادین
![]()
اول اینکه مطمونی بت ماموریت داده؟
اسکیپ رو بزن ببین چیزی نوشته؟
اگر که داده باید تو نقشت یه علامت سبز باشه؟
اگه نیست مشکل از کرک یا value هست.
ا
سلام .
ببخشید من یه قسمت بازی گیر کردم ! بعد از اینکه باباش رو اعدام کردن و از دست گارد ها فرار کردم ، دیگه هیچ علامتی تو نقشه نیست . تو Data Base هم رفتم و اون سه تا مکان که چشم روشون بود رو پیدا کردم و اون علامت های قرمز رو هم حل کردم . اما هنوز هیچ علامتی نیستممنون میشم کمک کنید .
اشکال از value هست باید عوضش کنید. همون فایل سرور موجود در پست اول رو دانلود کنید و از value اون استفاده کنید.
سلام.
این بازی رو با نهایت تنظیمات دارم بازی میکنم و هیچ مشکلی هم نداره.
فکر میکنم ، یه مقدار بازی آسونه. اما انصافا خیلی با سبک بازی حال کردم. چون نسخه ی یکش رو بازی نکرده بودم.
فقط کسی هست که داستان بازی رو بگه؟
به چه تهمتی بابا و داداشش رو کشتن؟
از دست گاردي ها كه فرار ميكني يكم به سمت مخالف برو (من همشو از رو پشتبوم رفتم ، البته لازم به ذكر كه من كل بازي رو روي پشتبومم) بعد بهت امتياز ميده و ماموريت جديد ! براي من هم هيچ علامتي نداشت !
سلام آقا یه مشکل.اونجایی که باید دستورو تو ران بدی میدم بعد یهو میپره بیرون.از تمام برنامه ها هم رفتیم بیرون.اون تیکه هم ورداشتم؟بازی رو حتما باید تو درایو c نصب کنم؟مرحله اول که گفته بود مال من یوبی سافات نداشت یعنی باید خودت درست کنی اون مسیرو؟
Last edited by mes que un club; 15-04-2010 at 14:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)