تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 4428 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با اجازتون منم می خوام بدونم!

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از شما برادران بعیده
    اون عکسی که آقا سامان گذاشته رو فقط اون 177 دقیقه رو حساب کنید مطلب از هضم اربعه خواهد گذشت:
    177 دقیقه اگر تبدیل به ساعت بشه نزدیک 3 ساعت یا اصلا خود 3 ساعت خواهد شد و مقدار مصرفی 2927 مگابایت رو جمع و تفریق کنید سرعت 277.5 KB/S بدست خواهد آمد حالا شما بفرمایید این سرعت مال کدوم سرویس شناخته شده پارس آنلاین هست؟

3. 2 کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با اکانت خودت با چه سرعتی دانلود میکردی؟

من خیلی وقت با اکانت خودم دانلود انجام نمیدم و با اکانت دوستم دانلود انجام میدم و زمانی که با اکانت خودم دانلود می زدم تو ماه رمضون بود که خیلی سرعت ها افت کرده بود نه برای من برای همه حتی برای همین دوستم که از اکانتش استفاده میکنم و از اون موقع به بعد دیگه با اکانت خودم دانلود انجام ندادم اون زمان تو اون اوج افت سرعت سرعت من 30 بود

5. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه akoroorian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

از شما برادران بعیده
    اون عکسی که آقا سامان گذاشته رو فقط اون 177 دقیقه رو حساب کنید مطلب از هضم اربعه خواهد گذشت:
    177 دقیقه اگر تبدیل به ساعت بشه نزدیک 3 ساعت یا اصلا خود 3 ساعت خواهد شد و مقدار مصرفی 2927 مگابایت رو جمع و تفریق کنید سرعت 277.5 KB/S بدست خواهد آمد حالا شما بفرمایید این سرعت مال کدوم سرویس شناخته شده پارس آنلاین هست؟
    دوست عزیز من نه ایشون رو میشناسم نه بهم چیزی میرسه ولی این رو بگم که من همین دیشب با سرعتی در همین حدود ولی کمتر با idm دانلود داشتم و 12 روزه که از این شرکت سرویس گرفتم قبلش 2 سال از صبانت داشتم.
    مودم من در قسمتDownstream (Kbps) عدد 2044 رو گرفته حالا باید برات روشن شده باشه که چنین سرعتی ممکنه و اون مواردی که خود پارس انلاین در سرویساش گفته فقط نمایشی هست مثل خیلی از شرکت های دیگه و توصیه هم نمیکنم کسی از این شرکت بگیره من این شرکترو انتخاب کردم چون این شرکت در این مرکز مخابرتی فعلا خوب سرویس میده

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

دوستان به لینک زیر مراجعه کنند , چون طبق قوانین از من خواسته شده که در تالار بحثی در مورد ه . ک نکنم. دوستانی هم که قبلا برای آنها پ . خ فرستاده ام لطفا در صورت تمایل و با مسئولیت خودشان و نه از طرف بنده جواب دهند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قانون شماره ده سر آغاز انجمن اينترنت و شبكه

10-هرگونه بحث در مورد ه.ك .............................. ممنوع است .

در جواب ابوجهل :دوست عزیز شما چرا دوباره بدون اطلاع تهمت و توهین می کنی و ابتدا اعلام کن که جواب تهمت اولی که به بنده در مورد 389 دقیقه زدی رو در صفحه قبل گرفتی و اعتراف کن که حرفت از روی نآگاهی بوده بعد دوباره بیا و جهلتو آشکار کن.

نوشته شده توسط reb
    جناب برادر ایندفعه خواستی پز بدی اول حساب کتاب کن که سوتی ندی.
    خود 389 دقیقه معادل یک شب هست و بیشتر از 6 ساعت و با این حساب و کتاب اگه فرض بشه که شما توی عکس دست نبرده باشی انشا الله الرحمن 24 ساعته دانلودت مجانی حساب میشه

من کانکت بوده ام اما دانلودی نداشته ام و در زمان رایگان یعنی ساعت یک دانلود منیجر به صورت اتوماتیک شروع به دانلود کرده است و در زمان دیسکانکت سیستم اکانتینگ کل مدت زمان اتصال را درج کرده.

دوستان صفحه قبل رو بخونین و ببینید که دیروز مسئله دیگری رو مطرح کردند و من جواب دادم , اما ایشون بجای عذرخواهی و بدون داشتن کوچکترین دانش فنی صحبت می کنند و همین آقا امروز بیش از 14 پیغام خصوصی با اسمهای مختلف برای من گذاشته , با هدف اینکه اطلاعات رو براشون بفرستم و چون نفرستادم , عصبانی شدن

من تعجب می کنم دوستان اجازه میدن ایشون به من توهین بکنن و در ضمن از ایشون تشکر هم میکنند بابت پستشون و بعد پیغام خصوصی میدن که آقا به ما هم یاد بده , مردم چه رویی دارن

به امید روزی که در مورد چیزی که ازش سر در نمیاریم اظهار نظر نکنیم امیدوارم که با این روش افزایش سرعت ما رو هم دعا کنین و فقط یادتون بمونه که رفتارتون با من چگونه بود و در حق من بد کردین.

دوستان ادامه بحث تنها در پیغام خصوصی مقدور است چرا که احترام به قوانین انجمن وظیفه اصلی ماست و با این روال از هدف تاپیک خارج می شویم.

با سپاس فرآوان
    Last edited by samangolriz; 09-10-2010 at 04:39.

8. 3 کاربر از samangolriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sib881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

دوستان صفحه قبل رو بخونین و ببینید که دیروز مسئله دیگری رو مطرح کردند و من جواب دادم , اما ایشون بجای عذرخواهی و بدون داشتن کوچکترین دانش فنی صحبت می کنند و همین آقا امروز بیش از 14 پیغام خصوصی با اسمهای مختلف برای من گذاشته , با هدف اینکه اطلاعات رو براشون بفرستم و چون نفرستادم , عصبانی شدن
    آقا این حرفا چیه؟
    من خودم یکی از افرادی بودم که به شما پیام خصوصی دادم. و این صحبت شما رو به عنوان توهین به خودم و بقیه دوستانی که به شما پیام دادن برداشت میکنم!!!

اصلا به نظر شما این منطقیه که یکی 14 تا اکانت درست کنه و برای شما پیام خصوصی بزنه!!!!

اگر دوست ندارید روشتون رو ما بدونیم اشکال نداره و ما هم هیچ انتظاری نداریم.
    ولی دوست هم نداشتیم که بهمون توهین بشه.
    با آرزوی بهترین ها برای شما و همه اعضای عزیز فروم

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

آقا این حرفا چیه؟
    من خودم یکی از افرادی بودم که به شما پیام خصوصی دادم. و این صحبت شما رو به عنوان توهین به خودم و بقیه دوستانی که به شما پیام دادن برداشت میکنم!!!

اصلا به نظر شما این منطقیه که یکی 14 تا اکانت درست کنه و برای شما پیام خصوصی بزنه!!!!

اگر دوست ندارید روشتون رو ما بدونیم اشکال نداره و ما هم هیچ انتظاری نداریم.
    ولی دوست هم نداشتیم که بهمون توهین بشه.
    با آرزوی بهترین ها برای شما و همه اعضای عزیز فروم
    آقای سیب بنده 134 پیغام دریافت کردم .

و اون چهارده اکانت همشون 2 روز نیست ثبت شدند و بیشتر از چند پستی (به اندازه پیغام خصوصی فرستادن) ندارند.

شما هم که بدون اطلاع صحبت می کنید من برای همه افراد فروم احترام قائلم و پاسخ درخوری به پیغامشان خواهم داد . اما توجه کنید که تعداد پیغام ها زیاد و روش بسته به نوع شرکت و آپ استریم و مودم متفاوت . پس لطفا اینقدر زود قضاوت نکنین .

بنده هدفم تنها به اشتراک گذاری اطلاعات.

لطفا از موضوع تاپیک خارج نشین

ارادتمند

سامان
    Last edited by samangolriz; 09-10-2010 at 05:01.

11. 2 کاربر از samangolriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

سلام دوستان .
    چند سوال دارم که هر کدومشون رو که جواب بدید لطف بزرگی کردید

1. سرعت POL_H2 چند هست ؟
    2.پارس آنلاین شبانه نداره ؟
    3.کسی تاحالا با D-link از پارس آنلاین استفاده کرده ؟

ممنونم

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

11

دیشب هم مثل شب های قبل عالی بود
    تست سرعت از Speed Test

'گزارش مصرف دیشب :

حجم دریافتی حدود 3860 مگابایت
    حجم ارسالی حدود 205 مگابایت

14. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

من هم برای شما ( samangolriz) سه تا پ.خ فرستادم و خیلی لازم دارم

مجبور شدم اینجا بگم من رو با یه نفر دیگه اشتباه نگیرید

منتظرم خیلی ممنون

16. این کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •