ممنون نینجا جون از بین اینا ویو خیلی باحال تر بود.می تونی یه چن تا دیگه عکس از ویو و اچ بزاری؟ممنون.![]()
ممنون نینجا جون از بین اینا ویو خیلی باحال تر بود.می تونی یه چن تا دیگه عکس از ویو و اچ بزاری؟ممنون.![]()
آره عزیزم
شما اگه دوس داشته باشی میتونی از تو setting منوهاتو فارسی کنی اگر هم دوس نداشته باشی میتونی همون انگلیسی بذاریش
ولی سایت های فارسی و SMS های فارسی رو برات فارسی نشون میده تو هر دوحالت (چه فارسی چه انگلیسی)
ممنون
سلام دوستان
Samsung Mobile Display اکنون 98% صفحات AMOLED دنیا رو تولید میکند و Samsung Electronics مشتری اصلی این صفحات است .
اکنون Samsung Electronics اعلام کرده که با کمبود AMOLED مواجه شده و مشغول تهیه ورژن LCD دار گوشیهای Galaxy S and Wave میباشد وجای تعجب ندارد اگر سامسونگ برای این گوشیها همانند Galaxy Tab از Super TFT استفاده نماید که البته باعث پایین امدن قیمت این گوشیها خواهد شد.
سامسونگ تصمیم دارد با راه اندازی یک کارخانه جدید در سال اینده تولید صفحات AMOLED را از مقدار کنونی 3میلیون در ماه به 30 میلیون در ماه برای جبران این کمبود افزایش دهد.
يعني يه legend با گالكسي؟
يا يه ويو با legend
من ميخوام حتما گوشي خودم حتما گالكسي باشه
يكي دو گزينه اچ تي سي هست ولي واقعا با اين پيچاي پشتشون خيلي ضايعن
واقعا به دور از تعصب توي طراحي سامسونگ رو دست نداره
سلام.
منم به جمعتون اضافه شدم.
16گیگ 640
فقط یه نکته رو نگفتین .. میشه منو انگلیسی باشه و اس فارسی زد؟
معلوم نشد ال سی دیش ضد خشه یا نه؟ اصلا با برچسب حال نمی کنم.
دوستان واقعا اينجوري ميشه
مثلا اين سري جديد كي به ايران ميرسه
صفحه سوپر TFT كيفيتش چجوريه
فكر ميكنيد قيمتش چقد مياد پايين
مباركه دوست من
از كجا گرفتي؟
بدون گارانتي ديگه؟
بدون نصب نرم افزار گرفتي؟
مهدی جان مبارک باشه.
با منوی انگلیسی هم میشه هم تو بروزر صفحات فارسی رو دید و هم تو قسمت sms پیامها رو فارسی دید و کلا میشه کیبورد فارسی هم داشت.
در مورد ال سی دی هم جایی اشاره نشده که ال سی دیش ضد خشه ولی در کل محافظ هم نزنی مشکلی پیدا نمیکنه.
ممنون.
طبیعتا بدون گارانتیه دیگه .. با گارانتی که 736 هست.
طبقه ششم علاالدین.
ممنون.
کیبرد رو باید جدا نصب کنم یا خودش داره؟ حالا تا بیام با آندروئید آشنا بشم زمان می بره.
ولی در کل گوشیه خوبیه .. تو این چند ساعت که راضی بودم.
شما کامنتتون رو جواب بدین ممنون می شم![]()
سلام .
مهدی مبارک باشه .
ایشاالله حالشو ببری .
مخلصیم .
سلام دوستان
8 گیگ چند شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)