زنگ زدم مخابرات گفت افت سرعت ( تو سایت های با سرور خارجی) از مرکزه و دارند درستش می کنند..![]()
زنگ زدم مخابرات گفت افت سرعت ( تو سایت های با سرور خارجی) از مرکزه و دارند درستش می کنند..![]()
Last edited by uuss20ir; 06-04-2011 at 11:44.
سرعت بسار بد 1هفته ای روی اعصاب راه میره اصلا سایت باز نمی کنه مخصوصا اون سایت هایی که سرور خارجی دارند معلوم نیست دارند چه کار می کنند.![]()
سلام شما با USB وصل نکن مودم رو ، با کابل LAN وصل کنید، (درایور کارت شبکه(که معمولاً آنبورد هستش(پس توی cd مادربرد هستش))) باید نصب باشه(که احتمالاً هست)
دیگه vpi vci user&pass فقط میمونه که باید توی مودم(192.168.1.1 یا آدرسی که پشت مودم نوشته(اگه هم ننوشته توی دفترچش نوشته)) وارد کنید، بعدش ok میشه
سلم
دوستان به نظر شما سریعترین DNS چیه؟
دوستان مثلا کدوم سایتا؟
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
من که تا حالا با هیج سایتی مشکلی نداشتم
اکثراً خارجین، اما داخلی مثل tebyan.net
اتفاقا من تو همین مدت تا حالا 2 گیگ و خورده ای از همین سایت دانلود داشتم
سلام من از دیروز تا حاا با تمام فیلتر .. و وی پی .. مشکل دارم کس دیگه ای هم این مشکل را داره؟
نه من pn/\ وصل شدم، موردی نداشت![]()
سلام
دوستان این تاپیک خیلی طولانی شده و چند صفحش را خواندم اما جواب این سوالم را نگرفتم .
بعد از ثبت نام نیازی هست که از خود شرکت بیان واینترنت را وصل کنند خودم میتونم انجام بدم اگر سایت یا تاپیکی برا آموزش دارید معرفی کنید .یک وقت نگم اینا بیاییند خودم هم نتونم راهش بندازم ضایع بشمالبته من مشکل اساسیم اینه که در ساعتهای اداره گرفتارم هماهنگ کردنش مشکله اگر راه اندازیش سخت نیست رفتم برا ثبت نام بگم خودم راه میندازم؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)