اولی میگه تو خط اول باید اینو بنویسی
خط 17 یه } اضافی گذاشتی ... همینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی میگه تو خط اول باید اینو بنویسی
خط 17 یه } اضافی گذاشتی ... همینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم نشد راستی من تو اصلا خط 17 } نداشتم که اضافه باشه و بعد تو خط اول pragam stric# گزاشتم و مشکلش حل شد خواهشن کمک کنید بازم مشکل داره یونیتی من 3.5.1 اف 2 کمک
اینم لینک دانلود پروژه اگر ممکن است این را درست کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 2lombe; 06-07-2012 at 10:37.
عزیز دل برادر ، جاوا کیس سنسیتیو هست ( حال ندارم کیبرد رو انگلیسی کنم ) یعنی چی ؟ یعنی این که نمیتونی bullet تعریف کنی ولی بعد از Bullet استفاده کنی.
و من الله توفیق اجمعین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی بفهمم چوم تازه کارم
اول از همه دیگه نبینم 2 تا اسکریپت یکسان رو به یه آبجکت بدی ، حرام است.
دوم ، واسه جاوا اسکریپت B با b فرق میکنه ، شما تو تعریف متغییر از bullet استفاده کردی ، ولی برای ایجاد توسطInstantiate ازBullet استفاده کرده بودی.
شتسک نسفی میکنی ، تازه کار چـــی نـــــــی
حل شد مشکلم ولی وقتی داخل بازی میره خودش تیر میزنه و تممو هم نمیشه یعنی تیر میزنه و همراه میشه چه کنم؟؟
Last edited by 2lombe; 06-07-2012 at 14:58.
الان انتظار داری که بنده متوجه بشم شما چی گفتی؟ عزیزم کدی که واسط گذاشتم با هر بار کلیک یه دونه بولت میسازه و هیچ اتفاق دیگه ای هم قرار نیست بیوفته
دوستان یک کار فوریکسی میتونه یک رفرنسی چیزی یا یک در رابطه با استراتژیک در یونیتی به ما بده ؟
یک سوال من دارم می خواستم که بعد از اینکه به قسمتی از بازی رسید بازی تمام شود و من یک مپ جدید درست کنم کسی به من کمک کنه اگر کسی هم فیلم از youtube داشت بزاره ممنون
سلام بر تو
عزیزم این مباحث کاملا قبلا در موردش صحبت شده ، خواهشا یه سرچ بزنید و بعد سوال کنید ( هرچی هم میگیم تاپیک ها مجزا بشه ، کو گوگوش با آکادمیش )
در حالت ساده ، شما باید از تریگر استفاده کنید برای تشخیص به اونجای خاص رسیدن ، و از Application.LoadLevel برای لود کردن مرحله ی بعد.
اینا بحث نیست ، فقط تکنیکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)