اقا این بازی حرفاشونو پایین نمینویسه؟ چی میگن بهش , subtitel میگن چی میگن![]()
اقا این بازی حرفاشونو پایین نمینویسه؟ چی میگن بهش , subtitel میگن چی میگن![]()
وارد بخش Options بشین. Subtitles جلو چشمه.
به این پست مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی رو تموم کردم اما نتونستم تموم آپگرد ها رو پر کنم
آخرین آپگرد رو که میگیرم وقتی انتخاب میکنم و میام بیرون بازم فعال نشده
مشکل از کرکه یا ورژن بازی؟
ورژن من 1.0 هست
من هم همینو مشکل رو دارم یه جورایی............
من یه عالمه poin دارم اما میگه شما به اندازه کافی ندارید
از همون اولیاش هم هست نمیدونم جطوریه که اینطوری میگه![]()
بچه ها من نسخه کنسولشو بازی می کنم. اونجایی که اون زنه میره تو شمشیر ، بعدش کلی آدمو کشتم ، اونجایی که باید از روی 20 تا کلاغ بپری رو رفتم ، وسط راه افتادم پایین مردم. بعد از این که مردم ، بجای این که از همون جا بیاد اومد ، توی یک معبدی اومد ، همه جاش بسته بود ، از یک جایی که میری جلو ، میرسی به یک سالنیکه تبرا دارن ولو می خورن ، اونا رو که جاخاالی دادی و میری جلو ، میرسی به یک در ، کنارش که میری صدای باز شدن در میاد ولی در باز نمیشه !! باید چیکار کرد؟ چطوری از یکم عقب ترش بازی رو ادامه بدم؟
این نوعی باگ در بازیه!!
برای راه حل این مشکل شما هنگامی که قدرتهاتون رو آپگرید میکنید باید حتما بدون اینکه بمیرید تا یک checkpoint برید تا آپگریدتون سیو بشه!!
شما فکر کنم توجه نکرده باشید...نقشه آپگریدها به هم پیوسته_ست یعنی تا به ترتیب از پایین تا بالا باید آپگریهای متصل به یک پوینت خاص رو انجام داده باشید تا اجاره ارتقاء اون رو بهتون بده...
در ضمن با یک بار بازی نمیشه تموم آپگریدها رو در این بازی بدست آورد باید یکی دو بار تا آخر برید...حالا آیا درجه سختی بازی در سرعت آپگریدها تاثیر داره یا نه خبر ندارم!!
بله میدونم به هم متصل هست.............اون دوبار هم که وفتی من 1 بار تا اخر برم حداقل باید بتونم نصفش رو بگیرم ولی من از 3 تا از فدرتهاش یکی گرفتمشما فکر کنم توجه نکرده باشید...نقشه آپگریدها به هم پیوسته_ست یعنی تا به ترتیب از پایین تا بالا باید آپگریهای متصل به یک پوینت خاص رو انجام داده باشید تا اجاره ارتقاء اون رو بهتون بده...
در ضمن با یک بار بازی نمیشه تموم آپگریدها رو در این بازی بدست آورد باید یکی دو بار تا آخر برید...حالا آیا درجه سختی بازی در سرعت آپگریدها تاثیر داره یا نه خبر ندارم!!
من تازه بازی رو شروع کردم. چندتا سئوال برام پیش اومده:
1. چه جوری میشه تنظیمات مربوط به ویدئو مثل رزولیشن و ... را تغییر داد چون توی option چیزی پیدا نکردم
2. uplay توی main meun مال چیه؟
3. هر کدوم از آپگریدها به چه دردی میخوره ؟
1 - تو آپشن نیست به جاش تو فولدر بازی فایل Game Setting هست
3 - آپگرید ها قدرت ها تو بیشتر می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)