تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 1049 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و درود فراوان به بچه های فعال این سایت
    من تقریبا تمام پستهای اینجارو خوندم

من یه DAV-DZ850KW سونی دارم که دیگه جوابمو نمیده چون من با PS3 و XBOX360 بازی میکنم بعضی بازیهای جدید 7.1 ساپورت میکنن من از RS70 خیلی خوشم اومد تقریبان همه ی فرمتای جدید رو مثل DTS HD ساپرت میکنه فقط مشکلش 7.1 نبودنه شه

من هرچی تو نت و جمهوری گشتم نتونستم سینمای خانگی که 7.1 باشه بقیر از DDW7500 که DTS HD ساپوت نمیکنه واینجا هم پیدا نمیشه پیداکنم
    2تا سوال از دوستان دارم خاهش میکنم من رو راهنمایی کنید
    1- سینمای خانگی که 7.1 باشه و تو ایران بشه خرید وجود داره
    2-من اگه آمپلی فایر VSX 1019 پایونیر رو بخرم چه باندی باید باهاش ست کنم تا 1تومن میتونم باند همون مارک پایونیر بخرم
    ایا باندهای RS70 جدا میفروشن 2 تا به هش ازافه کنم
    من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم من رو راه نمایی کنید
    شما میتونید پایونیر RS70 بگیرین با آمپ 919 که 7.1 رو ساپورت می کنه و دوتا بلندگوی متناسب مثل این مدل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهیه کنید و بهش اضافه کنید.

2. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما میتونید پایونیر RS70 بگیرین با آمپ 919 که 7.1 رو ساپورت می کنه و دوتا بلندگوی متناسب مثل این مدل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تهیه کنید و بهش اضافه کنید.
    پژمان آمپ رو واسش عوض نمی کنند.اگه بخواد rs70 بگیره بهش آمپ 819 میدن.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من میخوام یه سینمای خانگی بگیرم نمیدونم چه مدلی خوبه میشه راهنماییم کنید؟؟؟

1- خروجی و ورودی hdmi داشته باشه.
    2- قدرتش 1000 وات باشه.
    3- dvd و divx (بیشتر فرمت هارو ساپورت کنه)
    4- ترجیح میدم ال جی یا سامسونگ باشه.
    5- و از همه مهمتر قیمتش زیر 400 تومن باشه...

ممنون...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پژمان آمپ رو واسش عوض نمی کنند.اگه بخواد rs70 بگیره بهش آمپ 819 میدن.
    چرا یکی از دوستان این کارو کرده بود.
    فکر می کنم الان هم بکنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من 2 تا مدل تو ال جی پیدا کردم قیمت هاشونم خوبه به نظرتون کدوم سینما خانگیه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه مدل دیگه ای هم در نظرتونه لطف کنید بگین...
    1-LH-T1090HTSLH
    2- LH-T 1075 HTS

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم سایت jamo را گشتی می زدم که یه مدل بلندگو زمینی یا به قول خودشون Floor Standing رو دیدم که خیلی ازش خوشم اومد چون پشت بلندگو ها هیچ قابی وجود نداره که صدای باندها خراب بشه! اگه امتحان کرده باشین خیلی از باندهای امروزی در صورتی که از قاب جداشون کنید صداشون نصف هم کمتر می شه حالا این قاب می تونه در صورتی که مهندسی ساخت و صوت را رعایت کرده باشه به کیفیت خروجی باندها کمک کنه اما اگه یه خورده کیفیت طراحی رعایت نشده باشه صدای بلندگوها را در حد وحشتناکی خراب می کنه و باعث همهمه در خروجی باندها میشه! (سخت کار برای خرید یه ست استریو انتخاب بلندگو هست که با کمترین هزینه بهترین کیفیت رو بدست بیاری...چون زیاد به مشخصات اعلامی روی کاغذ توسط تولید کننده ها اعتمادی نیست که حتمن کیفیت هم خوب باشه!)
    بریم سراغ باند که تو سایت پیدا کردم (احتمال زیاد دوستان جامو دوست این مدل رو دیدن ) مدلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که قدرت خروجی خیلی بالایی داره که به نظر من خیلی کارایی نداره و لی نکته مثبت این باند اینه که پشت باند ها هیچ قابی وجود نداره و صدایی که می شنوید دقیقا همونی هست که بلندگوها تولید می کنند بنابراین باید صدای جالبی داشته باشه.
    قیمتش رو تو نت سرچ کردم متاسفانه حدود 5 یا 6 هزار $ بود!!! به هر حال گفتم این مدل رو بزارم اینجا تا اگه کسی مدل مشابه با قیمت خیلی خیلی پایین تر از این رو تو ایران دید ما را بی نصیب نزاره...

9. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا یکی از دوستان این کارو کرده بود.
    فکر می کنم الان هم بکنند.
    من هم از نمایندگی زیر پل حافظ پرسیدم گفت نمیشه امپ رو عوض کرد.

پژمان جان این جامو های شما صداش تو مایه همین ارس 70 هست؟

این ست شما رو منم ممکنه جمع کنم.
    البته اقای محمدپور گفتن دیگه اونکیو 607 نیست و مدل جدیدش که 608 هست موجوده اما قیمت 780000 تومان که به نظر من دیگه نمیارزه.
    سیم این باندها رو باید جدا تهیه کرد؟
    یک قیمت از سیمهایی که شما گرفتید و چند متر تهیه کردید و قیمت و مارک و از کجا و.... هم توضیح بدید ممنون میشم.
    البته من 2 تا کابل اچ دی ام ای 1.4 به طول هرکدام 1 متر و یکی هم 5 متری از المان گفتم بیارن که دیشب رسید.
    اما سیمهای باندها رو همینجا میخوام بگیرم. اگر یکم در این مورد توضیح بدید ممنون میشم.

هفته پیش رفته بودم جمهوری و رفتم همون نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ.
    همین rs70 رو تست کردم و هم 787 سینمای خانگی رو.
    اصلا از صدای 70 خوشم نیومد. بینهایت صدای شلوغ و بلندی بیخودی داشت. از اون سبکهای صدا بود که ادم رو سر نیم ساعت خسته میکنه. دقیقا عین صدای پخش ماشینهای پایونیر و بدتر از پخشش باندای ماشین پایونر که یکسره تیس تیس بیخود و به اصطلاح عامیانه صدای جوادی داره داشت.(از الان از دوستان عذر خواهی میکنم و امیدوارم به کسی بر نخوره)

به نظر من صدای 787 از صدای 70 خیلی دلنشینتر بود. البته بلندی صدای 70 رو نداشت اما به نظر من صدا یا کیفیت تر و زنده تر بود.
    خیلی شانس اوردم که rs70 نگرفتم چون سر 2 روز پشیمون میشدم.

از دوست عزیزمون رایان گرامی هم که 787 دارن و صدای rs70 رو هم زیاد شنیدن و تست کردن هم خواهش میکنم در مورد این دوتا نظر بدن.

11. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داشتم سایت jamo را گشتی می زدم که یه مدل بلندگو زمینی یا به قول خودشون Floor Standing رو دیدم که خیلی ازش خوشم اومد چون پشت بلندگو ها هیچ قابی وجود نداره که صدای باندها خراب بشه! اگه امتحان کرده باشین خیلی از باندهای امروزی در صورتی که از قاب جداشون کنید صداشون نصف هم کمتر می شه حالا این قاب می تونه در صورتی که مهندسی ساخت و صوت را رعایت کرده باشه به کیفیت خروجی باندها کمک کنه اما اگه یه خورده کیفیت طراحی رعایت نشده باشه صدای بلندگوها را در حد وحشتناکی خراب می کنه و باعث همهمه در خروجی باندها میشه! (سخت کار برای خرید یه ست استریو انتخاب بلندگو هست که با کمترین هزینه بهترین کیفیت رو بدست بیاری...چون زیاد به مشخصات اعلامی روی کاغذ توسط تولید کننده ها اعتمادی نیست که حتمن کیفیت هم خوب باشه!)
    بریم سراغ باند که تو سایت پیدا کردم (احتمال زیاد دوستان جامو دوست این مدل رو دیدن ) مدلش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که قدرت خروجی خیلی بالایی داره که به نظر من خیلی کارایی نداره و لی نکته مثبت این باند اینه که پشت باند ها هیچ قابی وجود نداره و صدایی که می شنوید دقیقا همونی هست که بلندگوها تولید می کنند بنابراین باید صدای جالبی داشته باشه.
    قیمتش رو تو نت سرچ کردم متاسفانه حدود 5 یا 6 هزار $ بود!!! به هر حال گفتم این مدل رو بزارم اینجا تا اگه کسی مدل مشابه با قیمت خیلی خیلی پایین تر از این رو تو ایران دید ما را بی نصیب نزاره...
    این مدل از سری مرجع یا Reference جامو هست و تقریباً بهترین مدلش ولی تا اونجایی که می دونم قیمتش از اینی هم که شما فرمودین خیلی بالاتره (حدود 17000 $) در ضمن برای این بلندگوها باید از Power Amp استفاده کرد که اون هم چند میلیونی خرج بر میداره.
    ولی به هر حال نمی شه سمت این جور چیزا رفت خیلی گرونند برای ساخت این بلندگوهای بدون قاب هم تکنولوژی خاصی استفاده میشه که پرهزینه است و خرید همچین چیزهای خاصی ارزونش چندان منطقی و بدرد بخور نیست.

13. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

از دوست عزیزمون رایان گرامی هم که 787 دارن و صدای rs70 رو هم زیاد شنیدن و تست کردن هم خواهش میکنم در مورد این دوتا نظر بدن.
    فرزاد جان من مدل 787 ندارم.فکر کنم با یکی از دوستان اشتباه گرفتی.
    در مورد این دو محصول توجه داشته باشید که مدل 787 فقط یه مدل Hometheater هستش و تو زمینه موزیک امکان داره خیلی هارو راضی نکنه ولی rs70 یه سینمای ترکیبی هستش و تو زمینه موزیک هم قوی عمل می کنه.
    اینکه صدای rs70 شلوغ هست رو من قبول دارم ولی در مقایسه با سیستم های برتر از خودش نه در مقابل 787.
    شما که فکر سیستم های بهتر از اینا هستید مطمئنا این محصولات شمارو راضی نمی کنه و به قول خودتون سردرد برای شما میاره.
    ساب ووفر مدل 787 صدای خیلی نرمی داره و برخلاف ساب ووفر سری های rs هست که صدای انفجاری و کوبنده دارند.
    بهرحال این دو مدل اصلا تو سطح هم نیستند که بخوایم در مقابل هم در موردشون نظر بدیم.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

من 2 تا مدل تو ال جی پیدا کردم قیمت هاشونم خوبه به نظرتون کدوم سینما خانگیه بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه مدل دیگه ای هم در نظرتونه لطف کنید بگین...
    1-LH-T1090HTSLH
    2- LH-T 1075 HTS
    من مدل 1090 ال جی رو بهتون پیشنهاد می کنم.

15. 6 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فرزاد جان من مدل 787 ندارم.فکر کنم با یکی از دوستان اشتباه گرفتی.
    در مورد این دو محصول توجه داشته باشید که مدل 787 فقط یه مدل Hometheater هستش و تو زمینه موزیک امکان داره خیلی هارو راضی نکنه ولی rs70 یه سینمای ترکیبی هستش و تو زمینه موزیک هم قوی عمل می کنه.
    اینکه صدای rs70 شلوغ هست رو من قبول دارم ولی در مقایسه با سیستم های برتر از خودش نه در مقابل 787.
    شما که فکر سیستم های بهتر از اینا هستید مطمئنا این محصولات شمارو راضی نمی کنه و به قول خودتون سردرد برای شما میاره.
    ساب ووفر مدل 787 صدای خیلی نرمی داره و برخلاف ساب ووفر سری های rs هست که صدای انفجاری و کوبنده دارند.
    بهرحال این دو مدل اصلا تو سطح هم نیستند که بخوایم در مقابل هم در موردشون نظر بدیم.

---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

من مدل 1090 ال جی رو بهتون پیشنهاد می کنم.

ممنون حالا به غیر از این ها دیگه چه مارک هایی و چه مدل هایی خوبه؟؟؟ کیفیت عالی تو پخش داشته باشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •