مشکل حل شد
مشکل حل شد
Last edited by worldclass; 16-07-2010 at 23:29.
سلام
من کامل بازی رو کرک کردم اما گزینه join game و steam خاموشه و وقتی دعوتنامه ها رو قبول میکنم ارور میده و میگه این دعوتنامه برای یک بازی دیگه هست !!!
ا راست می گی ممنون برای مدیا فایر
---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
متوجه منظور نمی شم اگه ممکنه بهتر توضیح بدید
بچه ها من یک مشکل عجیب و غریب دارم که باعث شده نتونم حتی یک دقیقه هم بازی کنم. و تا حالا 5 باز بازی رو اینستال کردم و دوباره نصب کردم اما بی فایده بوده.بعد از نصب بازی و ریختن iw_23.iwd و iw_22.iwd در پوشه main برنامه و بعد از اون کپی کردن محتویات 4 مگی این فایل aIW-37a.zip در پوشه اصلی برنامه وقتی می خوام روی فایل alterIWnet_configure.exe کلیک کنم تا آپدیت شده ارور میده و اجرا نمیشه ارورش هم اینه
THE APPLICATION FAILED TO INITIALIZE PROPERLY (0*C0000135). CLIK ON OK TO TERMINATE THE APPLICATION
واقعا موندم جریان چیه.
تمام روش همون رو انجام دادم که بچه ها گفتن.وقتی این ارور رو میده قسمن سنگل پلیر کار میکنه اما وقتی تو بازی رو مولتی کلیک می کنم هم این ارور رو میده آپدیت هم نیشه این alterIWnet_configure.exe
به من بگید جریان چیه؟
سلام ، این که مسخره هستش ... من قبلا از Wall - hak استفاده میکردم الان خودم متوجه میشم تعداد زیادی از بازیکن ها از این وال هـک استفاده میکنن !!! آخه چطور ممکنه ، اصلا اعصابم خورد شد ، یکی بگه سیو این بازی کجا ذخیره میشه ؟؟؟؟!!!؟؟؟ از یکی پرسیدم گفت سیو ها من نرفته !!! باز اون lvl 70 بود من تازه lvl 1 هستم !!!! قبلا 64 بودم آخه اینقدر زحمتم چرا هیچ شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فولدر player هستش هر از چند گاهی یک بک اپ بگیر ازش
اولا باید بزاری iw4mp آپدیت شه یعنی باید روش کلیک کنی بزاری اپدیت شه
خوب من که میگم روش کلیک می کنم این ارور رو میده.
یعنی ترتیب انجام دادن من غلت هست؟اصلا تا حالا کسی ایم مشکل رو داشته؟
میشه بگید ترتیب درست چیه؟
مشکل اینه که نمی تونم به دوستانم join بشم و گزینش خاموشه !
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)