ایران خودرو اعلام کرده تا پاین سال دیگه خودرو به صورت نقدی ثبت نام نمی کنه که قرار باشه تحویلش بده و فقط قصد داره تعهدات قبلی خودش را تحویل بدهد. یعنی در واقع فقط می خواد تعهدات که نسبت به مشتریانی مثل شما دارد را تحویل دهد.
ایران خودرو اعلام کرده تا پاین سال دیگه خودرو به صورت نقدی ثبت نام نمی کنه که قرار باشه تحویلش بده و فقط قصد داره تعهدات قبلی خودش را تحویل بدهد. یعنی در واقع فقط می خواد تعهدات که نسبت به مشتریانی مثل شما دارد را تحویل دهد.
سمند و مخصوصا ef7 پایه گازسوز جزو محدود محصولات ایران خودروست که تولیدش زیاد مشکل نداره و معمولا به موقع تحویل میشود.
میشه یه کوچولو توضیح بدید این خرید نقدی رو چطور رو انجام دادید، من حدود 2 هفته است دارم هر ثانیه سایت رو بررسی میکنم فروش نقدی سمند ال ایکس EF7 نداره که نداره
احتمالا دوستمون قبلا ثبت نام رو انجام دادن
شما فکر کنم همین 2 هفته گذشته دارین پیگیری میکنید
خوب امیدوارم که اینطور باشه که میگی رفیق . چون واقعا دوست ندارم با 23 میلیونی که پول دادم منتظر بمونم تا تیر ماه 92 !سمند و مخصوصا ef7 پایه گازسوز جزو محدود محصولات ایران خودروست که تولیدش زیاد مشکل نداره و معمولا به موقع تحویل میشود.
درسته من هم از طریق اینترنت چک میکردم و میدیدم که فروش نقدی نیست !
دقیقا تاریخ 30 برج 10 بود رفتم نمایندگی ، دیدم فروش پارس ندارن ، گفت که فقط فروش نقدی سمند هست الان . منم نوشتم.. 20 روزه
البته بعد از 2 روز فهمیدم باز هم بسته شده فروش نقدی..
اگه تکرار شد چه مشکلی پیش میاد ؟؟!!
گفته بود امشب آب کم میکنه من فردا صبح که میخواستم آب بریم صدا داد
درجه آب هم اصلا وسط نمیاد همیشه ازون درجه دومیه یکمی بالاتره
ی سوال دیگه دارم اینکه بجز تعویض روغن موتور دیگه کجاهای ماشین روغنش باید تعویش شه
مدل 89 85 هزار کارکرد
Last edited by SNOOP DOGG; 03-02-2013 at 13:43.
کسی نبود جواب ماروبده !!
سلام به همگی دوستان
من خرید نقدی سمند ef7 با مولتی پلکس و سیستم رهیاب انجام دادم و موعد تحویل خودرو دهه اول اسفند 91 .
می خواستم راجع به سیستم رهیاب و مولتی پلکس بیشتر بدونم توی یکسری از سایتها رفتم راجع به سیستم رهیاب سمند نه عکسی دیدم و نه مشخصات خوبی دیدم .
درکل می خواستم با این ماشین تعطیلات عید به مسافرت برم مخصوصا اینکه مسافت زیادی حدود 4 الی 5 هزار کیلومتر میرم آیا اطمینان بخش هست یا نه لطفا دوستان راهنمایی کنید. باتشکر
نظرتون در مورد خرید تسمه تایم وهرزگرد و تسمه دینام از ایساکو چییه مارک خود ایساکو است ؟
سیستم رهیاب مثل gpsهای مارشالی که توی
بازار موجوده و به احتمال زیاد دیدید
چیزی است که جزء خود ماشین محسوب نمیشه
به عنوان یه آپشن همراه ماشین خریداری کردید
مولتی پلکس هم همون سیستمی است که روی 206 موجوده
اون سخنگوی روی سمند هم درش حذف شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)