من پاستورم وحید جان. شما کجا هستی؟
من پاستورم وحید جان. شما کجا هستی؟
عکس بالا ( 988 ) مربوط به یکی از ادارات است که با دیش دریافت میشه
درود!
من خودمم پاستورم.راستش هنوز هیچ isp نظرم رو جلب نکرده!!
لایزر برا بعثت و مخابرات برا پاستور
درود دوست عزیز. حامد خالی بهتره. استاد زیادی سنگینه
در ابتدا باید بگم که سایت اسپید تست یک معیار سطحی از سقف سرعت هست
که میشه در چندین تست با فاصله زمانی متفاوت و بازه زمانی خاص اون رو بدست آورد.
باید بگم که خودم رو دایعه دار این موضوع نمیبینم و هر کسی از دوستان میتونه این روند رو پیگیری کنه.
در ابتدا از همه دوستان خواهش میکنم که نام سرویسهای خودشون رو با ذکر مشخصات دقیق و شرکت سرویس
دهنده اعلام کنن. تا بریم برای شروع تست و بقیه موارد.
برای بدست اوردن کف سرعت هم مبشه به دانلود فایل در ساعات شلوغ و پرترافیک متوصل شد.
کمال جان منطفه مخابراتی توی سرعت تاثبر داره ولی خیلی کم! اگر کیفیت ISPبالا باشه کاربر به هیچ محدودیتی
از جانب پست مخابراتیش نمخوره. چون همه پورتهای زیر 34کیلوبیت مخابرات به کاربان خانگی تخصیص داره میشه
و این امر هیچ محدودیتی رو برای منطقه مخابراتی نمیزاره. حتی اگه شلوغترین منطقه رو هم در نظر بگیریم باز
هم با افت کیفیت سرورهای مخابرات موجه نمیشیم و به محدودیت سرورهای HSPتغذیه شونده از مخابرات می
رسیم. پس کیفیت و فاصله با منطقه مخابراتی و یا ایضا شلوغی مرکز صرفا یک بهانه از سمت ISPهاست.
کاملا مشخصه که اینترنت ماهواره ای هست!!!
چون سرعت تا 1مگابایت رسیده!!!
شرکت پارس آنلاین - 256 با ترافیک 2 گیگ در ماه = ماهی 8070 تومان
لایزر.512. سه گیگ.23.700تومان.
درسته حامد جون حرف شما صحیح ولی نمیشه فقط تست با اسپید تست یا آی دی ام رو معیار بهتر بودن isp قرار بدیم.
مشکل همین پایین بودن کیفیت ispهاست.محدودیت سرورهای مخابراتی هم یه بحث جدایی.
[QUOTE=sainaseifi;6812638]شرکت پارس آنلاین - 256 با ترافیک 2 گیگ در ماه = ماهی 8070 تومان [/QUOT
اینهم تستی که من ساعت 22 امشب گرفتم
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
لطفا دوستان و اعضاء مشارکت نمایند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)