این از اون حرفاست ...
خب اخه جایی هستی که عربی نداره
یعنی این سایت اکثرا کاربرانش ایرانی هستند
باید جای دیگه ایران را بزرگش کنی
این از اون حرفاست ...
خب اخه جایی هستی که عربی نداره
یعنی این سایت اکثرا کاربرانش ایرانی هستند
باید جای دیگه ایران را بزرگش کنی
سلام.
برای اینکه ک ی ج ن رو بتونید رو کامپیوترتون باز کنید باید دات نت فریموورک رو نصب کنید رو کامپیوترتون.(NET.)![]()
رئال مادريد عزيز وبگردي و بازي و ويدئو كه خيلي بيشتر از اس ام اس و تماس شارژ ميبره!!!!!
حداقل تجربه من اينو ميگه.
بچه هايي كه HD2دارن، كسي مشكل آنتن نداشته تا حالا؟
تو فروم ir-tci يه بوشهري گفتن بود تو شيراز و بندر عباس و تهران رفته آنتن نداشته، فقط تو بوشهر و توابع بوشهر آنتن داره.
راستي اين بحث آيكون باتري و آنتن كه همزمان نمايش داده بشه به كجا رسيد؟؟
دوستان موفق شدن مشكل رو حل كنن؟؟
آقایون یه سوال دیگه...
من کف دستم زیاد عرق میکنه مخصوصا تابستونا، ساکن گرمسیر هم هستم دیگه بدتر..
این اسکرینهای خازنی چقدر حساس هستند به این موضوع؟؟
یه نفر با دست خیس آزمایش کنه
مرسی از آقایون مهندسین..
منظورتونو واضح تر بگید...مگه الان نمایش داده نمیشه؟؟؟؟
![]()
آخه آدم با آدم فرق میکنه ....اولا من وقتی همه ی دوستا و آشناها بیکار باشن و شروع کنن اس دادن اون موقس که دیگه آماره من میره بالا (دقیقه ای 6 تا!!!) ولی خوب شما شاید روزی یکی هم نفرستید! دوما اگه وسط فیلم دیدن باتری تموم کنی میگی خوب عیب نداره بقیش باشه بعدا ولی وسط اس ام اس بازی یا تماس باتریت تموم بشه طرف مقابل کلی دلخور میشه و فکر میکنه تو عمدا خاموش کردی ....مخصوصا اگه این قضیه تکرار بشه![]()
4کرم
![]()
اخه من از صفحه 1 تاپیک شروع کردم به خوندن تا یه جاهایی پیش اومدم. دیگه خسته شدم یهو اومدم آخر
یه پسره اهل کویت اینجا بود میگفت که هر کاری کرده نتونسته این دوتا آیکون رو با هم بیاره اون بالا..خلاصه بحث بچه ها سر این بود.. حالا میخواستم ببینم آخر به کجا رسید..
قربونت برم من یه خواهر دینی دارم که روزی 100تا سمس میکنه تو پاچم!!!! زنگ که دیگه بماند.. با ایرانسل عزیز هم که روزی 4-5 ساعت وبگردی میکنم. چون خونه فقط دیال آپ دار اصل جواب نمیده بیشتر کارای متنی مثل ایمیل و ... رو با ایرانسل انجام میدم.
خلاصه باتری بیچاره پدرش در میاد. این گوشی که الان دارم روزی 2بار شارژ میکنم.
البته باتری فابریکش به رحمت ایزدی رفت الان باتری چینی روشه..
جریان این باتری جدیده چی شد؟ اومد تو ایران؟ همون که 80دلار بود....
حالا اون ادیتش رو بیخیال, حداقل ایرانش رو کامل مینوشتی ! الان ایرن شده !
ایول ! خیلی خداست ! ولی این اولین عکسی هستش که از وین 7 دارم میبینم, جدا همینطوریه ؟ با توجه به این چیزی که میبینم امیدوارم مثل spb باشه و بشه هر چیزی که آدم میخواد رو هر جایی که میخواد و توی چندتا سایز مختلف روی صفحه گذاشت ...
راستی دوستان قضیه این windows phone به جای windows mobile چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)