نه من کاردانی رو میگم نه کاردانی به کارشناسی چطور دفترچش اومده و رفته ما خبر نداریم! ؟
نه من کاردانی رو میگم نه کاردانی به کارشناسی چطور دفترچش اومده و رفته ما خبر نداریم! ؟
سوال من هم سوال عزیزه بالاییست
ممنون
کاردانی پودمانی پارسال در به این صورت بود
تاریخ ثبت نام 90/10/27
تاریخ اعلام نتیج 90/11/24
دوستان اگر هنگام ویرایش کردن از دوتا کد رشته امتحانی وارد کنی حذف میشه انتخاب ها؟
من از دوستان شنیدم میشه من کارشناسی ثبت نام کنم درسته (فنی هستم) بعد درسای پیش رو در دانشگاه بگذرونم؟
اره فک کنم این کار شدنی هستش..... باید با دانشگاه مربوطه حرف بزنید...من از دوستان شنیدم میشه من کارشناسی ثبت نام کنم درسته (فنی هستم) بعد درسای پیش رو در دانشگاه بگذرونم؟
مطمئنی؟ یعنی الان میتونم برای کارشناسی پیوسته پودمانی 91 ثبت نام کنم؟
فک کنم با دیپلم فنی فقط میشه ناپیوسته خوند!
ولی جهت اطلاعات بیشتر، به یکی از علمی کاربردی ها مراجعه کنین..... من مطمئن نیستم و فقط شنیده ها هستش....
پیشنهاد: معمولا جهاد دانشگاهی های علمی کاربردی، سطحشون و امکاناتشون بالاتره از سایر علمی کاربردی ها، ولی خوب، مشخصا چون مال جهاد دانشگاهی هستش، برادر های بسیج و سپاه حضور دارن در راس کار و مشخصا استین کوتاه و مانتو خفن و اینا ممنوعه!!!! ولی امکانات و اینا بهتره!
آقا این داخل سایت سنجش هست .. اما خبری از گزینه ای که بشه کارت رو پرینت گرفت نیست . داخل سایت نزدن .. کسی خبر نداره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرینت کارت؟
چه ازمونی؟
کارشناسی که جمعه ازمونش یود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)