تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 966 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستانی که کنکور آزاد شرکت کردن (ترجیحا ارشد) تراز علوم تحقیقات تهران پایین تره یا تهران مرکز یا شمال یا جنوب؟ تو کدوم شانس قبولی بیشتره؟
    شدیدا و در کمترین زمان ممکن به این اطلاعات نیاز دارم.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

واسه کاردانی،دوترم مشروطی پشت سر هم و معدل کل بین 11 تا 12، باید نامه ادامه تحصیل بگیری؟ از کجا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام.سوال:من در مقطع کارشناسی ناپیوسته،یک ترم درس خوندم و یک ترم هم مرخصی گرفتم.سوال من اینه که چون من در آزمون امسال در شهر خودم قبول شدم،میخوام انصراف بدم از واحد قبلی.آیا الان باید پول زوربابت انصراف به اینا بدم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام.سوال:من در مقطع کارشناسی ناپیوسته،یک ترم درس خوندم و یک ترم هم مرخصی گرفتم.سوال من اینه که چون من در آزمون امسال در شهر خودم قبول شدم،میخوام انصراف بدم از واحد قبلی.آیا الان باید پول زوربابت انصراف به اینا بدم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    بله باید پول زور بدین

البته به عنوان خسارتی که به خاطر انصراف به دانشگاه میزنین!!

5. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11 آغاز ثبت‌نام كنكور دانشگاه آزاد هفته آخر بهمن

گروه جامعه: رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت‌نام كنكور سال 1389 دانشگاه از اواخر بهمن خبر داد.

عبدالله سجادي‌جاغرق، در گفتگو با ايسنا، گفت: كنكور دانشگاه آزاد اسلامي اواسط تير 1389 برگزار مي‌شود.
    وي همچنين درخصوص نحوه تاثير سوابق تحصيلي داوطلبان كنكور در نحوه پذيرش، افزود: با تصويب كارگروه كنكور از امسال و براي نخستين بار، سوابق تحصيلي داوطلبان تا 15 درصد در پذيرش كنكور دانشگاه آزاد اعمال خواهد شد.
    سجادي با بيان اين‌ كه در سال گذشته معدل و سوابق تحصيلي در آزمون‌هاي دانشگاه آزاد تاثير نداشت و لحاظ نمي‌شد، در بيان دليل آن نيز گفت: ممكن بود معدل‌هاي خوداظهاري حق داوطلبان را تضييع كند.رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد با اشاره به افزايش ظرفيت كنكور 89 دانشگاه نيز خاطرنشان كرد: متناسب با ايجاد رشته‌هاي جديد، افزايش ظرفيت پذيرش نيز خواهيم داشت.
    وي همچنين با اشاره به پايان مهلت ثبت‌نام آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد در ساعت 24 روز پنجشنبه 15 بهمن، گفت: داوطلبان بايد در مهلت اعلامي و با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه دفترچه راهنما و كارت اعتباري، از طريق سايت مركز آزمون به نشانی azmoon.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام كنند.
    آزمون كارشناسي ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي طي روزهاي 23 تا 25 ارديبهشت‌ماه به طور همزمان در سراسر كشور برگزار مي‌شود.

روزنامه جام جم

7. 4 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه سوال در مورد دانشگاه داشتم خیلی مهمه واسه یکی از دوستام میخواهم )
    طبق قانون جدید کسی میدونه اگر یه نفر مثلا درس اصول 1 و اصول 2 که اصول 1 پیش نیاز اصول 2 است در یک ترم با هم بگیره ؟ آیا دو درس حذف میشه یا نمیشه ؟
    و همچنین ریاضی پیش و مثلا ریاضی 1 رو باهم بگیره ؟! کسی دقیق میدونه ایا اگر هر 2 تا با هم در یک ترم بگیره و هردو پاس کنه آیا حذف میشه یا نه ؟
    ضمنا کسی فایل مربوط به این جور قوانین رو داره بزاره !

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

طبق قانون جدید کسی میدونه اگر یه نفر مثلا درس اصول 1 و اصول 2 که اصول 1 پیش نیاز اصول 2 است در یک ترم با هم بگیره ؟ آیا دو درس حذف میشه یا نمیشه ؟
    و همچنین ریاضی پیش و مثلا ریاضی 1 رو باهم بگیره ؟! کسی دقیق میدونه ایا اگر هر 2 تا با هم در یک ترم بگیره و هردو پاس کنه آیا حذف میشه یا نه ؟
    تا جایی که من اطلاع دارم نمیشه پیش نیاز یک درس رو با خود درس برداشت.مگه قانون جدیدی در این مورد اومده؟
    اون قانون قبلی ،اگه یه بار یه درس پیش نیاز رو می افتادی میتونستی ترم بعد با درس مربوطه بر داری.

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    برداشتن درسی که پیش نیازش رعایت نشده هنگام انتخاب واحد توسط سیستم اخطار داده میشه یا نمیشه بطور خودکار برداشت اما برفرض که شما با تمام این اخطار ها درس رو برداشتی اما یهو میبینی که وسط ترم درست حذف میشه .
    اگه هم شانس بیاری اینکار صورت نگیره موقع فارغ التحصیل شدن همه ی این واحد های پاس شده بررسی میشه و شما ممکن جریمه بخوری و در حال شدید مجبور بشی دوباره پاس کنی !
    برای همین سری که درد نمیکنه رو کسی نمیره دستمال ببنده .
    دانشگاه خیلی قوانین نانوشته داره که شما باید با اطلاعات جانبی کسب کنی
    نظیر برداشتن دوبار درس وصایای امام اون رو از حالت مجانی بودن در حال دوم خارج میکنه ! بله موقع انتخاب واحد پولی گرفته نمیشه اما موقع فارغ شدن میگن فلان قدر برو پول بریز !

11. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مثلا اگر اون درس پیش باشه چی ؟
    مثلا ریاضی پیش و ریاضی 1
    2- یکی از دوستام تغییر رشته داده ! در رشته قبلیش پیش فارسی نخورده بوده و رفته درس 3 واحدی فارسی رو گرفته در رشته جدید پیش فارسی خورده حالا معادل سازی میخواهد بکنه آیا پیش فارسی هم باید پاس کنه یا برداشته میشه /

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

مثلا اگر اون درس پیش باشه چی ؟
    مثلا ریاضی پیش و ریاضی 1
    /
    نمیشه با هم برداشت.چون باز هم ریاضی پیش،پیش نیاز ریاضی 1 هستش.
    مگه اینکه یه بار قبلاً ریاضی پیش رو افتاده باشه.اینطوری تو ترم جدید میتون دوتا درسوباهم برداره.منتها اگه ریاضی پیش رو پاس نکنه ولی ریاضی 1 رو پاس کنه،ریاضی 1 اش حذف میشه.

14. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •