تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 1211 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من گیم پلی خیلی خیلی عالی هست گردش و پاس دادن و .............به نظر من خیلی عالی هست ولی اون انیمیشنهای قبلی هم به نوعی دیده میشه من با بقیه کاری ندارم ولی با دیدن گیم پلی به شدت حال کردم روان واقعی و خوب!سرعت بازی هم یک کمی کندتر بود بهتر میشد اما ظاهرا Pesfan که قبلا پلی تست انجام داده بود ادعا کرده در واقع منم شنیدم که گفتن ورژنی که کونامی با خودش به این نمایشگاه آورده سرعتش زیادتر هست از ورژنی که اونا بازی کردن!حالا نمیدونم راست یا دروغ ولی هنگام ریلیز بازی خواهیم فهمید!
    به اعتقاد من نسخه نهایی بهتر از این ورژن هم خواهد بود!

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

شايد اين خبر، طرفداران FIFA و PES را به جان هم بيندازد؛ ولی کلمه‌ای جز "تقليد" در وصف اين خبر نمی‌تواند به زبان آورد. موضوع از اين قرار است که کونامی تعدادی از درخواست‌های هواداران PES را به نسخه جديد افزوده که يکی از آن‌ها قابليت کنترل بازيکنان به صورت 360 درجه است. کنترل 360 درجه اين امکان را به گيمر می‌دهد تا بازيکن را راحت‌تر و آزادانه‌تر حرکت دهد و در نتيجه گيم پلی بهتری را تجربه کند. سيستم قبلی تنها اجازه چرخش به 8 جهت را می‌داد. اين ايده را چندی پيش الکترونيک آرتز در فيفا 10 پياده کرده بود. حالا قبل از انتشار اين دو بازی، کونامی هم از اين طرح خوب، برداشت مثبت کرد و در نسخه 2010 آن را لحاظ کرد.

علاوه بر اين قابليت، کونامی در تلاش است که ليسانس‌های بيشتری برای بازی(باشگاه‌ها و کشورها) بگيرد. تمامی تيم‌های مهم اينبار دارای نام‌ها و پيراهن اصلی خواهند بود. مثلاً تيم ملی آلمان تا به حال در اين بازی دارای ليسانس نبود که خوشبختانه اين کمبود نيز از بين رفته است. وجود جام يوفا و جام باشگاه‌های اروپا در بازی جديد موجب شده سازندگان به فکر گرفتن ليسانس تيم‌های حاضر در باشگاه‌های اروپا باشد. بايد منتظر باشيم و ببينيم تکليف ليگ انگليس و اسپانيا چه خواهد شد.

از ديگر ويژگی‌ها و تغييرات اين نسخه که به گفته کونامی به درخواست هواداران بازی به آن‌ها رسيدگی شده اين موارد هستند: کنترل آزادانه دروازه‌بان، سيستم جديد ضربات آزاد، درخواست توپ، سيستم تعادلی جديد(استقامت لحظه‌ای) و هوش مصنوعی جديد برای وانمود کردن برخی حرکات. تصاوير تازه‌ای نيز از داخل بازی آمده که اگر به آن‌ها دقت کنيد، حتماً متوجه گرافيک عالی PES 2010 خواهيد شد. چهره بازيکنان تفاوت زيادی با واقعيت ندارد. همينطور نورپردازی و رنگ بندی مدل‌ها باعث شده بازی کاملاً واقع گرايانه جلوه کند. از اين حيث، PES 2010 دارای بهترين گرافيک در ميان تمامی بازی‌های سبک فوتبال است.

Pro Evolution Soccer 2010 در تاريخ 22 اکتبر(30 مهر) امسال برای همه پلتفورم‌ها(PC ،PS3 و X360) منتشر خواهد شد.

منبع : گیمرز لند

3. 7 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر من گیم پلی خیلی خیلی عالی هست گردش و پاس دادن و .............به نظر من خیلی عالی هست ولی اون انیمیشنهای قبلی هم به نوعی دیده میشه من با بقیه کاری ندارم ولی با دیدن گیم پلی به شدت حال کردم روان واقعی و خوب!سرعت بازی هم یک کمی کندتر بود بهتر میشد اما ظاهرا Pesfan که قبلا پلی تست انجام داده بود ادعا کرده در واقع منم شنیدم که گفتن ورژنی که کونامی با خودش به این نمایشگاه آورده سرعتش زیادتر هست از ورژنی که اونا بازی کردن!حالا نمیدونم راست یا دروغ ولی هنگام ریلیز بازی خواهیم فهمید!
    به اعتقاد من نسخه نهایی بهتر از این ورژن هم خواهد بود!
    مهران ویدئوهایی که دیدی با کیفیت بودن یا کیفیتشون پایین بود ؟(لرزش دست داشتن یا دوربین ثابت بود )
    منم این چیزی که میگیو شنیدم که ورژنا فرق میکنه .این آدام بنده خدا خیلی گیج شده .من نمیدونم چرا گیم پلی توی این ویدئوها فرق داره .
    آقا ميشه يكي زحمت بكشه و اين ويدئو رو واسم به 3gp يا هر فرمتي تبديل كنه كه كمتر از 10 مگ باشه؟

و اگه زحمتي نباشه اينم:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سینا جان من اون 200 مگیه رو گرفتم . 3gp خیلی کیفیتش پایینه با فرمت بهتر نمیخوای ؟
    Last edited by 4039; 20-08-2009 at 18:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سینا جان من اون 200 مگیه رو گرفتم . 3gp خیلی کیفیتش پایینه با فرمت بهتر نمیخوای ؟
    اگه حجمش کمتر از از 40 باشه میشه یه کاریش کرد. فرمتشم فرقی نمیکنه.ممنون

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سینا من آنلاین دیدم با کیفیت Low Res همون لینکی که دادی خودش آنلاین پخش می کنه 3 تا هم لینک دانلود داده بود که خیلی زیاد بود حجمشو بیش از 100 مگ بود اصلا نمی تونم دانلود کنم. البته نه اینکه نتونم ارزش نداره آدم دانلود کنه. آنلاین خیلی راحت Low Res میشه دید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سینا من آنلاین دیدم با کیفیت Low Res همون لینکی که دادی خودش آنلاین پخش می کنه 3 تا هم لینک دانلود داده بود که خیلی زیاد بود حجمشو بیش از 100 مگ بود اصلا نمی تونم دانلود کنم. البته نه اینکه نتونم ارزش نداره آدم دانلود کنه. آنلاین خیلی راحت Low Res میشه دید.
    آخه حسین جان گفتن که دان کردن. منم به همون خاطر گفتم که تبدیلش کن

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سینا جان شرمنده باید یک کم صبر کنی چون من هم دارم کیفیتای مختلفو تست میکنم (تبدیل هر کدوم زمان میبره ) و هم باید فشردش کنم و هم آپلود .
    من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم (wmv) با کیفیت بالا سایز تصویر نهایتا اینقدره ببین برات میصرفه دانلود کنی ؟ اگه میخوای آپلود کنم .
    حدود 4-5 دقیقه میشه این ویدئو.

Last edited by 4039; 20-08-2009 at 19:06.

10. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سینا جان شرمنده باید یک کم صبر کنی چون من هم دارم کیفیتای مختلفو تست میکنم (تبدیل هر کدوم زمان میبره ) و هم باید فشردش کنم و هم آپلود .
    من حجمشو تا 40 مگ پایین آوردم (wmv) با کیفیت بالا سایز تصویر نهایتا اینقدره ببین برات میصرفه دانلود کنی ؟ اگه میخوای آپلود کنم .
    ممنون حسین جون. دیگه چاره ای نیست. آپ کن

12. این کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حدود 4-5 دقیقه میشه این ویدئو.

درود
    ما همچنان منتظر هستیم

14. این کاربر از max_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •