مثلا فایلی با این پسوند که به من گفتن فیلمه
ashdis.ashdisc.اسم فیلم
مثلا فایلی با این پسوند که به من گفتن فیلمه
ashdis.ashdisc.اسم فیلم
دورود
کسی آپگرید WD LIVE HD TV نسخه 1.04.22 رو داره؟ یدونه از تو سایتش دانلود کردم، ولی اون برای دانگرید هستش. ممنون میشم اگه کسی اینجا داره واس من بذاره؟!
سپاس
بدرود
فرقی نمی کنه شما می تونید از همون فایلی که دانلود کردید استفاده کنید
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
یک لینک دانلود از این فایل رو بدید ، من تست می کنم .
دورود
بچه ها اگه بخوایم این دستگاه رو به سینمای خانگی وصل کنیم چجوریه؟ من هنوز نگرفتم ولی می خواستم بدونم چون یدونه سینما خانگی انتخاب کردم و یدونه ورودی HDMI بیشتر نداره. حالا اگه سینمارو وصل کنم به تلوزیون، خروجی HDMI وسترن دیجیتال(همین پخش کننده رو) کجای سینما خانگی بزنم؟ من اصلا راجب اینجور چیزا اطلاعات ندارم. کمک کنید
سپاس
بدرود
خوب هدف از وصل کردن به سینمای خانگی ، استفاده از صدای بینظیر اون هست !
شما در پشت دستگاه تون یک درگاه optical دارید برای انتقال صدا به هر دستگاهی که ورودی optical رو پشتیبانی کند .
با این وضع شما نیاز به ورودی HDMI ندارید برای وصل کردن به سینمای خانگی !
با انتخاب یک سینمای خانگی که از ورودی Optical پشتیبانی کند ، و تهیه کردن یک کابل Optical می توانید بدون هیچ نویزی، با بالاترین کیفیت صدا رو انتقال دهید
با سلام
من به تازگی یک دستگاه وسترن تهیه کردم و به آخرین ورژن هم آپگرید گردم.وقتی دی وی دی رام اکسترنال بهش وصل میکنم اتفاقی نمیوفته روشن میشه دی وی دی رام ولی گزینه ای مبنی بر نمایش فیلم در دستگاه وسترن نمی آید
ممنون میشم راهنمایی کنید.
فریمور اصلی از دی وی دی رام اکسترنال پشتیبانی نمیکنه
من حدود یک سالی هست که یه وسترن لایو دارم . اخیرا وقتی فیلم از روی هارد یا فلش پلی می کنم بعد از حدود 15 - 10 دقیقه تصویر و صدا قطع میشه و بعد از چند ثانیه دوباره بر میگرده . وقتی هم که تصویر بر میگرده به اندازه همون زمان قطع شدن تصویر فیلم جلو رفته . این اتفاق کم کم بیشتر میشه و تقریبا دیدن فیلم غیر ممکن میشه . ایا کسی به این مشکل برخورد کرده ؟ به نظر دوستان علت این اتفاق چی می تونه باشه ؟
دوستان زیرنویس srt و sub فارسی رو میشه زمانشو عوض کرد تا هماهنگ بشه؟همچین قابلیتی داره؟
چه رنگی نشون میده؟رنگش تغییر میکنه؟فونتش چی؟
ممنون
Last edited by Mr Unknown; 03-07-2011 at 22:21.
با تشکر فراوان
مگه فرم ویر غیر رسمی و غیر اصلی هم داره این دستگاه که دی وی دی رام اکسترنال رو هم ساپورت کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)