قلم رو به این خاطر پرسیدم که برخی دوستان از مشکل بودن کار با انگشتان هنگام استفاده از اینترنت و کلیک بر روی آیکون های ریز گلایه می کردند.
به جای i8910 ، گوشی ِ دیگه ای با دوربین و دوام باطری خوب، نظر دوستان رو جلب نکرده؟!؟!؟!
.
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
قلم رو به این خاطر پرسیدم که برخی دوستان از مشکل بودن کار با انگشتان هنگام استفاده از اینترنت و کلیک بر روی آیکون های ریز گلایه می کردند.
به جای i8910 ، گوشی ِ دیگه ای با دوربین و دوام باطری خوب، نظر دوستان رو جلب نکرده؟!؟!؟!
.
باتریش که خوبه
اگه واسه اینترنت میخای که کلاً رو هر گوشیی که بگیری باید opera mini 5 بریزی ولی امنیا 2 هست که دوربینشم واقعاً عالیه
من شخصا نمی فهمم که موضو چه ربطی به اینی که شما گفتی داشت ؟
درباره قلم و ریزی آیکون ها صحبت میشه شما میپری رو opera !!!!!!!!!!!!!!!!!
کلاس این تاپیک رو با omnia 2 پلیین نیار بی زحمت !
در ضمن یادت باشه جواب هر بحثی رو مرتبط با همون بحث مطرح کن نه علایق شخصیت !![]()
دوست عزیزم
شما هم سوالی در مورد هر گوشی ای به غیر از i8910 داری تو تاپیک مشاوره خرید کوشی می تونی مطرح کنی ..
اینطوری این تاپیک هم بی خودی شلوغ نمی شه ! هم خیلی راحت تر به جوابت می رسی !![]()
گوشی جالبی به نظر میرسه خوب با تخفیف چند پخخخ
از نظر من و خيلي هاي ديگه...امنيا 2 از 8910 سرتره...کلاس این تاپیک رو با omnia 2 پلیین نیار بی زحمت
پس همون طور كه دوست داريد به نظر شما احترا بگذارند...به نظر ديگران احترام بگذاريد...
قابلي ندارههه...خوب با تخفیف چند پخخخ
570-575 تومن ناقابل...
کاملا قبول دارم ! از نظر شما و خیلی کسای دیگه که حتی با i8910 کار نکردن شاید !
شما که راست میگی ! اما من به شخصه نظر شما یک نفر رو قبول ندارم !
omnia 2 چیش بهتره ؟ دوربین 5 ش حتما بهتره ؟؟؟؟...یا صفخه مقاومتی؟ ....یا 65k رنگش lcd ؟
....یا cpu ضعیفترش ؟
....یا نداشتن کارت گرافیک قدرتمندی همچون i8910 HD ؟.
....یا اسپیکر مونو ؟
...
کدومش ؟
فقط فک کنم به یه سیستم عامل سلیقه ایش مینازید !؟
خودتون رو گول میزنین یا مردم رو پپه فرض کردید ؟
Last edited by key_1; 28-09-2009 at 22:15.
خب شما دقت نکردی دیگه ... دوستمون اولش گفت واسه استفاده از اینترنت آیکناش ریزه .... منم گفتم اگه گوشی واسه اینترنت میخای امنیا 2 هست
بعدشم خیلیا دوس ندارن مثل شما پول دوربینو و اسپیکر بدن .... دوس دارن در کنار دوربین و اسپیکر خوب سیستم عامل و اینترفیس خیلی بهتر داشته باشن
منم بهترین گوشیو از نظر مولتی مدیا همین 8910 میدونم ولی همونطور که نینجا جان گفت برای اینترنت خیلی مناسب نیست و برای کسی که استفاده زیادی از اینترنت میکنه ویندوز موبایل بهتره
اول از همه من خودم به خاطر سيستم عاملش از 8910 خوشم نمياد...بعدشم امير جان (S A M S U N G) هم امنيا 2 را تر جيح ميدهند...همه گوشي هم دوربين نيست...در ضمن امنيا 2 هم بهترين 5 هاست...و نظر من اينه (يه نظر كاملا شخصي) دوربين بالاي 5 باعث بالا رفتن قيمت ميشه...صفحش هم مقاومتي نيست و حساسيتش اگه در حد خازني نباشه كمتر نيست...كيفيتشم كه توي يوتيب با 8910 مقايسه شده بود چيزي كم نداشت...
ويرايش شد...صداشم فقط استريو نيست...كيفيت و بلنديش در حد خوبيه...
من غلط بكنم...یا مردم رو پپه فرض کردید ؟
در ضمن 8910 يكي از بهترين هاست...و از خيلي گوشي ها بهتره...
Last edited by Vamp!r3; 28-09-2009 at 22:44.
مقايسه صفحه نمايش 8910 با 8000...منبع : موبايلستان...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)