فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86
فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86
آقا ممنون خیلی لطف کردی بالاخره کارکرد. یه ایمج از ویندوزم گرفتم و با سرعت x1 رایتش کردم حالا نصب ویندوزم تو 14 دقیقه تموم می شه دیگه تاخیری تو بالا اومدن تنظیماتش نیست.
حالا یه سوال دارم چرا اینجوری بود آخه من این ویندوز رو از همین سایت خریدم با چندتا ویندوز قبلیم یعنی
windows 7 beta
windows vista
windows vista servis pack 1
هرکدومش هم چند بار خریدم دیگه فکر کرده بودم مدل نصبش همین جوریه .
بازم ممنون بالاخره راحت شدم.![]()
حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟
سلام.
بستگی داره که شما با سیستم چه کارائی انجام میدید.
اگر نیاز به پردازش زیاد دارید 64 بیتی گزینه ی خوبیه در غیر این صورت همون 32 بیتی خوبه.
موفق باشید.![]()
این حرف شما اصلا اصولی نیست.
چون در سیستم 64 بیتی پهنای باند cpu به دو برابر افزایش پیدا میکنه یعنی توانائی پردازش دوبرابر ولی چون سیستم شما نیازی به پردازش سنگین نداره شما تفاوتی احساس نمیکنید .
موفق باشید.![]()
)از نظر ظاهر هیچ تفاوتیسلام.
میتونید بگید 32 bit چقدر فرق میکنه با 64 bit و آیا ارزش داره که 64 bit نصب کنیم ؟
cpu یوم هم 64 ساپورت میکنه .
ممنون.
2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!
4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟
بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
در کل انتخاب با خودتونه!
بچه ها من به یه مشکل خیلی کوچیک بر خوردم .
من قبلا ویستا داشتم بعد مرورگر Google Crome رو هم روش داشتم و خیلی راحت و روون باهاش کار میکردم .
ولی از دیروز که 7 رو ریختم و مرورگر گوگل رو روش ریختم یکمی سرعت کار مرورگر کاهش پیدا کرده مثلا موقع باز کردن صفحات 2-3 ثانیه مرورگر قفل میکنه بعد آزاد میشه یا مثلا چیزی داری تایپ میکنی یهو میبینی چیزی نمینویسه بعد یهو هر چی نوشتی رو میاره .
به نظر شما باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه ؟
البته اینم بگم ها این مشکل همیشگی نیست و بعضی موقع ها اتفاق می افته ....
ممنون.
Last edited by Paradise_human; 21-09-2009 at 10:56.
خوشحالم که کارت راه افتاد
ببین چی از cpuوت استفاده زیاد میکنه!
در مورد سیستم عامل 64 بیت هم باید بگم که برای ماها فرقی نمیکنه و در بعضی مواقع مشکل ساز هم هست. توصیه میشه اگه نیازی نیست نصب نکنید!
آره من هم دقيقا همين مشکل رو دارم ولي به ندرت اتفاق ميفته!
مشکل از cpu فکر نکنم باشه چون فعلا چیزی ندارم که بخواد از cpu زیاد استفاده کنه .
الان به یه نکته ای بر خوردم من 4 گیگ رم دارم اما الان زده 3.25 useable مشکل از این نیست ؟!
Last edited by Paradise_human; 21-09-2009 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)