تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 531 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    میتونید بگید 32 bit چقدر فرق میکنه با 64 bit و آیا ارزش داره که 64 bit نصب کنیم ؟
    cpu یوم هم 64 ساپورت میکنه .
    ممنون.
    فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86

2. این کاربر از alihacker2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

12

یه دی وی دی دیگه از ویندوزت تهیه کن و تستش کن! با این مشخصات تنها عامل ممکن خود دی وی دی نصب هست. یا فایل ها رو توی سیستمی که Suzuki داره و خوب جواب داده، کپی کن رو فلش و تو سیستم های دیگه تست کن. منتظرم

آقا ممنون خیلی لطف کردی بالاخره کارکرد. یه ایمج از ویندوزم گرفتم و با سرعت x1 رایتش کردم حالا نصب ویندوزم تو 14 دقیقه تموم می شه دیگه تاخیری تو بالا اومدن تنظیماتش نیست.
    حالا یه سوال دارم چرا اینجوری بود آخه من این ویندوز رو از همین سایت خریدم با چندتا ویندوز قبلیم یعنی
    windows 7 beta
    windows vista
    windows vista servis pack 1
    هرکدومش هم چند بار خریدم دیگه فکر کرده بودم مدل نصبش همین جوریه .
    بازم ممنون بالاخره راحت شدم.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

فرقش محسوس نیست خودم 64 بیتی دارم فقط یکمی دردسرو زیاد میکنه چون باید بعضی از نرم افزارارو حتما 64 بیتی شو بگیری البته 32 بیتی رو هم به خوبی پشتیبانی میکنه ومیریزه تو پوشه program files (x86
    حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟ 

5. این کاربر از Paradise_human بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حالا بالاخره انقدری ارزش داره که من این ویندوز 32 بیتی رو پاک کنم یه 64 بیتی بریزم؟
    سلام.
    بستگی داره که شما با سیستم چه کارائی انجام میدید.
    اگر نیاز به پردازش زیاد دارید 64 بیتی گزینه ی خوبیه در غیر این صورت همون 32 بیتی خوبه.
    موفق باشید.

7. این کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این حرف شما اصلا اصولی نیست.
    چون در سیستم 64 بیتی پهنای باند cpu به دو برابر افزایش پیدا میکنه یعنی توانائی پردازش دوبرابر ولی چون سیستم شما نیازی به پردازش سنگین نداره شما تفاوتی احساس نمیکنید .
    موفق باشید.

9. این کاربر از hamedya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13 تفاوت 32Bit با 64Bit

سلام.
    میتونید بگید 32 bit چقدر فرق میکنه با 64 bit و آیا ارزش داره که 64 bit نصب کنیم ؟
    cpu یوم هم 64 ساپورت میکنه .
    ممنون.
    )از نظر ظاهر هیچ تفاوتی
    2) برنامه هایی که برای سخت افزار 64 بیتی نوشته شده اند مسلما" روی ویندوز 64 بیتی بهتر جواب میدن (بخاطر آدرس دهی بهتر در نوع 64 بیتی) ولی در برنامه های عادی تفاوت چندانی نمیکنه
    3)حتما باید سخت افزار هاتون همه 64 بیتی باشن وگرنه ویندوز نمیشناسشون ! ا
    از همه مهمتر فکر کنم اگه cpu تون قدیمی 32 بیتی باشه ؛ اصلا نتونید win64 نصب کنید !!!!

4)فکر کنم ویندوز 32 بیتی برای بازی ها بهتر باشه چون سازگارتره ! مگر اینکه بازی خاصی که 64 bit ساپورته ؛ مدنظرتون باشه که در اینصورت ویندوز 64 بیتی بهتره !
    بیشتر برنامه های 32 بيتی روی 64 بيتی اجرا ميشن اما برنامه های 64 بيتی رو 32 اجرا نميشن.
    بعضی از برنامه ها (تعداد کمی از برنامه های 32 بيتی رو 64 مشکل دارند) ولی در کل همه اجرا ميشن.
    من که تا حالا جز 32 مورد بيشتر بر نخوردم که برنامه يا بازی رو 64 بيتی مشکل داشته باشه، بازی های جديد که به هيچ عنوان مشکلی ندارند.
    سرعت 64 بالاتر از32 مي باشد.
    در کل انتخاب با خودتونه!

11. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

بچه ها من به یه مشکل خیلی کوچیک بر خوردم .
    من قبلا ویستا داشتم بعد مرورگر Google Crome رو هم روش داشتم و خیلی راحت و روون باهاش کار میکردم .
    ولی از دیروز که 7 رو ریختم و مرورگر گوگل رو روش ریختم یکمی سرعت کار مرورگر کاهش پیدا کرده مثلا موقع باز کردن صفحات 2-3 ثانیه مرورگر قفل میکنه بعد آزاد میشه یا مثلا چیزی داری تایپ میکنی یهو میبینی چیزی نمینویسه بعد یهو هر چی نوشتی رو میاره .
    به نظر شما باید چکار کنم تا این مشکل حل بشه ؟
    البته اینم بگم ها این مشکل همیشگی نیست و بعضی موقع ها اتفاق می افته ....
    ممنون.
    Last edited by Paradise_human; 21-09-2009 at 10:56.

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

آقا ممنون خیلی لطف کردی بالاخره کارکرد. یه ایمج از ویندوزم گرفتم و با سرعت x1 رایتش کردم حالا نصب ویندوزم تو 14 دقیقه تموم می شه دیگه تاخیری تو بالا اومدن تنظیماتش نیست.
    حالا یه سوال دارم چرا اینجوری بود آخه من این ویندوز رو از همین سایت خریدم با چندتا ویندوز قبلیم یعنی
    windows 7 beta
    windows vista
    windows vista servis pack 1
    هرکدومش هم چند بار خریدم دیگه فکر کرده بودم مدل نصبش همین جوریه .
    بازم ممنون بالاخره راحت شدم.

خوشحالم که کارت راه افتاد

من قبلا ویستا داشتم بعد مرورگر Google Crome رو هم روش داشتم و خیلی راحت و روون باهاش کار میکردم .
    ولی از دیروز که 7 رو ریختم و مرورگر گوگل رو روش ریختم یکمی سرعت کار مرورگر کاهش پیدا کرده مثلا موقع باز کردن صفحات 2-3 ثانیه مرورگر قفل میکنه بعد آزاد میشه یا مثلا چیزی داری تایپ میکنی یهو میبینی چیزی نمینویسه بعد یهو هر چی نوشتی رو میاره .
    ممنون.

ببین چی از cpuوت استفاده زیاد میکنه!

در مورد سیستم عامل 64 بیت هم باید بگم که برای ماها فرقی نمیکنه و در بعضی مواقع مشکل ساز هم هست. توصیه میشه اگه نیازی نیست نصب نکنید!

14. این کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shahin_Turk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون.
    آره من هم دقيقا همين مشکل رو دارم ولي به ندرت اتفاق ميفته!

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

خوشحالم که کارت راه افتاد

ببین چی از cpuوت استفاده زیاد میکنه!

در مورد سیستم عامل 64 بیت هم باید بگم که برای ماها فرقی نمیکنه و در بعضی مواقع مشکل ساز هم هست. توصیه میشه اگه نیازی نیست نصب نکنید!
    مشکل از cpu فکر نکنم باشه چون فعلا چیزی ندارم که بخواد از cpu زیاد استفاده کنه .
    الان به یه نکته ای بر خوردم من 4 گیگ رم دارم اما الان زده 3.25 useable مشکل از این نیست ؟!
    Last edited by Paradise_human; 21-09-2009 at 12:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •