تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 334 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من همیشه از توضیحاتی که ایشون(آقای بندری) میدادن استفاده میکردم و اکثر صحبتاشون رو واقعا کمک کننده میدونستم
    اما در قضیه ای که 1 ماه پیش مطرح کردن (همون توقف خط تولید و عدم عرضه به بازار به علتی که هیچ وقت نگفتند)
    واقعا به ایشون انتقاد دارم
    کاش ایشون که نمیتونستن صحبت بکنن و توضیح بیشتر بدن اصلا جوابی به دوستمون نمیدادن و حرفشم به میون نمیکشیدن وقتی نمیتونن دلیل رو بگن و فقط میتونن سربسته بگن که چنین شد اما چرا جواب هیچ ...
    این صحبت کردن و توضیح ندادن اگر دوستان یادشون باشه دغدغه شدیدی برای همه درست کرد و تا جایی پیش رفت که هر روز چندین نفر به عناوین مختلف سوال مطرح میکردند از ایشون و از مردم اصرار و از ایشون انکار و عدم امکان پاسخگویی ....
    خوب وقتی اینقدر فشار به کارکنان سایپا زیاده انتظار شفافیت رو نمیشه داشت ....
    کاش اون زمان جواب اولیه رو هم به اون دوست نمیدادن...
    همون طور که دیدیم زمان مشخص کرد قضیه چی بوده
    خورشید پشت ابر نمیمونه
    خدا عاقبت این طرز مدیریت کشور که به کارمند خودشونم رحم نمیکنن و به دنبال اینن که مشکلات گفته نشه و هیچ انتقادی نباشه رو بخیر کنه
    واقعا از آقای بندری ممنونم اما این نقدو به ایشون داشتم و گفتم بگم که ای کاش مطلبی رو که آیندش رو که نگاه میکنن نمیتونن با توجه به جو سایپا توضیح بیشتر بدن اصلا مطرحش نکنن
    مطمئنم اون مطرح کردن باعث شد هر کدوممون یه فکر و خیال بدی بکنیم ....
    بازم ممنون
    به امید برگشت دوباره ایشون

2. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه free_rockboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با تشکر از علی اقا
    خدمت دوستان عزیزی که این مطلب رو مخونن عرض کنم که مواردی که در بالا ذکر شدن بصورت موردی بودن و شامل همه تیباها نشدن.مثلا ماشین من تحویل 13/2/90 بوده که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداره.در ضمن مصرف سوخت من در شهر 7.05 شد.(326 کیلومتر 23 لیترسوزوند)
    یعنی قبلا بیشتر میسوزوند؟
    الان ماشینتون چقدرکار کرده؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    راستی اگه ممکنه تیبا داران عزیز نظرشونو در مورد مطلب زیر بفرمایند
    خواهشا اگر ممکنه دقیق حساب کنین و چشمی و حدسی نظر ندین.
    مطلبی که میگم اینه:>
    من در مورد مصرف تیبا جدیدا با چند نفر خیلی مفصل صحبت کردم
    چون قبلا یه سری صحبت اینجا دیده بودم که میگفتن مصرفشون زیاد بوده
    این چند نفر که همشون چند هزار راه رفته بودن واقعا از مصرفش تعریفی نبود که نگن
    یعنی واقعا خوشحال شدم
    صحبتایی میگفتن که واقعا خیلی راضی کنندس
    هم در مورد آینده ی تیبا امیدوار کنندس و مطمئنا قیمتش این نخواهد موند( در جریان هستین که حرف و حدیث هایی مبنی بر بنزین 1000 تومانی به گوش میرسد و همیشه قبل از هر تغییری همین شایعات میومد و تکذیب میشد
    بعد یکی 2 ماه میدیدیم آخرش همون شایعات اجرا میشدن!!!!!)
    من با این افراد که اخیرا صحبت کردم همشون تو شهر مصرف حدود 6 6.5 رو با کولر میگفتن و خارج شهر رو هر 2 نفر حدود 6 و یک نفر مصرف زیر 6 رو میگفت
    خوب مسلمه که ما در ایران ماشینی با این مصرف در کلاس خودرویی سدان نداریم
    یه ام وی ام هست و ماتیز که توی کلاسی هستن که خیلی کم مورد پسندن
    اما تیبا توی کلاسی هست که توی ایران این کلاس طرفدار زیاد داره
    ال 90 و ریو مثلا تو این کلاسن
    اما مصرف تیبا اگر این تجربیات درست باشه خیلی کمتره
    خلاصه بگم
    اگر بخواد بنزین ازینی هم که الان هست داغون تر بشه اوضاعش
    همون بلایی که الان سر 405 و سمند اومده تو بازار سر مابقی خودروهای با مصرف بالاتر خواهد اومد
    از نظر من سمند واقعا شاید از خیلی نظرها کم نظیر هست اما به خاطر مصرفش الان واقعا بازارش افتضاح داره میشه هر روز
    اگه این جور پیش بره کم کم این ماجرا دامن خودروهای رده مصرفی بعدو هم خواهد گرفت و قیمتشون تلپی میفته پایین!!!! چیزی که الان تو بازار در مورد برخی خودروها داره اتفاق میفته مثل آب خوردن
    خواستم دوستان اگر اندازه گیری دقیق کردن از مصرف داخل شهر و خارج شهر و ترکیبی تیباشون برامون بگن.
    نکته ی دیگه ای بگم که با صحبتی که با یک فرد مطلع کردم
    تیبا و ریو و چند خودروی دیگه بعد از 5000 کیلومتر مصرفشون به مصرف ایده آل و استانداردشون میرسه و کاهش پیدا میکنه
    و حرفی که قبلا میزدم رو تایید کرد.
    حالا اگه دوستان عملی تجربشونو بگن ممنون میشیم.
    بینهایت متشکر

5. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نوید جان
    باید عرض کنم که با تجربیاتی که من تو این مدت بدست آوردم و پرس و جو از اهل فن و افراد درگیر در مسایل نمایندگی و ... باید عرض کنم که وقتی خودرو تولید شد و مهر کنترل کیفیت گرفت و وارد انبار شد اگه حتی آماده انفجار هم باشه محاله دیگه به خط تولید برگرده و رسیدگی به مشکلاتش مربوط به نمایندگی میشه
    این حرفتون اشتباه هست
    کلا سالن روتوش با هزینمه میلیاردی برای همین موارد ساخته شدهخ

7. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این حرفتون اشتباه هست
    عرض سلام مخصوص خدمت آقای بندری عزیز
    واقعا ازینکه دوباره مطلب گذاشتین به شخصه خوشحال شدم.
    در مورد تاخیر در تحویل خودرو من به باربری هم ظن من همین مطلب و بازبینی مجدد بود اما خوب با توجه به دیده هایی که در شرکت های دیگر ایران و بعضا سایر محصولات همین شرکت سایپا قبلا دیده ایم ایشون هم این صحبت رو کردند.
    واقعا از این مورد که فرمودید و جدی تر شدن بازبینی و کنترل کیفیت محصولات خوشحال شدم.
    امیدوارم از صمیم قلب که این پروژه و سایپا کاشان به عنوان پیشتاز و الگوی سایر شرکت های ایران مطرح بشه و برای سایرین الگو باشه.
    با فرمایش شما ظن من بر اینکه دلیل تاخیر در تحویل خودرویی که فاکتور شده است به باربری تقویت شد.
    بازم ممنون
    به امید حضور پررنگ شما و استفاده هرچه بیشتر از صحبتای شما.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

فعلا در تعطیلات تابستانی هستیم ولی همکاران ما در بخش اداره تحویل تعصیلات تابستونیشون کنسل شده تا ماشین های مشتریان رو بفرستند
    بعد از تعطیلات شماره مشتری تون رو برام بفرستید تا با توجه به لینک های ارتباطی جدید که با همکارانم در اداره تحویل ایجاد شده
    شاید بتونم براتون کاری انجام بدم
    البته به هیچ وجه قول نمیدم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

فعلا در تعطیلات تابستانی هستیم ولی همکاران ما در بخش اداره تحویل تعصیلات تابستونیشون کنسل شده تا ماشین های مشتریان رو بفرستند
    بعد از تعطیلات شماره مشتری تون رو برام بفرستید تا با توجه به لینک های ارتباطی جدید که با همکارانم در اداره تحویل ایجاد شده
    شاید بتونم براتون کاری انجام بدم
    البته به هیچ وجه قول نمیدم

از لطف ومحبت شما ممنونم.
    سلامت باشین

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این حرفتون اشتباه هست
    یکی از منابع من گفته خودتون بود.
    من برای مورد تعویض اگزوز و راو و دسته موتور از شما سوال کردم که آیا خودروهایی که تو کارخونه مونده و مشکل دارند قبل از تحویل به نمایندگی اصلاح می شند که شما جواب دادی نه
    البته احتمال دادی نه. شاید اون نفری که مثل کش میمونده را پیدا کردی.
    در کل از زحماتت تشکر می کنم.

پست شماره 1347
    با سلام خدمت آقای بندری عزیز
    خواستم بدونم خودرو هایی که تو کارخونه مونده و بارگیری نشده و مشکلات اگزوز و دسته موتور و رام زیر موتور در آنها وجود دارد آیا در همان کارخانه قبل از ارسال دوباره به خط تولید برگردانده می شه و اصلاح می شه یا اینکه ارسال میشه و نمایندگی باید نسبت به تعویض اقدام کنه؟
    مورد دوم اینکه از چه تاریخی در شرکت دیگه خودرویی با اگزوزها دسته موتورهای قبلی تولید نشده؟

پست شماره 1348
    خوذور های تولید مدل 90 این مشکل رو ندارن
    و اینکه آیا خودرو های جا مانده از تولید سال 89 این اصلاحات روشون انجام بشه
    بعید میدونم چون قسمت روتوش به این کار نمیرسه و به احتمال بالا این کار در نمایندگی ها انجام میشه
    باید نفرشو پیدا کنم بپرسم(البته اگر پیداش کنم چون مثل کش هست!!!!)

12. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mess10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اینم فیلم شتاب اولیه تیبا.اما من زیاد بهش فشار نیاورد.اما فکر کنم با 10ثانیه تونست به 100....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از mess10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    این چند تا عکسی که براتون گذاشتم به خاطر ذکر چند مطلب هستش

مطلب اول دیدن خودرو از زوایا مختلف و مطلب دیگه تاریخ تولید و تحویل خودرو هستش
    این عکس ها برای همین امروز 1.05.1390 است و چیز جالبی که نظر من رو جلب کرد تاریخ ساخت خودرو می باشد
    به 2 عکس ابتدا اگر نگاه کنید روی برگه تاریخ 3.2.1390 ذکر شده
    این یعنی هنوز خودرو هایی که در حال تحویل هستن تولید ماه اردیبهشت هستش!!!؟و تعداد انبوهی از تولید هنوز در پارکینگ سایپا خاک میخوره؟
    خدا کنه که پس معایب و ایراداش رو برطرف کرده باشند و دلیل این باشه که ماشین تولید اردیبهشت تحویل مرداد میخواد بشه
    مورد بعدی اینکه نوع لاستیک به کار رقته مارک یزد تایر بود!!مدل Venus
    من که تا به حال ندیده بودم
    به هر حال من برای کار دیگه امروز صبح نمایندگی سایپا بودم(نمایندگی زینعلی-بالاتر از میدان ملت-شمس اباد -زیر بزرگراه همت) که این عکس ها رو براتون گرفتم .

در پایان امیدوارم سیتم تعلیق و جلوبندی تیبا با پراید متفاون باشه وگرنه بسار بسیار به مشکل برخواهد خورد

Ali
    Last edited by captainpersian; 23-07-2011 at 09:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •