پس توسط برنامه جف به صورت آفلاین آپدیت کن که دیگه مشکلی نداشته باشی آموزش این برنامه تو انجمن موجوده موفق باشی
پس توسط برنامه جف به صورت آفلاین آپدیت کن که دیگه مشکلی نداشته باشی آموزش این برنامه تو انجمن موجوده موفق باشی
سلام
یه بازی ماشین سواری هست که روی 5800 نصب هست و با شتاب سنج گوشی کار میکنه.میخواستم ببینم اون بازی واسه n97 هم هست؟؟؟میشه لینکشا بزارید؟؟؟ممنونم.![]()
اکثر بازیهایی که روی 5800 نصب میشن روی N97 هم نصب می شن
موفق باشی
ممنونم.میشه لینک این بازیا بزارید؟؟؟؟![]()
من که نمی تونم اینهمه بازی را لینک کنم! بازیهای s60 9.4 v5 را می تونی دانلود و نصب کنی
در ضمن شما گفتی دوستتون بازی ماشن داره که روی 5800 نصب کرده و شما برای گوشی N97می خواین که گفتم این بازی دوستتون روی گوشی شما هم قابل نصبه پس یا از خودش بگیر یا اسم بازی را ببین چیه جستجو کن توی اینترنت و دانلود کن
می تونی به این قسمت از انجمن بری و بازیها را مشاهده و دانلود و نصب کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
Last edited by aydin_eb7777; 22-10-2010 at 11:51.
این شاهکار خودمه
از اینجا میتونید بگیریدش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا چیش شاهکاره ؟![]()
سلام به همه یه مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه؟
من دنبال یه سایت میگردم که برای گوشیم نایلون lcd(آینه ای) بگیرم ولی سایتی پیدا نکردم راستی یه سوال هم دارم گوشی من گالری نداره مال شما هم این طوریه؟
منم 1 زمان دنبالش بودم..
واسه موتورلا میخواستم ..
پیدا نکردم بعد اتفاقی تو مدینه دیدم.متری بود..
اون زمان e8 motorola داشتم که به کارم نمیومد..
v5 آیکون گالری نداره .پخش شده تو منو...
نایلون LCD آینه ای!؟ این چیه دیگه!؟؟؟ اگه منظورت از این محافظ های LCD هست، سایت رو میخوای چیکار؟ همه جا ریخته! من یکی خریدم 1500 تومن! فکر کنم ارزونترشم باشه!
درضمن در N97 گالری وجود نداره، بجاش 2 بخش جداگانه به اسم Photo's و Video's & TV هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)