برای پرینت یک مطلبی، باید فایل فلش با فرمت ".swf" رو به pdfتبدیل کنم.
چه کار باید انجام بدم؟؟؟
برای پرینت یک مطلبی، باید فایل فلش با فرمت ".swf" رو به pdfتبدیل کنم.
چه کار باید انجام بدم؟؟؟
با سلام خدمت همه عزیزان
من یه برنامه برای طراحی کتاب، مجله و ... می خوام که در قدم اول از زبان فارسی پشتیبانی کنه و این ویژگی ها رو هم که در زیر میگم داشته باشه.لطفا دوستان کمک کنن.
1. بتونم خروجی فایلم رو به صورت pdf بدم بیرون.
2. بتونم بعد از صفحه اول، یک صفحه به عنوان فهرست تعریف کنم و در این صفحه مثلا من 10 تیتر می نویسم و این قابلیت رو داشته باشه که خواننده با کلیک بروی هر کدوم، مستقیما وارد صفحه مورد نظر بشه یعنی به اصطلاح پرش کنه به موضوع مورد نظر.
3. خواننده بتونه با یک کلیک یا با یک بار چرخاندن اسکرول به صفحه بعد یا قبل بره.
4. توانایی تایپ و ویرایش تصاویر رو هم داشته باشه.
5. توانایی ورق خوردن به صورت کتاب های فارسی یعنی از راست یه چپ رو هم داشته باشه.
من خودم نرم افزار های مختلفی رو امتحان کردم اما هیچ کدوم این قابلیت ها رو نداشتن.
خیلی مدیون و خوشحال میشم اگه از دوستان کسی بتونه کمکم کنه.
با سپاس از بزرگواریتون
براي اين منظور بايد از نرم افزار SWF to PDF Converter استفاده كنيد
من یه فایل pdf مربوط به کتب درسی آموزش و پرورش دارم
حالا میخام با برنامه Adobe Acrobat 9 Pro Extended آن را تبدیل به عکس کنم ولی اجازه نمیده
لطفا بگید برای حذف رمزنگاری روی فایل pdf چکار باید کرد؟
براي حذف رمز روي اينگونه فايل ها بايد از نرم افزارهايي كه كار برداشتن محدوديت ها روي فايل هاي PDF رو انجام ميده استفاده كرد مثل : SysTools PDF Unlocker
سلام، این ترفند رو دنبال کنید جواب میگیرید:Pdf مورد نظرتون رو باز کرده و با Control+P وارد منوی پرینت بشید.مطابق عکس از منوی آبشاری فرمت Microsift Xps Document Writer رو انتخاب و فایل خود را با نام دلخواه ذخیره کنید.
فایل save شده با فرمت .xps را با adobe acrobate باز کنید.از منوی File وارد بخش Export شده و آن را با فرمت مورد نظرتان (jpg و ...) ذخیره کنید.توجه کنید که چنانچه فایل .xps را با اکروبات باز کرده و با فرمت .PDF ذخیره کنید،سند حاصل هیچگونه محدودیتی نخواهد داشت!
ضمنا اینطوری دیگه نیازی به نصب نرم افزار جدید نیست.
سلام--
من می خواهم فایلهای pdf فارسی ام را ویرایش کنم مثلا فونتهای ان را ریز کنم ویا فونتهای ان را عوض کنم از چه نرم افزاری استفاده کنم----
2- اگر من یک فایل pdf داشته باشم مثلا 90 صفحه می خواهم به صورت دستی هر دورو چاپ کنم از چه روشی استفاده کنم توی منوی file فایل pdf من گزینه odd یا (فرد) evnet یا( زوج) ندارد چطوری اول به صورت فرد پرینت بگیرم بعد پشت رو کنم کاغذها را به صورت فرد پرینت بگیرم----متشکر
سلام
بهترین ویرایشگر pdf برای فارسی چیه !؟
یه pdf فارسی دارم که میخوام یه جاهاییشو پاک کنم و زیر متنش واترمارک بندازمو ازین دست کارا !
ممنون !
با سلام
دوستان من یه فایل pdf فارسی دارم میخوام تبدیلش کنم به word . شما نرم افزاری که خودتون امتحان کرده باشید و جواب بده برای فونت های فارسی میشناسید. نرم افزار برای تبدیل pdf به word زیاد هست ولی من تا حالا برنامه ای که بتونه فونت فارسی رو هم تبدیل کنه. ندیدم. ممنون میشم از دوستان اگه چنین برنامه ای رو میشناسند معرفی کنند. خیلی ضروریه.
با تشکر
Last edited by ninjavb; 08-06-2012 at 13:52.
سلام
نرم افزار OCR میتئنه این کارو انجام بده
با این نرم افزار میتوتید هر چیزی رو نوشته داره مثل اسکن هایی به صورت Pdf یا عکس هستن رو به متن تبدبل کنه
البته فارسیش مقداری کلمه ها رو ممکنه جا به جا کنه اما من که ازش جواب گرفتم
خیلی کمک میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)