تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 199 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز گفتن مشکل من از بازیهایی بود که داشتم. با اینکه همشون مثلا برنرمکس بودن ولی بد رایت شده بودن. بیچاره من که تازه در یک عملیات انتحاری و بسیار هیجان انگیز در مدت زمان 2 ساعت ایکس باکس رو باز کردم و لنز رو تمیز کردم. نتیجه گیری اخلاقی: بازی رو فقط از جای مطمئن بخرید!

2. این کاربر از daneshdds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام
    اپدیت دستگاه 13599 هستش با lt2 .....
    pes2013 رو هارد کپی کردم اجرا که کردم پیغام اپدیت داد... اگه اپدیت کنم بازی قبلی اجرا میشه ؟؟؟؟ از خود بازی اپدیت کنم یا با این 15574 اپدیت کنم؟؟؟؟؟؟

ممنونــــــــــــــــــــ ــــــــــــــم

اپدیت بکنم با این وضعیت یا نه؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

اپدیت بکنم با این وضعیت یا نه؟
    سلام
    اگه ال تی 2 داری آپدیت نکن چون دیگه نه میتونی pes13 رو بازی کنی نه بازیهای ال تی 2
    ال تی 3 بریز بعد pes13 رو بذار آپدیت کن حله.البته اینو بگم که ال تی 3 بریزی دیگه هر بازی ای برای ال تی 2 خریدی ران نمیشه مثل:
    driver-batman-gears of war-007-space marin -..................

5. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

سلام
    البته اینو بگم که ال تی 3 بریزی دیگه هر بازی ای برای ال تی 2 خریدی ران نمیشه مثل:
    driver-batman-gears of war-007-space marin -..................
    اگه با این روش پچ کردن (horizon) هر بازی رو پچ کنم میتونم بازیهای lt2 اجرا کنم؟

داره خودمونی میشه amir.ghermezete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سرزمین پرسپولیسی ها

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز پيش رفتم دستگاهو أپديت lt٣ كردم بازيهام برنر مكس نيست هر بازي ميزارم هر دفعه يه مرحله از بازي ميپره بيرون حتي بازي هاي قديمي اين ميتونه مشكل از اپديت كردن باشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه با این روش پچ کردن (horizon) هر بازی رو پچ کنم میتونم بازیهای lt2 اجرا کنم؟
    horizon برنامه پچ نیست ولی در کل اگه اون بازیها رو پچ کنید میتونید بازی کنید
    ضمن اینکه پچ کردن هم خودش کم دردسر نداره چون باید ایمیج بازی رو بگیرید بعد پچ کنید و بعد دوباره با رایتر مخصوص رایت کنید
    اگه فروشنده مطمئن سراغ دارید از همونجا خرید کنید
    سلام دوستان من چند روز پيش رفتم دستگاهو أپديت lt٣ كردم بازيهام برنر مكس نيست هر بازي ميزارم هر دفعه يه مرحله از بازي ميپره بيرون حتي بازي هاي قديمي اين ميتونه مشكل از اپديت كردن باشه؟
    مشکل از دیسک بازی هست معمولا
    بازی هایی که قفل xgd3 دارن رو باید برنرمکسشون رو بخرید
    شامل بعضی بازیهای پارسال مثل gear3 یا nfs:run و ... هم میشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کنج اتاق خونه پدری

پيش فرض

horizon برنامه پچ نیست ولی در کل اگه اون بازیها رو پچ کنید میتونید بازی کنید
    ضمن اینکه پچ کردن هم خودش کم دردسر نداره چون باید ایمیج بازی رو بگیرید بعد پچ کنید و بعد دوباره با رایتر مخصوص رایت کنید
    اگه فروشنده مطمئن سراغ دارید از همونجا خرید کنید
    این جوری پچ کردن نیاز به رایت نداره فقط فلش میزنی پچو میریزی رو کنسول این تاپیکو میگم:
    [آموزش] کوچولو و ساده واسه اجرای بازیهای LT2 روی کنسول هایی که اخیرا لایو بودن!

این روش بالا رو میگم.....
    lt3 بریزم و اپدیت کنم بازیهای جدید رو اجرا کنم و با روش فوق بازیهای lt2 هم اجرا کنم . میشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این جوری پچ کردن نیاز به رایت نداره فقط فلش میزنی پچو میریزی رو کنسول این تاپیکو میگم:
    [آموزش] کوچولو و ساده واسه اجرای بازیهای LT2 روی کنسول هایی که اخیرا لایو بودن!

این روش بالا رو میگم.....
    lt3 بریزم و اپدیت کنم بازیهای جدید رو اجرا کنم و با روش فوق بازیهای lt2 هم اجرا کنم . میشه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون تاپیک داستانش یه چیز دیگه بود
    اگه دقت کرده باشی اسمی از پچ کردن هم نیومده اونجا

شما LT+3 بریزی بازیهایی که قفل XGD3 دارن رو یا باید دوباره بخری یا دوباره رایت کنی

11. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sadeghpa80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

دوستان من خیلی از صفحات اینجا رو خوندم اما قاطی کردم من xbox ام رو حدود 1 سال پیش خریدم مدل اسلیم 4 گیگ هستش . تا الان نمی دونم ورژنش چند بود منم زیاد بازی نمی کردم تا دیروز رفتم GTA جدیده و Evile و maxpain و همچنین درایر رو خریدم روی همه اونا نوشته بود LT+3.0 و وقتی دیسک رو تو دستگاه قرار میدادم می گفت باید آپدیت بشه منم روی یکی از دیسک ها گفتم Yes آپدیت شو . ریستارت کرد و بعد یه خط پر شد و اومد بالا .شکل و شمایل داشبوردش کلا عوض شد خیلی خوشگل شد . اما باز هم وقتی evile اجرا شد مینوشت باید کنسول آپدیت بشه . امروز صبح توی پست اول آخرین آپدیت رو 15574 گرفتم و با فلش مجدد کنسول رو آپدیت کردم . اما الان از اون بازی ها فقط یکیشو اجرا میکنه باقی همین میزنم PlayGame صفحه سیاه میشه و مجدد میپره تو داشبورد . حالا چی کار کنم میشه راهنماییم کنید . ممنون

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من خیلی از صفحات اینجا رو خوندم اما قاطی کردم من xbox ام رو حدود 1 سال پیش خریدم مدل اسلیم 4 گیگ هستش . تا الان نمی دونم ورژنش چند بود منم زیاد بازی نمی کردم تا دیروز رفتم GTA جدیده و Evile و maxpain و همچنین درایر رو خریدم روی همه اونا نوشته بود LT+3.0 و وقتی دیسک رو تو دستگاه قرار میدادم می گفت باید آپدیت بشه منم روی یکی از دیسک ها گفتم Yes آپدیت شو . ریستارت کرد و بعد یه خط پر شد و اومد بالا .شکل و شمایل داشبوردش کلا عوض شد خیلی خوشگل شد . اما باز هم وقتی evile اجرا شد مینوشت باید کنسول آپدیت بشه . امروز صبح توی پست اول آخرین آپدیت رو 15574 گرفتم و با فلش مجدد کنسول رو آپدیت کردم . اما الان از اون بازی ها فقط یکیشو اجرا میکنه باقی همین میزنم PlayGame صفحه سیاه میشه و مجدد میپره تو داشبورد . حالا چی کار کنم میشه راهنماییم کنید . ممنون
    تو کنسولت چند تا پروفایل ساختی ؟
    وقتی کنسول رو روشن میکنی باید دقیقا وارد یک پروفایل بشی ! یعنی باید Sign in کنی .
    اگه نشد باید آخرین ورژن آپدبت Dashboard رو دانلود کنی !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •