ب2 چیه؟ منم می تونم ب2 کنم؟
ب2 چیه؟ منم می تونم ب2 کنم؟
برای رانندگی با یکسری از خودرو ها باید گواهینامه ب2 داشته باشیدمثل تاکسی ,ونها ,.....
شما باید برید و برای گواهینامه ب2 توی آموزشگاهها ثبت نام کنید وامتحان بدید.
بچه ها واسم دعا کنید شنبه شهری دارم اگه رد بشم تاریخ گواهی اشتغال به تحصیلم میگزره و از اونجایی که نتوستم دانشگاه قبول بشم میره تا تیرماه سال دیگه . ( من از اردیبهشت میتونستم بیفتم دنبال این کارا اما پشت گوش انداختم و حالا دارم حسرتشو میخورم . از قدیم گفتن کار امروز را به فردا مسپار ) . سوالم این بود که اگه بیفته واسه تیر سال دیگه من این ایین نامه هارو باید دوباره بدم ؟ از 20 ساعت تعلیم من فقط 6 ساعتش رو رفتم میتونم سال دیگه این مقدار باقیمانده رو برم ؟
امروز رفته بودم دنبال کارای گواهینامه ی موتور که چیز جالبی دیدم گفتم با شما هم درمیون بزارم . قبلا وقتی از اموزشگاه پرسیده بودم که اگه تاریخ گواهیم تموم بشه باید دوباره بگیرم یا نه ؟ گفت اره . چون دوباره افسر راهنمایی و رانندگی وقتی میخواد وارد سیستم کنه چک میکنه( اینجا بود که گفتم مگه چه خبر که این همه بررسی میخوان بکنه . تا همین الانش 3 4 تا مهر و امضا زیرش خورده بسش نیست ) . امروز که رفته بودم راهنمایی رانندگی کلیه این مراحل رو دیدم. ( شهرستان ما کم جمعیت هست در حد 15 هزار نفر ) . مدیر اموزشگاه با ماشین اومد جلو اداره و از ماشین پیاده شد و همراه 20 30 تا پرونده که در دست داشت وارد اتاق رییس شد ( ستوان یکم هست ) پرونده ها رو داد دستش و سریع اومد بیرون . اون افسره هم دونه دونه پرونده هارو باز میکرد و یه کدی از توشون برمیداشت و وارد سیستم میکرد این عمل کلا 30 ثانیه طول نمیکشید و اصلا به مدارک من جمله گواهی اشتغال به تحصیل اصلا نگاه نمیکرد .
شرایطشو می دونین؟امتحان از چی هست؟
پس به درد من نمی خوره (تاکسی و ون و ...)
گواهي نامه بين الملل چجوريه شرايطش?
گواهي نامه ايران رو که نمي گيرند ازم?
هزينه اش چقدر هست?
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
یک قطعه عكس تمام رخ زمینه سفید 3 * 4ارائه گواهینامه بین المللی قبلی در صورت دارا بودنارائه تصویر صفحه اول گذرنامه در صورت دارا بودنتکمیل فرم درخواست فارسی و لاتین - تاریخ تولد لاتین می بایست به میلادی درج گرددپرداخت مبلغ 420000 ریال بابت هر جلد گواهینامه
قیمتش متغیر هست سال 87 25000 بود فکر کنم همین 42000 آخرین قیمت اش باشه.
1- مراجعه به کانون "مدیریت اسناد و مدارک بین المللی "دفتر مرکزی : خیابان آزادی - بین بهبودی و خوش - نبش کوچه شهید قانعی - پلاک 231تلفن : 66900773تهران – خ خرمشهر- خ شهيد عربعلي – پلاك 2تلفن : 11-88500209خیابان فیاض بخش - نبش کوچه جهانگردی - پلاک 37تلفن:4-667499702-مراجعه به یکی از نمایندگی های کانون در سراسر کشور(تحویل فوری)3 - از طریق اینترنت (زمان تحویل حدودا 7 روز کاری و ارسال از طریق پست به آدرس ثبت شده)4 - مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشورفکر کنم مراکز پلیس+10 هم انجام میدن..
شرایط خاصی نداره هر کسی که گواهینامه ب1 داره میتونه بگیره.
همون آیین نامه و امتحان شهری
چند ساعتی با این ون ها اموزش داره و بعد با همون ون ازتون امتحان شهری میگیرند.
دوستان من هم قبول شد رفت پیکارش . خیلی خوشحال شدم ( چونکه اگه رد میشدم می رفت تا تیر سال دیگه که کارای سربازی رو انجام بدم ) . 5 تا مرد بودیم 20 تا زن . از زن ها تا اون جایی که من فهمیدم 3 4 تا بیشتر قبول نشدند . از ما هم 3 نفر قبول شدیم . البته بازم پارک دوبل رو نتونستم خوب برم . البته افسره بهم کفت که کی فرمون را بپیچونم . عمق فاجعه رو زمانی فهمیدم که رفتم پایین دیدم بله چرخ عقب چسبیده بود به جدول ( کاملا ) ( نه به اونموقع که کلی فاصله داشت نه به حالا که چسبیده بود ) ولی به هر حال خدایی بود که افسره قبول کرد . ( فقط یک ساعت داشتم صلوات میفرستادم که قبول شم . )
به سلامتی . الان که قبول شدید زیاد پشت ماشین نشینید و برای کنکور بیشتر تلاش کنید
پایدار باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)