پنج شنبه ها از بعد مهر ماه هم رايگانه ولي تو سايتشون هنوز ثبت نشده.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پنج شنبه ها از بعد مهر ماه هم رايگانه ولي تو سايتشون هنوز ثبت نشده.
سلام دوستان 3 روز نبودیم معلوم نیست باز چه شده!!
سرعت باز کردن پیج افتضاح است!!
برای من هنوز افت سرعت دارم
هر صفحه کلی طول میکشه تا لود بشه
مثله اینکه این کشتیها نمیخوان دست از سر این کابل داغون فیبر نوری ما بردارن
یه گزارش مشکل برای شاتل فرستادم
اینم جوابیه
متاسفانه به دلیل اختلالی که برروی دیتای اینترنت ایران وجود دارد شاهد افت سرعت سراسری می باشیم.هرچند برطرف شدن این مشکل از مسولیت شرکت شاتل خارج است اما شرکت شاتل بر خود لازم می دارد پیگیری های لازم را جهت برطرف شدن مشکل انجام دهد.خواهشمند است تا برطرف شدن مشکل تامل فرمایید.باتشکر
شاید دارن خالی بندی تحویلت می دن مهدی ، رو این ها حساب نکن ، اگه چیزی بهشون نگی ، تا سال دیگه ، بهونه این قطعی رو می خوان بیارن![]()
![]()
* بابت این غر زدن معذرت می خوام ، اما تا فیها خالدونم سوخته . توی سرویس دادن ، برای شرکت چه فرقی داره که بعضی پیش شماره ها رو اکو می ده بعضی ها رو نمی ده ؟ واقعا چه فرقی داره ؟ جز یه حساب اکانتینگ ؟
وقتی مرکز با هنر رو سرویس آرت می ده ، چرا اکو نمی ده ؟ جز طمع برای سود بیشتر ؟ جز ....
بعد این که جالبه که توی لیست اش این رو هم داره " مجتمع مسكوني دانشگاهيان 2261-2263-2264 " و بعد از نظر فنی چه فرقی می کنه که شماره 2261 ماله این مجمتع باشه ، یا نباشه ؟ جز این مهمه که باید توسط یه مرکز ساپورت بشه ؟
واقعا واسه خودمون متاسم ، با این شرکت ها ، و بعد واسه اون سازمان تنظیم مقررات گل و بلبل که تو نمایشگاه طرف رو خفت کردم ، می گم چرا رسیدگی نمی کنین ، می گه خب نظارت نیست ، می خوام بزنمش ، یکی نبود بهش بگه عمه خانم من باید نظارت بکنه یا تو ؟ ....
بگذریم ، فردا یه زنگ می زنم ببینم می شه این شاتل رو پیچوند ، یا نه ، امیدوارم که بشه ...
مرسی ، ببخشید زیادی غر زدم
مخلصیم
یا حق
Last edited by akhoond; 19-12-2008 at 22:47.
یکی از بچهها چند صحفه پیش یه توضیحی داد که به نظر میرسه درست باشهبعد این که جالبه که توی لیست اش این رو هم داره " مجتمع مسكوني دانشگاهيان 2261-2263-2264 " و بعد از نظر فنی چه فرقی می کنه که شماره 2261 ماله این مجمتع باشه ، یا نباشه ؟ جز این مهمه که باید توسط یه مرکز ساپورت بشه ؟
واقعا واسه خودمون متاسم ، با این شرکت ها ، و بعد واسه اون سازمان تنظیم مقررات گل و بلبل که تو نمایشگاه طرف رو خفت کردم ، می گم چرا رسیدگی نمی کنین ، می گه خب نظارت نیست ، می خوام بزنمش ، یکی نبود بهش بگه عمه خانم من باید نظارت بکنه یا تو ؟ ....
ظاهرا سرویسهای آرت برای شرکت سود بیشتری داره
این توضیح را بخون تو هم قانع میشی که بخاطر سود بیشتر تو برخی مراکز فقط ارت میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجبب انگار این مشکلات تمامی نداره!!
انگار بازم نوشتن تامل به جای تحمل!!!
راستی ااون دوستمونkod89 مشکلش کامل حل شد بعد از نصب ویندوز!!!
دوستان تست سرعت من رو همین الآن ببینید (اکو 512)
![]()
آره قبول دارم ، سرویس آرت سودش بیشتره ، اما این منطقیه که به خاطر سود صرف ، بگه گور بابای یوزر و این جوری یوزر بد بخت رو تلکه کنه ؟ !
والبته قربونش برم مخابرات هم بی تقصیر نیست ، یه گله جا تو مرکز رو به قیمت خون باباش می ده دست شرکت![]()
فردا ببینم می تونم یه کاری بکنم یا نه ....
مرسی![]()
![]()
از من که دیگه کلا اسپید تست رو باز نمیکنه! فکر کنم اسپیت تست با خودش میگه این طرف دیوونست با دیال آپ اومده سرعتشو تست کنه!!!! خبر نداره ما adsl داریم ولی سرعتمون کمتر از دیال آپه!!
ولی یه چیزی، دوستم از یه شرکت د یگه سرویس داره، اونم سرعتش بشدت افت کرده. فکر کنم شاتل راست میگه، مشکل سراسری هست و دوباره فیبر نوری ترکیده! احتمالا این دفعه لنگر کشتی نبوده، از برف و سرما ترکیده!![]()
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)