مرسی . جوابت واقعا کامل بود
حالا یه سئوال دیگه من از تریال ریستر استفاده کنم ( البته قبلش کامل ریمو کنم و ..... )
دیگه مشکلی دارم ؟
و اگر به مشکلی برخورد نکردم ، میتونم دوباره با سریال فعال کنم ؟ تداخلی در اکتیو بودنش پیش نمیاد ؟![]()
مرسی . جوابت واقعا کامل بود
حالا یه سئوال دیگه من از تریال ریستر استفاده کنم ( البته قبلش کامل ریمو کنم و ..... )
دیگه مشکلی دارم ؟
و اگر به مشکلی برخورد نکردم ، میتونم دوباره با سریال فعال کنم ؟ تداخلی در اکتیو بودنش پیش نمیاد ؟![]()
خواهش میکنم.
اگر از BOX Trial Reset استفاده کنید مشکلی بوجود نمیاد.
شما ابتدا آپدیتها رو جایگزین می کنید و بعد Trial Reset رو اجرا می کنید.به همین سادگی.
من این روش رو 2 بار به فواصل زمانی مختلف روی NAV آزمایش کردم و جواب داد.
راستش این رو امتحان نکردم.ولی بعید میدونم مشکلی پیش بیاد.و اگر به مشکلی برخورد نکردم ، میتونم دوباره با سریال فعال کنم ؟ تداخلی در اکتیو بودنش پیش نمیاد ؟![]()
اما بهتره قبلش Trial Reset رو Uninstall کنید و بعد سریال قانونی وارد کنید.
موفق باشید.
سرورهای نورتون سالم ترین سرور ها هست مشکل اینه که نباید نورتون به صورت افلاین اپدیت بشه چون خود سایمنتک گفته بهتره که حتما انلاین اپدیتش کنید من هر وقت انلاین اپدیتش کردم برای بار اول 90 مگابایت اپدیت شده و تا حالا همون 400 کیلوبایت تا 4 مگابایت رو اپدیت میکنه فقط نباید افلاین اپدیتش کنید و اینکه بعد از چند روز میبینید 70 مگابایت اپدیت داره بخاطر اینه که کل فایل های جدید برنامه رو تغییر میده و مشکلات پیدا شده رو فیکس میکنه تو وبلاگ نورتون هم نوشته شده میتونید مشکلاتون رو اینجا بگید یا من یا تیم ویز و کاربرای دیگه جوابتونو حتما میدیم قول دادن که برای کاربران ایرانی هم همکاری کنن این وبلاگ زیر نظر مهندس های ارشد نورتون فعالیت میکنه اینم لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by AlexanderMahone; 05-03-2011 at 15:08.
1 نورتون رو کامل پاک کردم
2 آپدیت آفلاین رو جایگزین کردم
3 تریال ریستر رو اجرا کردم ( نورتون از کار افتاد )
4 اما با دادن یه سریال سالم الان دارم دوباره استفاده میکنم
آپدیت ها رو هم کامل شناخت و نجات پیدا کردمحالا ببینیم فردا پس فردا چی میشه
میگم من چطور میتونم این سریالی رو که وارد کردم برای خودم نگه دارم که اگه ویندوز عوض کردم بتونم دوباره از این سریال استفاده کنم ؟
Last edited by kaivanika; 05-03-2011 at 20:17.
سلام دوست خوب خودم
ممکنه هفته اینده باز گیر بده که از اول اپ کنی اینم بخاطر فینگرپرینت کد اپدیت و برنامس که بازم میگم انلاین اپ بشه بهتره
برای اینکه سریال رو نگه داری باید از طریق نورتون اکانت اقدام کنی تا بعد از تعویض ویندوز با وارد کردن ایمیل و پسورد مخصوص خودت بتونی فعالش کنی ضمنا اگر اسم کامپیوترت رو عوض کنی موقع نصب دوباره نورتون برای دو کامپیوتر فعالش میکنه حواست باشه اگر بیشتر از 3 سیستم رو باهاش رجیستر کنی از کار میندازه کد رو چون 3 کاربرس و 120 روز اما اگر بخوای اوجینال رو بخری با یه سریال مخصوص خاورمیانه که 365 روز قانونی فعال باشه و از ساپورتش هم برای ایران بتونی استفاده کنی خبرم کن تا بگم از کجا بخری![]()
trial reseter 3.10 رو کسی داره لطفاً آپ کنه!
3.10 نه 3.1.0
سلام
بچه ها بهترین روش کرک Norton Internet Secrity ورژن 18.5.0.125 چیه؟
کدش رو از کجا میشه گرفت؟
key NIS 2011
JD4PQ89YV4GWXCHP436H4YCMY
JDBQ6XCKVMYMGPDVTM4YR3G6V
J6YTG66WT8BY2969KB74377HW
J4Y8RYYWG6DC2MC6QY9VTR8RK
J8MHW89TF4RRQXQFG9DW2YDGY
J7W67332GY4RFJMKXH2J92C2K
J8CVWPYXBTXVR94CP83YBKJGM
JKQ68W67T78Q2J8CH3QBKP9JQ
J446YXXF6YJJ7XF84CVW69T6K
JHB7GCJCMK8WX89VW4479GVBR
3.10 رو فکر نکنم داشته باشیم.
اینجا آخرین ورژن:
لینک کمکی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by *Batman*; 11-03-2011 at 19:56.
دانلود نسخه 18.1.0.37 Norton Internet Security
نسخه زیر ریموت آپلود شده از سایت اصلی سیمانتک به مدیافایر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)