تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 502 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

محمد جان ریکاور کردن مشکلمو موقتی برطرف میکنه . میشه از ویندوز اچ پی های جدیتر که نسخه uLTIMATE دارن استفاده کرد ؟؟؟؟
    فک میکنم تنها مشکل برای نصب ویندوزای موجود تو بازار نصب درایور ها و برنامه های خود اچ پی باشه .

ببین دوست عزیز . این راهی که بهت میگم رو من امتحان کردم و ویندوز اورجینال از خود مایکروسافت گرفتم. الان هم اکتیو شده داره کار میکنه.

من این روش رو روی یک تن بوک مدل Samsung N140 امتحان کردم و روی اچ پی امتحان نکردم. اگر اینترنت پر سرعت داری و یا میتونی حداقل 1 تا 2 ساعت دانلود مداوم بدون قطع شدن اینترنت رو داشته باشی بهم بگو تا بگم که چطوری میتونی یک ویندوز Ultimate اورجینال روی لپ تاپت نصب کنی.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من این مدل لپ تاپ رو با توجه به قیمتی که میتونم پرداخت کنم پیدا کردم و ازش تا حدودی خوشم اومده اما دو دلم و ازتون راهنمایی میخوام. نمیدونم که سخت افزاری که در اون بکار رفته تا چه حد قویه و یا چه نکاتی داره که باید بهش توجه کنم.

HP Pavilion dv6-2090

Intel® Core™-processor i7-720QM
    1,60 GHz, Nivå-2-cache 6 MB
    4096 MB DDR3 Ram - MAX 8GB
    320 GB SATA 7200 rpm
    15,6" High-Definition HP LED Brightview
    NVIDIA GeForce GT 230M - 1GB DDR3

لطفا منو راهنمایی کنید. محمد جان نظر شما هم خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید

3. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مثل این که کانفیگی مشابه 2020 داره اما با هارد کمتر(320)
    -سرعت پردازنده که عالیه(i7 1.6 quad core)
    - رم بسیار قوی
    - گرافیک خیلی خوب
    - نمایشگر LED
    در کل کانفیگ خیلی خوبی داره

چه قیمتی؟

5. 2 کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثل این که کانفیگی مشابه 2020 داره اما با هارد کمتر(320)
    -سرعت پردازنده که عالیه(i7 1.6 quad core)
    - رم بسیار قوی
    - گرافیک خیلی خوب
    - نمایشگر LED
    در کل کانفیگ خیلی خوبی داره

چه قیمتی؟

1000 دلار. خوبه قیمتش. من لپ تاپی رو در سایت dell با همین مشخصات وقتی خودم انتخاب میکنم بالای 1600 دلار در میاد در حالی که این مدل hp کمتر از 1000 دلار هم گیر میاد اما من وقتش رو ندارم صبر کنم تا از کشوری مثل دانمارک بخرم. اونجا ارزونتره.

پس برم همین رو بگیرم. اگر شما اینو تایید کنید خب همینو میگیرم.

7. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به این مدل چیه؟ تا حالا کسی با اون کار کرده -
    HP ProBook 5310m

شركت اچ‌پی از ساخت لپ‌تاپ باریكی با نام ProBook 5310m خبر داد كه علاوه بر ظاهری زیبا، دارای سرعت پردازش بالا و سازگاری بالا با ابزارهای تجاری و بازرگانی می باشد.

این لپ‌تاپ كه به صورت اختصاصی برای مدیران و كارمندان بخش بازرگانی ساخته شده است، دارای نمایشگر با كیفیتی می‌باشد كه كاربران می‌توانند زیر نور مستقیم آفتاب نیز متن‌ها و تصاویر مورد نظر خود را با كیفیت بالا در آن مشاهده كنند.
    این لپ‌تاپ در مدل‌های مختلف ساخته شده است و قیمت آن بین 699 تا 899 دلار تغییر می‌كند. به گفته شركت اچ‌پی، وزن این لپ‌تاپ 13.3 اینچی حدود 1.7 كیلوگرم است.
    باتری این لپ‌تاپ قدرت شارژدهی بین 6 تا 7 ساعت را دارا می باشد. پردازنده دو هسته‌ای این رایانه قابل‌حمل از نوع SP9300 اینتل است كه با سرعت 2.26 گیگاهرتز كار می‌كند و علاوه بر این، شامل رم 2 گیگابایتی و پردازنده گرافیكی از نوع اینتل می‌شود.
    روی این رایانه همراه نسخه Professional سیستم‌عامل ویندوز 7 نصب شده است و همراه با مجموعه نرم‌افزاری Office مایكروسافت، نرم‌افزار مخصوص ویرایش و انتشار اینترنتی تصاویر در اختیار كاربران قرار می‌گیرد.
    صفحه‌كلید لپ‌تاپ جدید اچ‌پی استاندارد است و كلیدهای آن به گونه‌ای طراحی شده‌اند كه كاربر از تایپ طولانی با آن‌ خسته نمی‌شود.

حدودا 700 تا 750 تومان می خواهم هزینه کنم
    ممنون می شم نظر بدید.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    نظرتون راجع به این مدل چیه؟ تا حالا کسی با اون کار کرده -
    HP ProBook 5310m

شركت اچ‌پی از ساخت لپ‌تاپ باریكی با نام ProBook 5310m خبر داد كه علاوه بر ظاهری زیبا، دارای سرعت پردازش بالا و سازگاری بالا با ابزارهای تجاری و بازرگانی می باشد.

این لپ‌تاپ كه به صورت اختصاصی برای مدیران و كارمندان بخش بازرگانی ساخته شده است، دارای نمایشگر با كیفیتی می‌باشد كه كاربران می‌توانند زیر نور مستقیم آفتاب نیز متن‌ها و تصاویر مورد نظر خود را با كیفیت بالا در آن مشاهده كنند.
    این لپ‌تاپ در مدل‌های مختلف ساخته شده است و قیمت آن بین 699 تا 899 دلار تغییر می‌كند. به گفته شركت اچ‌پی، وزن این لپ‌تاپ 13.3 اینچی حدود 1.7 كیلوگرم است.
    باتری این لپ‌تاپ قدرت شارژدهی بین 6 تا 7 ساعت را دارا می باشد. پردازنده دو هسته‌ای این رایانه قابل‌حمل از نوع SP9300 اینتل است كه با سرعت 2.26 گیگاهرتز كار می‌كند و علاوه بر این، شامل رم 2 گیگابایتی و پردازنده گرافیكی از نوع اینتل می‌شود.
    روی این رایانه همراه نسخه Professional سیستم‌عامل ویندوز 7 نصب شده است و همراه با مجموعه نرم‌افزاری Office مایكروسافت، نرم‌افزار مخصوص ویرایش و انتشار اینترنتی تصاویر در اختیار كاربران قرار می‌گیرد.
    صفحه‌كلید لپ‌تاپ جدید اچ‌پی استاندارد است و كلیدهای آن به گونه‌ای طراحی شده‌اند كه كاربر از تایپ طولانی با آن‌ خسته نمی‌شود.

حدودا 700 تا 750 تومان می خواهم هزینه کنم
    ممنون می شم نظر بدید.
    دوست عزیز مدلی که شما انتخاب کردید یک مدل تجاری است و نه خانگی. مدل های تجاری با سخت افزار ضعیف تر و کارت های گرافیکی ضعیف ارالئه میشند و از همه مهمتر قیمتشون هم خیلی بالاتر از یک مدل همرده خودش با همان سخت افزار بکار برده شده میباشد.

به نظر من شما یک مدل خانگی با همین قیمت انتخاب کنی سخت افزار بهتری رو میتونی در لپ تاپت داشته باشی. اما باز هم تصمیم با خودته. من بودم نمیگرفتم.

10. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا سخت افزار بهتري (طول عمر بيشتر و قدرت لازمه رو )دارند منتها چون هدف بازي يا كارهاي در زمينه animate نيست،از IC هاي گرافيكي ساده استفاده ميكنند
    ديگه مثال نميزنم لپ تاپهاي صنعتي و تجاري LATITUDE COMPAQ PANASONIC رو

12. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دوستان من این مدل لپ تاپ رو با توجه به قیمتی که میتونم پرداخت کنم پیدا کردم و ازش تا حدودی خوشم اومده اما دو دلم و ازتون راهنمایی میخوام. نمیدونم که سخت افزاری که در اون بکار رفته تا چه حد قویه و یا چه نکاتی داره که باید بهش توجه کنم.

HP Pavilion dv6-2090

Intel® Core™-processor i7-720QM
    1,60 GHz, Nivå-2-cache 6 MB
    4096 MB DDR3 Ram - MAX 8GB
    320 GB SATA 7200 rpm
    15,6" High-Definition HP LED Brightview
    NVIDIA GeForce GT 230M - 1GB DDR3

لطفا منو راهنمایی کنید. محمد جان نظر شما هم خیلی برام مهمه لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    اگه منظورتون از محمد من هستم باید عرض کنم که مدل بسیار خوب و کاملی هست و تایید میشه .
    اگه بتونید از افرادی هم که گرفتن تحقیق کنید تا ببینید مشکل خاصی نداره چه بهتر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام HP Pavilion Dv6 2020 بگیرم به نظر شما خوبه ؟ نظرتون درباره CPU چی هست ؟
    HP Pavilion DV6-2020
    Intel® Core™ processor i7-720QM
    •1.60 GHz, Level 2 cache 6 MB Up to 2.8
    ( Quad Core )
    نوع پردازنده
    Genuine Windows® 7 Home Premium (64-bit) سیستم عامل نصب شده
    4096 MB Supports up to 8 GB DDR3 memory حافظه داخلی استاندارد
    500 GB SATA Hard Disk Drive 7200 rpm ظرفیت هارد دیسک
    15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview
    Display (1366 x اندازه نمایشگر ( 768
    NVIDIA GeForce GT 230M Up to 2815 MB total
    graphics memory with 1 GB dedicated DDR کارت گرافیگی 3
    Dvd Writer (+/-R +/-RW) - BT -CAM - HDMI- Reader
    Remot + Intel 802.11 a/g/n+ IEEE 1394+esata+1
    Express Card+ finger print - Full size keyboard
    ویژگی هاي سیستم
    6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery نوع باتري

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اتفاقا سخت افزار بهتري (طول عمر بيشتر و قدرت لازمه رو )دارند منتها چون هدف بازي يا كارهاي در زمينه animate نيست،از IC هاي گرافيكي ساده استفاده ميكنند
    ديگه مثال نميزنم لپ تاپهاي صنعتي و تجاري LATITUDE COMPAQ PANASONIC رو
    فکر می کنم به نسبت قیمتش سیستم ناسبی باشه
    چون من هم بیشتر برای کارهای برنامه نویسی لازم دارم و زیاد اهل بازی نیستم
    فقط می مونه اینکه با این امکانات کیفیت مناسبی هم دارد
    به نظرتون تو گزینه های خریدم بذارمش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •