منظورم رو در صورت سوال گفته بودم (میزان اعتماد به نتایج اسپید تست). من مقداری تفاوت دراین جواب سایت با جواب اسپید تست میبینم (به خصوص در آپلود که بیشتر نشون میده). راستش این موضوع باعث شده یک کم به آپلود شاتل امیدوار بشم.![]()
منظورم رو در صورت سوال گفته بودم (میزان اعتماد به نتایج اسپید تست). من مقداری تفاوت دراین جواب سایت با جواب اسپید تست میبینم (به خصوص در آپلود که بیشتر نشون میده). راستش این موضوع باعث شده یک کم به آپلود شاتل امیدوار بشم.![]()
اگه منظورتون اینه که آپلود شاتل رو نزدیک به 2 مگابیت بر ثانیه نشون میده، باید بگم که آپلود شاتل برای بعضی سرویس ها اونطوری شده. (منبع: نمایندگی شاتل در تبریز)
خب! Speedtest.net، سایتیه که کل جهان، بهش اعتماد دارند.
اکثر ISP ها، مصرفشون رو با مدرک قرار دادن اون سایت به جهان نشون میدند.
حتی در ایران هم، شرکت صبانت، اخیرا تست مصرف گرفته بود. و در سایتش این خبر رو تیتر کرده بود که بیشترین استفاده اینترنت پر سرعت در ایران، از سرور صبانت بوده است.
من که بهش اعتماد دارم.
موفق باشید![]()
این تست سرعت واقعا عالیه... من همیشه با این سایت تست میگیرم چون تا به حال دقیق تر از این تست سرعت این سایت ندیدم... خیلی دقیقه به همتون پیشنهاد میکنم از این تست سرعت این سایت استفاده کنید تا سرعت دقیق رو بگیرید...
ولی اون دومی خیلی دقیق نیست و اگه دقت کنی اطراف هر دو تست سرعت دیگه که این سایت داره پیشنهاد داده اینم امتحان کنید که بهتره...
![]()
این سایتی که دوستان معرفی کردن خیلی واقعیتر از speedtest هست ولی اگه مشخصات رو مثل اون میداد با پینگ خیلی بهتر بود.
سلام
من پشت مودمم که 4 خروجی داره برای طبقه پایین سیم کشیدم اما صبا نت شبا بصورت خودکار وصل نمیشه طبقه پایین چیکار باید انجام بده که وصل بشه کانکشن باید بسازه یا باید کانکشن منو sharکنه لطفا راهنمایی کنید و بگید چه جوری shar کنم
من نفهمیدم منظورت چیه ولی اگه اینجا بپرسی زودتر به نتیجه میرسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان خوبم، من نمیدونم شما از کجا میگید که دقت این بالاست و دقت اون یکی پایین!
این در صورتیه که تست هایی که توسط سخت افزار و با دستگاه های SpeedMeter از خود ISP ها انجام میشه، خیلی نزدیک تر هستند به تست های Speedtest.
لطفا اگه دلیل واضحی دارید برای اینکه میگید دقت این بالاتره، بیان کنید.
با تشکر
موفق باشید.![]()
این سایت دو تا تست داره :
یکیش پهنا رو اندازه میگیره / یکیش هم سرعت خط رو
اینایی که شما گذاشتین مربوط میشه به سرعت خط
auditmypc.com/internet-speed-test.asp
اولی تست خانگی دومی t3
این بسیار معتبر تر از Speedtest هست و اونهایی که لحظه ایی سرعتشون نشون داده میشه اگر با t3 تست کنند خواهند دید که رقمهای نجومی واقعی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)