تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 394 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون دوست عزیز پس با این حساب می ارزه که عوض کنم و j3 بگیرم چون فرمودین بهتر از i9 هستش و با اون ۲ تای‌ دیگه هم خیلی‌ کیفیت صداش فرق داره ..
    من تقریبا ۱۰ تا از بهترین هدفون‌های دنیا رو دارم که البته همه رو از آمریکا واسم آوردن و قیمت بیشترش بالای ۸۰ دلار هست و خیلی هاشم اینجا پیدا نمی‌شه
    اما از نظر وضوح صدا JBL برای mp3 player عالیه از بقیه‌ مارک هایی که داشتم بهتر بود اما برای هدفون توی خونه رنج ارزون JVC بینظیره اما رنج بلای ۸۰ تومن فقط AKG که واقعاً بینظیره
    دوست من ,من خودم چند تا AKG دارم برند های دیگه هم دارم ولی JBL?!
    JBL عموما هدفون نمیزنه خیلی کم. چون کارش نیست ولی خوب همکارش AKG که هر دو زیر مجموعه harman هستند وظیفه تولید هدفون رو داره. اگه خواستی درباره این موضوع (هدفون صحبت کنید لطفا به تاپیک زیر رجوع کنید.)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست من ,من خودم چند تا AKG دارم برند های دیگه هم دارم ولی JBL?!
    JBL عموما هدفون نمیزنه خیلی کم. چون کارش نیست ولی خوب همکارش AKG که هر دو زیر مجموعه harman هستند وظیفه تولید هدفون رو داره. اگه خواستی درباره این موضوع (هدفون صحبت کنید لطفا به تاپیک زیر رجوع کنید.)
    کد:
    بحث هدفون بجاش اما این قسمت سوالاتم بی‌ جواب موند دوست عزیز...بهم جواب بدین یه دنیا ممنون میشم...
    پس با این حساب می ارزه که عوض کنم و j3 بگیرم ؟چون فرمودین بهتر از i9 هستش و با اون ۲ تای‌ دیگه هم خیلی‌ کیفیت صداش فرق داره ..
    چون پخش فیلم و عکس و اندازه صفحه یا تعداد رنگش واسم مهم نیست یا اینکه چه فرمتهای تصویری رو ساپورت می‌کنه واسم مهم نیست و میگید کیفیت پخششون هم باهم یکی هست‌ بنظرتون j3 بگیرم یا i9 ؟ چون قیمتی یه مقدار باهم تفاوت دارن و کدوم به صرف تره ؟
    i9 که حافظه اضافی نمی خوره ؟
    Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 18:12.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بحث هدفون بجاش اما این قسمت سوالاتم بی‌ جواب موند دوست عزیز...بهم جواب بدین یه دنیا ممنون...
    پس با این حساب می ارزه که عوض کنم و j3 بگیرم ؟چون فرمودین بهتر از i9 هستش و با اون ۲ تای‌ دیگه هم خیلی‌ کیفیت صداش فرق داره ..
    چون پخش فیلم و عکس و اندازه صفحه یا تعداد رنگش واسم مهم نیست یا اینکه چه فرمتهای تصویری رو ساپورت می‌کنه واسم مهم نیست و میگید کیفیت پخششون هم باهم یکی هست‌ بنظرتون j3 بگیرم یا i9 ؟ قیمتی یه مقدار باهم تفاوت دارن و کدوم به صرف تره ؟
    i9 که حافظه اضافی نمی خوره ؟
    اگه فیلم اصلا مطرح نیست باز هم ارزش داره 64 ساعت باطری کجا 25 ساعت i9 ..
    J3 پلیری هست که دیگه تو خرج نمی افتی
    i9 حافظه جانبی نمیخوره.
    من میگم اگه محدودیت بوجه تا 350/000 نداری j3 خیلی بهتره.

5. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

14

اگه فیلم اصلا مطرح نیست باز هم ارزش داره 64 ساعت باطری کجا 25 ساعت i9 ..
    J3 پلیری هست که دیگه تو خرج نمی افتی
    i9 حافظه جانبی نمیخوره.
    من میگم اگه محدودیت بوجه تا 350/000 نداری j3 خیلی بهتره.
    آقا یه سوال ۱۶ گیگ بگیرم به صرف تره یا ۳۲ گیگ ؟ یه سوال دیگه حفظ جانبی اگه آهنگو توش بریزی کیفیت صدارو کم نمی‌کنه ؟ و سرعت دستگاه رو کم نمی‌کنه ؟
    j3 رو میشه به گردنم آویزون کرد یا نه؟ وزنش اگه بندازم گردنم اذیت نمی‌کنه؟
    Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 20:32.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آقا یه سوال با ۱۶ گیگ بگیرم به صرف تره یا ۳۲ گیگ ؟ یه سوال دیگه حفظ جانبی اگه آهنگو توش بریزی کیفیت صدارو کم نمی‌کنه ؟ و سرعت دستگاه رو کم نمی‌کنه ؟
    j3 رو میشه به گردنم آویزون کرد یا نه؟ وزنش اگه بندازم گردنم اذیت نمی‌کنه؟
    آقا یه سوال با ۱۶ گیگ بگیرم به صرف تره یا ۳۲ گیگ ؟
    از ایران بخری به نظرم 16 گیگ هر کاری بخواهی بکنی برات انجام میده.
    یه سوال دیگه حفظ جانبی اگه آهنگو توش بریزی کیفیت صدارو کم نمی‌کنه ؟
    ربطی نداره
    ؟ و سرعت دستگاه رو کم نمی‌کنه ؟
    [/QUOTE]
    تو موبایل چرا ولی تو پلیر مخصوصا برند هایی مثل کوون و سن دیسک نه(چونبرنامه و کار عجیبی از رو حافظه انجام نمیده فقط آهنگ و تصویر از رو حافظه میخونه)
    وزنش اگه بندازم گردنم اذیت نمی‌کنه؟
    77 گرم هست با یه چیز 77 گرمی تو خونه تست کن ببین چطوریه هست من که اذیت نمیشم.

8. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ممنون بابت جواب کاملت فقط یه سوال دیگه آقا ریختن آهنگ‌ها و حذف اونها راحته و احتیاجی‌ به کانورتر که نداره مثلا مثل Itune که کار باهاش دست پا گیر باشه...و کلا از نرم افزاراش که توی cd اون هست راضی‌ هستی‌؟ و خود دستگاه هنگ که نمی‌کنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

ممنون بابت جواب کاملت فقط یه سوال دیگه آقا ریختن آهنگ‌ها و حذف اونها راحته و احتیاجی‌ به کانورتر که نداره مثلا مثل Itune که کار باهاش دست پا گیر باشه...و کلا از نرم افزاراش که توی cd اون هست راضی‌ هستی‌؟ و خود دستگاه هنگ که نمی‌کنه؟
    دستگاه خیلی سبک و روون کار میکنه اگه بخواهی میتونی تو حالت USB MSC or UMS استفاده کنی که مثل فلش مموری عمل میکنه و خیلی راحت کپی پیست میکنی یا پاک میکنی. یا تو حالت MTP که تحت نرم افزار مثل mediamonky پلیر رو مدیریت کنی.(یه چیزی تو مایه های آی تونز) یعنی هر حالتی بخواهی میتونی استفاده کنی.
    اصلا هم گیر و هنگ نمیکنه خیلی روون و راحت کار میکنه.
    نرم افزار تو سی دی jetaudio هست که از لینک زیر میتونید دانلود کنید. ولی خیلی ربطی به خود پلیر نداره.
    کد:
    کد:
    پلیر مستقل کار میکنه و با هیچ نرم افزاری کار نداره فقط باید با کابل usb به کامپیوتر وصل بشه.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

عزیز دوستمون پیسفول کامل در مورد کوون راهنماییت کرد.
    در مورد پلیر های سونی مدل NWZ-X 1060 هست که مسلما کیفیتش از کوون بالاتر نباشه کمتر نیست.
    پلیر منتخب اروپا هم شد این پلیر.از لحاظ کیفیت صدا هم بین علما اختلاف هست که کوون بهتره یا سونی.من با هر دو برند کار کردم میگم هردو واقعا در یه سطح هستن.
    البته یه مقدار گرونه فکر کنم حدود 500 تومن باشه.البته 16 اش ارزونتر در میاد.

13. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

عزیز دوستمون پیسفول کامل در مورد کوون راهنماییت کرد.
    در مورد پلیر های سونی مدل NWZ-X 1060 هست که مسلما کیفیتش از کوون بالاتر نباشه کمتر نیست.
    پلیر منتخب اروپا هم شد این پلیر.از لحاظ کیفیت صدا هم بین علما اختلاف هست که کوون بهتره یا سونی.من با هر دو برند کار کردم میگم هردو واقعا در یه سطح هستن.
    البته یه مقدار گرونه فکر کنم حدود 500 تومن باشه.البته 16 اش ارزونتر در میاد.

ولی نظر ها بیشتر به سمت کوون هست خدشون اگه خواستند مقایسه این ها تو نت زیاد هست میتونند سرچ کنند و ببینند.
    واقعا توصیه به جایی بود.

15. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ولی نظر ها بیشتر به سمت کوون هست خدشون اگه خواستند مقایسه این ها تو نت زیاد هست میتونند سرچ کنند و ببینند.
    واقعا توصیه به جایی بود.
    ممنون از همهٔ دوستان من واقعاً خوش حالم که بحث به سمتی‌ اومد که من توش مشکل داشتم یعنی‌ این مدل سونی هم دیدم و خیلی‌ دودل شدم که کدوم رو بخرم من واقعاً کیفیت صدا واسم مهمه چون باور کنین نمیتونم تا چند سال دیگه دوباره هزینه کنم دوست عزیزمون you _star که هر دو مدل رو داشته و امتحان کرده خواهش می‌کنم نظر نهایش رو در باره کیفیت هر ۲ دستگاه اعلام کنه وبا اینکار واقعاً لطف بزرگی‌ در حق من کرده
    مخصوصا اگه بتونن با هر ۲ دستگاه و یک دونه هدفون و یک موزیک صدای هر ۲ تا دستگاه رو تست کنن و مقایسه ای رو انجام بدن که جواب سوالات خیلی‌ از بچه ها رو دادن
    هدفون دستگاه‌ها هم واسم مهم نیست می‌خوام کیفیت خروجی خود دستگاه بالا باشه و مقایسه بشه باهم
    اگر هم دوستان جایی مقایسه کاملی از هر ۲ دستگاه انجام داده اونم ممنون میشم لینک بدین
    البته در سایت‌های خارجی‌ برتری رو user ها به j3 دادن
    بابت جواب‌های کامل دوستان و وقتی‌ که میزارن بسیار ممنونم و منتظر جوابم
    Last edited by dooste.man83; 01-09-2010 at 22:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •