تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 181 از 1759 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان اقا خدایش اگر متونید گمگ گنید هر راهی وجود داره بگید چند روزه رو هواه زمین موندم

فرض کنید من یک اشتراک از صبانت دارم یک اشتراک هم از سپنتا الان رنج سرویس من روی صبانت و میخوام رنج ببرم رو سپنتا باید به چه شکل عمل کنم ؟تا تغییر کنه امیدوارم راهی باشه ؟

مودم بنده D-Link DSL-200

آخر فروم باز b3dnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام به همگی
    من از شرکت شبکه پارسه ADSL گرفتم و قبلش هم از DATAC گرفته بودم...
    از شرکت دادتک که گرفته بودم با ساختن یه COnnection وارد اینترنت میشدم....
    ولی الان که از شرکت پارسه گرفتم با ساخت Connection وارد نمیشه....
    در خواست من اینه که اول میخوام یه بار دیگه طریقه ی ساخت Connection برای Adsl بپرسم ...
    دوم اینکه من به شرکت زنگ زدم و گفتم که در هنگام Connect کردن Error 678 میده و گفت باید نصاب بفرسیم تنظیمات مودم به هم خورده و گفت که 15000 تومان هم میگیره...
    مثله از این جاست که من زورم میاد بعد این همه پولی که دادم برای نصب و این چند روز هم اذیت شدم بخوام دوباره 15000 تومان هم بدم...
    میخواستم بدونم تنظیمات مودم چیه میشه بدونه اینکه نصاب بیاد وصلش کرد یا درستش ....
    راستی من مدل مدمم Symphony هستش....و اینکه چراغ Status هم روشن و ثابت هستش....
    ممنون میشم راهنماییم کنید.....

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

با سلام به همگی
    من از شرکت شبکه پارسه adsl گرفتم و قبلش هم از datac گرفته بودم...
    از شرکت دادتک که گرفته بودم با ساختن یه connection وارد اینترنت میشدم....
    ولی الان که از شرکت پارسه گرفتم با ساخت connection وارد نمیشه....
    در خواست من اینه که اول میخوام یه بار دیگه طریقه ی ساخت connection برای adsl بپرسم ...
    دوم اینکه من به شرکت زنگ زدم و گفتم که در هنگام connect کردن error 678 میده و گفت باید نصاب بفرسیم تنظیمات مودم به هم خورده و گفت که 15000 تومان هم میگیره...
    مثله از این جاست که من زورم میاد بعد این همه پولی که دادم برای نصب و این چند روز هم اذیت شدم بخوام دوباره 15000 تومان هم بدم...
    میخواستم بدونم تنظیمات مودم چیه میشه بدونه اینکه نصاب بیاد وصلش کرد یا درستش ....
    راستی من مدل مدمم symphony هستش....و اینکه چراغ status هم روشن و ثابت هستش....
    ممنون میشم راهنماییم کنید.....
    شما مودمت رو تنظیماتش رو ریست کن و دوباره نصبش کن.
    هم میتونی دکمه ریست رو چند ثانیه نگه داری و هم با زدن کد تو مرورگر.
    توی قسمت یوزر وپسورد هم چیزی ننویس تا بعد با کانکشن وصل بشی.

4. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

مي خواهم كه سرويس ADSL بگيرم.
    بنظر شما چه مودمي بگيرم كه Access Point براي WiMax داشته باشه تا توي منزل بتوانم با لب تاب و از طريق wireless هم دسترسي داشته باشم؟
    اصلا مي توانم به اختيار خودم بگيرم تا سرويس دهنده ها با اون مشكل نداشته باشن.
    سرويس دهندهاي فعالي كه اينجا را ساپورت مي كنن صبانت آسياتك پارس آنلاين و سپنتا مي باشند.
    صبانت كه پورت خالي نداره بقيه را نمي دانم.
    با تشكر

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض شیفت دادن رانژه خط . . .

سلام دوستان اقا خدایش اگر متونید گمگ گنید هر راهی وجود داره بگید چند روزه رو هواه زمین موندم

فرض کنید من یک اشتراک از صبانت دارم یک اشتراک هم از سپنتا الان رنج سرویس من روی صبانت و میخوام رنج ببرم رو سپنتا باید به چه شکل عمل کنم ؟تا تغییر کنه امیدوارم راهی باشه ؟

مودم بنده d-link dsl-200
    اولا یه خط نمیتونه همزمان واسه دو isp رانژه بشه تا بتونین از هردو استفاده کنید. واسه همین باید به صبانت بگین واسه ماه بعد دیگه نمی خواین شارژ کنین( البته نگید هم اثری نداره ، چون خودشون قطع میکنن ) و وقتی با سپنتا قرارداد بستین ، ماه اول بعنوان هزینه راه اندازی حدود 10 تومن ناقابل اضافه میدین خدمتشون تا اونا (مثلا) بدن به مخابرات تا رانژه خط تلفن تون رو عوض کنن و شیفتتون بدن رو سپنتا. عملا کارا رو خودشون انجام میدن. که حدود 1 هفته طول میکشه.
    اگر هم مثل من یه شب بهت اینترنت تزریق نشه میمیرین ، میتونین برین بخش سوئیچینگ و رانژه مخابرات محلتون و مخشون رو بزنین تا کارتون 1 روزه حل شه

موفق باشید . . .

7. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولا یه خط نمیتونه همزمان واسه دو isp رانژه بشه تا بتونین از هردو استفاده کنید. واسه همین باید به صبانت بگین واسه ماه بعد دیگه نمی خواین شارژ کنین( البته نگید هم اثری نداره ، چون خودشون قطع میکنن ) و وقتی با سپنتا قرارداد بستین ، ماه اول بعنوان هزینه راه اندازی حدود 10 تومن ناقابل اضافه میدین خدمتشون تا اونا (مثلا) بدن به مخابرات تا رانژه خط تلفن تون رو عوض کنن و شیفتتون بدن رو سپنتا. عملا کارا رو خودشون انجام میدن. که حدود 1 هفته طول میکشه.
    اگر هم مثل من یه شب بهت اینترنت تزریق نشه میمیرین ، میتونین برین بخش سوئیچینگ و رانژه مخابرات محلتون و مخشون رو بزنین تا کارتون 1 روزه حل شه

موفق باشید . . .
    الان حدود 2 هفته من منتظرم صبانت رانژه قطع نکرده 1 هفته بیشتر که من استقاده نمی کنم همین2 روز پیشم سپنتا اکانت داد و گفت که فعال شده ولی هنوز رو رانژه صبانت
    واقعا من گیج شدم !!!!
    چه کنم ؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

مي خواهم كه سرويس ADSL بگيرم.
    بنظر شما چه مودمي بگيرم كه Access Point براي WiMax داشته باشه تا توي منزل بتوانم با لب تاب و از طريق wireless هم دسترسي داشته باشم؟
    اصلا مي توانم به اختيار خودم بگيرم تا سرويس دهنده ها با اون مشكل نداشته باشن.
    سرويس دهندهاي فعالي كه اينجا را ساپورت مي كنن صبانت آسياتك پارس آنلاين و سپنتا مي باشند.
    صبانت كه پورت خالي نداره بقيه را نمي دانم.
    با تشكر

سلام مهدی جان
    پیشنهاد میکنم مثل من اول یه چرخ تو تاپیک بزنی ، مخصوصا از پاسخ 100 به بعد . نترس یه ساعته تمومه. من بعد از دو هفته چرخ زدن تو اکثر فروم ها و زنگ زدن به خیلی از نمایندگی های اصلی و ISP ها و مغازه های پایتخت و ایران به این نتایج رسیدم. البته راهنمائی تمام دوستان این تاپیک که جای خود !!
    پاسخ های : 1774 و 1800 خودم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

10. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

الان حدود 2 هفته من منتظرم صبانت رانژه قطع نکرده 1 هفته بیشتر که من استقاده نمی کنم همین2 روز پیشم سپنتا اکانت داد و گفت که فعال شده ولی هنوز رو رانژه صبانت
    واقعا من گیج شدم !!!!
    چه کنم ؟!
    بیخیاااااال. بابا کاری نداره واسشون! اصلا رانژه کردن تو isp ها انجام نمیشه . مگه سپنتا واسه راه اندازی خط ازت پول نگرفته ، اگه گرفته می تونی isp رو رو سرشون خراب کنی. ( ولی سعی کن خودتو کنترل کنی (
    روال کار اینا اینجوریه:

1- هر روز isp ها تا ظهر یه لیست از شماره های تلفن جدیدی که مشترک adsl شدن رو می فرستن مخابرات محله مربوط به اون مشترک ها.( اون زمان مال ما رو پیک خود شاتل میفرستاد )

2- مسئول اتاق سوئیچ هم تا آخر وقت اداری همون روز ( و ماگزیمم فرداش ) کابل مربوط به تلفن مشترک رو به سرور isp مورد نظرش وصل میکنه.

آب خوردن ام به این راحتی نیست

حتما یه سر برو مخابرات محلتون. به isp قبلی ( صبانت) زیاد ( اصلا) ربطی نداره. باید سپنتا و مرکز تلفن باهم مچ شن.

خواستی بری دعوا ، یه ندا بده. بلدیم یه چن تا مشت پرتاب کنیم !!
    Last edited by a6l3i; 31-12-2008 at 16:59.

12. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

سلام مهدی جان
    پیشنهاد میکنم مثل من اول یه چرخ تو تاپیک بزنی ، مخصوصا از پاسخ 100 به بعد . نترس یه ساعته تمومه. من بعد از دو هفته چرخ زدن تو اکثر فروم ها و زنگ زدن به خیلی از نمایندگی های اصلی و ISP ها و مغازه های پایتخت و ایران به این نتایج رسیدم. البته راهنمائی تمام دوستان این تاپیک که جای خود !!
    پاسخ های : 1774 و 1800 خودم.
    کد:
    کد:
    خيلي ممنون.

فكر مي كنم كه در نهايت به نتيجه اي كه من ميخواستم دست پيدا كردي
    اونم ASUS Am604g بود.
    خودم هم مي خواستم كه همينو بگيرم .چون گويا اكثر سرويس دهندها با اون مشكلي ندارن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

مودم گرفتم 2640 d-link

نمیتونم نصب کنم اگر کسی تنظیمات را کامل توضیح دهد ممنون میشوم.

از صبا اکاتت میگیرم

در ضمن چراغ wlan روشن نمیشود. با دکمه بغل مودم ریست کردم ولی بازم روشن نمیشه.

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •