تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 198 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

پروفشنال behrad66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

جالبه منم ارچر زن برداشتم و دارم میرم . فعلا که اولشم و تازه دارم میفهمم ارچر چیه . فقط یه چیزی این arrow of slaying دیدی ضریب امتیازهاشو ؟ یه کم قاطیه . یعنی مثلا اختلاف لولت 2 تا باشه 0 میشه ضریبش .
    این صفحه رو هم دیدی ؟ چیزای باحالی گفته ولی بعضی از توصیه هاش به درد خودش میخوره . مثلا گفته 2 تا Critical Shot بهتر از یه Arrow of Slaying ـه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جالب بود. بنظر من Lethality خیلی خیلی مهمه. من قبل از اینکه Lethality رو بدم critical ـم فقط 10 تا بالاتر از دمیج معمولیم بود! ولی وقتی اینو دادم تقریبا دو برابر دمیج معمولیم شد. از اون طرف دیگه لازم نیست strength بدی (البته باید 20 رو بدی بخاطر آرمور) ولی وقتی cunning رو ببری بالا برای Bard هم خیلی مفیده.

من خودم بیشتر از Rapid Shot استفاده میکنم مگر اینکه زرد یا قرمز باشه. اونوقت Aim رو میزنم بعد Arrow of Slaying رو. میدونی که اینجوری دمیج critical بیشتر میشه که روی Arrow of Slaying هم تاثیر داره.

یه نکته هم بگم واسه شروع بهترین آرمور برای آرشر Dalish ـه. چون همون اول 8 تا dex میده!!! البته اصولا واسه روگ سخته بخوای set کنی آرمور رو. من که کفش +2 dex رو از Bodhann گرفتم که بنظرم حتی از اون کفش level7 ـه که reduce hostility داره بهتره.

راستی... این دفعه بد جور رومنس بهم ریخت. نمیدونم چی شد... بابا دختر هم نشدیم بفهمیم چطور دل مردم رو راضی نگه داریم!!
    یه دفعه الیستر و للیانا ریختن سر هم دیگه. اگه طرف الیستر رو میگرفتم للیانا -22 میشد!!!!! اگرم طرف للیانا رو میگرفتم الیستر -17 میشد!!
    خلاصه از همین حالا حواست باشه. بهت پیشنهاد میکنم یه مشاوره علمی کاربردی از هر کی صلاح میدونی بگیر تا مثل من گیج نشی.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جالب بود. بنظر من Lethality خیلی خیلی مهمه. من قبل از اینکه Lethality رو بدم critical ـم فقط 10 تا بالاتر از دمیج معمولیم بود! ولی وقتی اینو دادم تقریبا دو برابر دمیج معمولیم شد. از اون طرف دیگه لازم نیست strength بدی (البته باید 20 رو بدی بخاطر آرمور) ولی وقتی cunning رو ببری بالا برای Bard هم خیلی مفیده.

من خودم بیشتر از Rapid Shot استفاده میکنم مگر اینکه زرد یا قرمز باشه. اونوقت Aim رو میزنم بعد Arrow of Slaying رو. میدونی که اینجوری دمیج critical بیشتر میشه که روی Arrow of Slaying هم تاثیر داره.

یه نکته هم بگم واسه شروع بهترین آرمور برای آرشر Dalish ـه. چون همون اول 8 تا dex میده!!! البته اصولا واسه روگ سخته بخوای set کنی آرمور رو. من که کفش +2 dex رو از Bodhann گرفتم که بنظرم حتی از اون کفش level7 ـه که reduce hostility داره بهتره.

راستی... این دفعه بد جور رومنس بهم ریخت. نمیدونم چی شد... بابا دختر هم نشدیم بفهمیم چطور دل مردم رو راضی نگه داریم!!
    یه دفعه الیستر و للیانا ریختن سر هم دیگه. اگه طرف الیستر رو میگرفتم للیانا -22 میشد!!!!! اگرم طرف للیانا رو میگرفتم الیستر -17 میشد!!
    خلاصه از همین حالا حواست باشه. بهت پیشنهاد میکنم یه مشاوره علمی کاربردی از هر کی صلاح میدونی بگیر تا مثل من گیج نشی.
    راستی فکر کنم Aim از هر سه تا بهتر باشه . منظورم Aim و Rapid Shot و Defensive Fire هستش . اول پس Aim ؤو بگیرم بهتره . رپید شات همه Miss میشه نمیدونم چرا . راستی واسه کمتر miss شدن فقط بالابردن attack تاثیر داره واسه ارچر یا چیز دیگه ای هم هست ؟

واسه رومنسش من الان دارم یه شخصیتی میسازم بی ثبات . یعنی به عشق پایبند نیست و با هرکی هر کی رومنس میکنه . عجب خوشگل هم شده کاراکترم . اینم عکسش . خودم عاشقش شدم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

راستی فکر کنم Aim از هر سه تا بهتر باشه . منظورم Aim و Rapid Shot و Defensive Fire هستش . اول پس Aim ؤو بگیرم بهتره . رپید شات همه Miss میشه نمیدونم چرا . راستی واسه کمتر miss شدن فقط بالابردن attack تاثیر داره واسه ارچر یا چیز دیگه ای هم هست ؟

واسه رومنسش من الان دارم یه شخصیتی میسازم بی ثبات . یعنی به عشق پایبند نیست و با هرکی هر کی رومنس میکنه . عجب خوشگل هم شده کاراکترم . اینم عکسش . خودم عاشقش شدم

آره. Aim خیلی عالیه چون همه چی رو از اتک و شانس critical گرفته تا دمیج critical رو افزایش میده ولی پیشنهاد میکنم اگه میخوای با Aim بری بهتره با Shortbow بری چون سرعت اتکش بیشتر از Longbow ـه.

اما Rapidshot کاری به میس شدن نداره فقط در ازای افزایش سرعت دیگه بهیچ وجه critical نمیزنه که برای اول بازی که dex و cun (یا اگه lethality رو ندادی str) پایینه و critical دمیج بالایی نمیزنه و زیاد مهم نیست.

راستش اول بازی من بیشتر Rapid Shot ـم روشن بود ولی الان به ندرت اونم فقط وقتی تعداد دشمنای لول پایین زیاده ازش استفاده میکنم.
    Aim رو هم برای زرد یا قرمزا استفاده میکنم. در بقیه موارد هیچکدوم رو روشن نمیکنم تا fatigue واسه تلنت های دیگه داشته باشم. آخه چون گرگ میندازم fatigue ـم میاد پایین.

برای miss شدن هم واسه آرشر مثل بقیه اس. اتک خودت و دیفنس دشمن. البته اگه دشمنت سپر داشته باشه معمولا همینکه یه تیر ازت بخوره سریع اون تلنت ضد آرشری رو روشن میکنه.
    یه چیزی که خیلی بدردت میخوره Song of Courage ـه که اگه بارد بشی میتونه اتکت رو (در صورتیکه cun بالایی داشته باشی) خیلی بالا ببره. من که هنوز خودم ندارم ولی وقتی للیانا رو با خودم بردم و این تلنتش رو زد خیلی تفاوت رو حس کردم.

کلا تو شروع نقش آرشر زیاد تو جنگا به چشم نمیاد. همین باعث شده اکثرا از این کلاس خوششون نیاد ولی از لول 7 به بعد یه چیز دیگه میشه. من که الان لول 14 شدم احساس میکنم اگه نباشم رفیقام به مشکل برمیخورن.

Stealth خیلی بدردت میخوره. هم واسه فرار وقتی ریختن سرت (بهتر از Distration ـه که فقط به یه نفر میزنی).
    یه قسمت هست توی دنریم که باید Blood Mage ها رو بکشی. همونی که تو اتاق آخرش گردنبند Magister's Necklace رو میده. یادت میاد اون قسمتشو که سه تا میج تو یه سالن هستن؟ یکی از سختترین جنگ های بازیه.

این دفعه رفیقامو H کردم و خودم رفتم جلوی در اتاق. Aim رو روشن کردم stealth رو زدم و در رو باز کردم. با آرامش کامل هدفگیری کردم و Arrow of Slaying رو زدم. در جا میجه چسبید به دیوار! بلافاصله در رو بستم. اصلا کسی نفهمید چی شد.
    رفتم سراغ اون یکی در و همین کارو با یکی دیگه از میجا کردم.
    حالا ما مونده بودیم و یه میج زرد و یه سری سرباز. همین کار رو با میج سوم کردم ولی نمرد چون لولش بالا بود. تقریبا جونش نصف شد. (صد و خورده ای بهش دمیج خورد - میدونی که دمیج Arrow of Slaying به تفاوت لول خیلی مربوطه) بعدشم همه رو با هم کشتیم.

عجب چیزی شدیا!!! میگم حیف که نمیشه آنلاین بریم وگرنه همین الان یه کارکتر مثل الیستر درست میکردم و کاری میکردم که دیگه جرات نکنی بیای تو کمپ.....

اینم کارکتر من:
    Last edited by behrad66; 26-09-2010 at 07:53.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

البته Aim که اتک رو زیاد میکنه بدرد اخر بازی نمیخوره . چون دیگه اتک اونقدر زیاد هست که لازم نباشه از Aim استفاده کنی .

فقط واسه Critical خیلی خوبه که بالا میبرش . در ضمن از همون Longbow استفاده کنی بهتره . میدونی چرا ؟ چون longbow 0.3 و Shortbow 0.2 زمان معمولیشه . حالا 2.6 تا اضافه بشه چقدر فرق میکنه .

تازه چون دمیج longbow بیشتره پس Longbow بهتره . تازه فاصله بیشتری هم پوشش میده و یعنی واسه Critical و Arrow of Slaying بهتره .

در کل من از Longbow استفاده میکنم به خاطر دمیج بالاش و Miss کمتر به خاطر فاصله اش (دیشب یه نگاه کردم دیدم مثلا اگه از فاصله 20 متری با Longbow بزنی احتمال برخوردش بیشتره از Shortbow . البته خیلی کم )

الان اون غوله توی برج رو کشتم به چه اسونی . نمیدونم از fire arrow بود یا از shattering shot که زود مرد .
    Last edited by Gregar; 26-09-2010 at 11:29.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اگه منظورت اون یارو Ogre ـس که shattering shot کاریش نمیکنه. فکر نکنم Ogre آرمور داشته باشه. shattering shot تو حالت معمولی 10 تا و Master Archer رو که بدی 20 تا از آرمور کم میکنه!! خوراک دارک اسپاون ها و ریور ها و نایت هاست. البته میدونی که اگه به لول پایینا بزنی پرتشون میکنه.

بهتره فعلا واسه غولا Crippling Shot رو بزنی که 10 تا از اتک و دیفنسشون کم میکنه. تا بعدا Suppressing Fire رو بگیری. خیلی باحاله. البته 60 تا upkeep داره ولی وقتی اون جون سختا میان Suppressing Fire رو با Rapid Shot میزنم دیگه اصلا نمیتونن بهم دمیج بزنن!! آخه Suppressing با هر ضربش 7.5 تا از اتک دشمن کم میکنه. یعنی مثلا اگه 4 بار با این بهش بزنی اتکش 30 تا کم میشه!!!

یه چیز باحال آرشر هم همینه دیگه. با تلنت های sustained ـش باید هی کار کنی برعکس تنک وریور که همیشه Shield Wall و Precise Striking ـم اکتیو بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی رمز این بازی رو نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه منظورت اون یارو Ogre ـس که shattering shot کاریش نمیکنه. فکر نکنم Ogre آرمور داشته باشه. shattering shot تو حالت معمولی 10 تا و Master Archer رو که بدی 20 تا از آرمور کم میکنه!! خوراک دارک اسپاون ها و ریور ها و نایت هاست. البته میدونی که اگه به لول پایینا بزنی پرتشون میکنه.

بهتره فعلا واسه غولا Crippling Shot رو بزنی که 10 تا از اتک و دیفنسشون کم میکنه. تا بعدا Suppressing Fire رو بگیری. خیلی باحاله. البته 60 تا upkeep داره ولی وقتی اون جون سختا میان Suppressing Fire رو با Rapid Shot میزنم دیگه اصلا نمیتونن بهم دمیج بزنن!! آخه Suppressing با هر ضربش 7.5 تا از اتک دشمن کم میکنه. یعنی مثلا اگه 4 بار با این بهش بزنی اتکش 30 تا کم میشه!!!

یه چیز باحال آرشر هم همینه دیگه. با تلنت های sustained ـش باید هی کار کنی برعکس تنک وریور که همیشه Shield Wall و Precise Striking ـم اکتیو بود.
    کی گفته Ogre ارمور نداره . به قیافه اش نگاه کن . میبینی که داره . تازه اگه Drakspawn chronicles رو بازی کنی مبینی که ارمور تنشه .
    واسه تانک هم حتما لازم نیست Pierce Striking فعال باشه و الکی استمینا بگیره . خیلی فرق نمیکنه . بیشتر به درد two handed میخوره . راستی من به خاطر مودهایی که نصب کرده بودم مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم و حالا فقط همین ارچر رو دارم . اون اساسینم از بین رفت

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

کسی رمز این بازی رو نداره
    منظورتون كدوم رمزه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

کی گفته Ogre ارمور نداره . به قیافه اش نگاه کن . میبینی که داره . تازه اگه Drakspawn chronicles رو بازی کنی مبینی که ارمور تنشه .
    واسه تانک هم حتما لازم نیست Pierce Striking فعال باشه و الکی استمینا بگیره . خیلی فرق نمیکنه . بیشتر به درد two handed میخوره . راستی من به خاطر مودهایی که نصب کرده بودم مجبور شدم بازی رو دوباره بریزم و حالا فقط همین ارچر رو دارم . اون اساسینم از بین رفت
    پس Awakening رو تا ته نرفتی که Armored Ogre Alpha رو ببینی. بهش بگیم دیوار بهتره ولی فکر نکنم Ogre معمولی آرموری داشته باشه که با Shattering Shot بخواد خیلی فرقی بکنه. نامرد فقط جونش خیلی زیاده. حالا اینو میتونی جاهای دیگه با Shattering Shot امتحان بکنی ببینی قبلش وریورت چقدر بهش دمیج میزنه بعدش چقدر. منم دوست دارم مطمئن بشم. دیدم امتحان میکنم نتیجه رو همینجا میگم.

اتفاقا خودم که تنک وریور رفتم Precise Striking ـم همیشه روشن بود. 10 تا اتک و 15% شانس بیشتر تو critical زدن در ازای 10% کند شدن ضربه ها چیز کمیه؟! بعدشم چون الیستر تمپلاره باید willpower ـش رو ببری بالا. دیگه 40 تا upkeep مهم نیست اونقدر.
    اتفاقا تنک وریور زیاد به fatigue نیاز نداره. ولی Two-Hand خیلی fatigue میخواد بخصوص اگه Berserker بشه.

بالاخره بلای مد ها سر تو هم اومد. گفتم که تجربه تلخی دارم ازشون. خوب میتونستی سیو هاتو نگه داری که!!!!! البته بهتر... من اصلا از اون آساسینت خوشم نیومد. خیلی بیخودی قوی بود!!!
    Last edited by behrad66; 27-09-2010 at 09:14.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

اینم بیشترین دمیجی که فعلا زدم.

کمان: Mage's Eye
    دمیج پایه: 36.6
    لول: 15
    تلنت: Arrow of Slaying بدون Aim و Master Archery
    هدف: دارک اسپاون (Hurlock)
    محل: Bracillian Forest - قبل از ورودی Ruins

حالا حسابشو بکنین با یه کمان بهتر (مثل همونی که قراره تو Ruins بعد از دراگونه بده) و با dex و cun بالاتر بزنم. تازه اول راهم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •