جالب بود. بنظر من Lethality خیلی خیلی مهمه. من قبل از اینکه Lethality رو بدم critical ـم فقط 10 تا بالاتر از دمیج معمولیم بود! ولی وقتی اینو دادم تقریبا دو برابر دمیج معمولیم شد. از اون طرف دیگه لازم نیست strength بدی (البته باید 20 رو بدی بخاطر آرمور) ولی وقتی cunning رو ببری بالا برای Bard هم خیلی مفیده.
من خودم بیشتر از Rapid Shot استفاده میکنم مگر اینکه زرد یا قرمز باشه. اونوقت Aim رو میزنم بعد Arrow of Slaying رو. میدونی که اینجوری دمیج critical بیشتر میشه که روی Arrow of Slaying هم تاثیر داره.
یه نکته هم بگم واسه شروع بهترین آرمور برای آرشر Dalish ـه. چون همون اول 8 تا dex میده!!! البته اصولا واسه روگ سخته بخوای set کنی آرمور رو. من که کفش +2 dex رو از Bodhann گرفتم که بنظرم حتی از اون کفش level7 ـه که reduce hostility داره بهتره.
راستی... این دفعه بد جور رومنس بهم ریخت. نمیدونم چی شد... بابا دختر هم نشدیم بفهمیم چطور دل مردم رو راضی نگه داریم!!
.gif)
یه دفعه الیستر و للیانا ریختن سر هم دیگه. اگه طرف الیستر رو میگرفتم للیانا -22 میشد!!!!!
.gif)
اگرم طرف للیانا رو میگرفتم الیستر -17 میشد!!
.gif)
خلاصه از همین حالا حواست باشه. بهت پیشنهاد میکنم یه مشاوره علمی کاربردی از هر کی صلاح میدونی بگیر تا مثل من گیج نشی.
.gif)