میگم این چجوری مستر ریست میشه؟
یه کاری کردم خدا کنه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه
ریست فکتری کردم درست نشد![]()
میگم این چجوری مستر ریست میشه؟
یه کاری کردم خدا کنه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه
ریست فکتری کردم درست نشد![]()
کد *#7370 # رو بزن ازت میپرسه که میخواهی ریست کنی میگی آره بعد کد میخواهد اگه عوض کردی که کدی که گذاشتی رو بزن اگه نه همون هشتا 0 رو بزن ریست میشه
این که همون ریست فکتوریه این اصلاً کانتکتارم دیلیت نمیکنه. منظورم اینه که کلاً همه چی رو دیلیت کنه بشه مثل روز اولش
چی بگم
راستی بچه های این کد رو بزنین #0228#* برای مشاهده وضیعیت باتری اسنفاده و اگه دکمه Back رو بزنین وارد منو های جالبی میشین که میتونین کل گوشی رو زیرورو کنین و تستش کنین حتی میتونین GPS گوشی رو تست کنین![]()
نه.reset factory همونیه که توی منوی خود گوشی هم هست و چیزی رو هم پاک نمیکنه ولی اون کدی که بهادر جان گفت درسته که contact ها و log ها رو ممکنه پاک نکنه ولی تمام برنامه های نصب شده رو پاک میکنه.یعنی توی n82 که اینطوریه و توی گوشی شما هم حتما همینه
مگه چی کار کردی که میگی ممکنه سخت افزار اسیب دیده باشه؟؟؟
رو 8300 هم ممکنه عمل کنه این کد
#0228#*
نزنم داغون کنه؟
خدا رو شکر مشکل نرم افزاریه الان خاموشش کردم مشکلی نداره. اون کدو رو بعد امتحان میکنم ببینم چی میشه
سلام می خواستم بدونم محافظ صفحه اسکیرین از این برچسبسها مال n95 8gb بهش میخوره ؟
من دوباره از خریدش پشیمون شدم!
چون چند نفر تو سایت موبایلستان گفتن که با خاموش بود saving power بازهم مشکل باطری دارن!
تو موبایلستان یکیشون اومده میگه گوشی من وقتی رمشو خالی میکنم 8 مگ خالی داره در حالی که اگه رمش خالی باشه بالای 70 مگه اصلاً نمیدونه این گوشی چقدر رم داره
به هر حال هر جور راحتی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)