می خوام تنظیمات گرافیکی بازی رو تغییر بدم اما لانچر بازی به یه زبون دیگه هست (فکر کنم روسی) ،حالا نمیشه انگلیسیش کرد؟
و چرا بازی رزولوشن 900* 1440 نداره ...تمام بازیهای جدید که بازی کردم داشتن اینم گویا اوایل 2009 بوده !
می خوام تنظیمات گرافیکی بازی رو تغییر بدم اما لانچر بازی به یه زبون دیگه هست (فکر کنم روسی) ،حالا نمیشه انگلیسیش کرد؟
و چرا بازی رزولوشن 900* 1440 نداره ...تمام بازیهای جدید که بازی کردم داشتن اینم گویا اوایل 2009 بوده !
آقاي شاهزاده ايرونيمشكل لنگويج از كركشه كه به صورت روسيه-اس*را*ئيليه
البته فكر كنم
شما بازيو دوباره نصب كن و كركشو نريز بدون كرك هم كار مي كنه و اينگليسي
برادر محسن همین حدس و میزدم ولی حال نداشتم دوباره نصبش نکنم
سرورم
تنها راهش همينه
میگم بازیه جالبیه یعنی به پای کال اف دوتی میرسه!!!؟؟؟![]()
این دو بازی زمین تا زیر زمین با هم تفاوت دارن اصلا قابل مقایسه نیستند که بشه گفت کدوم بهتره...میگم بازیه جالبیه یعنی به پای کال اف دوتی میرسه!!!؟؟؟![]()
یعنی هیچ جور نمیشخ مقایسه شون کرد؟
دوست عزیز call of duty یه بازی بزن بکش شوتر و همه کس پسند هست .
ولی این بازی یه بازی RPG و در سطح بسیار بالاست و برای طرفداران این سبک بازی مناسبه .
یعنی به هیچ وجه این 2 تا رو نمیشه مقایسه کرد ، که هیچ ، اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره .
ولی اگه به من بگن فقط یکی از این 2 تا رو میتونی بازی کنی انتخاب من FALLOUT3 هست .
پس یعنی برم بخرمش...ارزش بازی کردن دارههههههههههه!
والا چی بگم ؟
من یه توضیحی میدم اگه خوشت اومد برو بگیر :
اکشن بازی نسبت به اون چیزی که الآن تو ذهن شماست پایینتره .
یعنی ممکنه نیم ساعت بازی کنی و حتی 1 نفر رو هم نکشی .
برای بازی باید زبان انگلیسی رو حداقل در سطح متوسط بلد باشی چون دیالوگهای بازی در روندش نقش دارن و شما باید اونا رو انتخاب کنید .
دوربین بازی مثل همون COD که گفتی اول شخص هست که البته به سوم شخص هم تبدیل میشه .
موجودات عجیب و غریب باید بکشی یعنی خیلی توش آدم واسه کشتن نداره .
پیاده رویش خیلی زیاده ( داداشم به این بازی میگه مارکوپولو )
تنوع بازی بسیار بالاست وشما هرگز از بازی کردن خسته نمیشی .
N نوع اسلحه ی جورواجور داره .
برای تمام کردن بازی به طور کامل (یعنی با ماموریت های جانبی ) به بیش از 100 ساعت وقت نیاز هست ولی داستان اصلی رو تو 10 ساعت هم میشه تموم کرد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)