من یه توصیه دوستانه به همه می کنم از پیشگامان نگیرین.همین
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
من یه توصیه دوستانه به همه می کنم از پیشگامان نگیرین.همین
من صبانت استفاده میکنم ، سرعتش مقطعیه و تا حد زیادی به سرور بستگی داره و مساله مهمی که هست ، خیلی بستگی به شانست داره ، که کسانی که حجم اینترنت شما باهاشون shareَده چقدر استفاده کنن ، ظاهرا اینترنت 1 مگ رو بین 8 نفر share میکنن ، اگر فقط شما استفاده کنی ، سرعت تا حد سرسام آوری میره بالا و برعکس ،
من از روی سرور های قوی تا 400 تا هم دانلود کردم ،
به طور معمول بین 80 تا 120 هست . این چند روزه که ریخته به هم همه چی ، تا 5 و 6 هم رسیده ، گاهی هم کلا Disconnect میشه اما هرچی هست خیلی بهتر از بقیه سرویس ها است ، من 128 با ترافیک سه ماه 30 gig گرفتم 85 تومان . به نسبت بقیه شرکت ها می ارزه .
مثلا من این رو همین الان دارم داون میکنم از سرور دانشگاه پیام نور ، سرعتش هم مقطعی نیست ، فیکس همینه
بیشتر از این هم زیاد داون کردم
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
صبانت به مراتب بهتره . اگر قیمتش مهم نیست واستون . چون فکر میکنم یک کم گرون تر از اون ها باشه .سلام
کسی میدونه تو اصفهان پارس بهتره یا صبانت من خودم شاتل دارم ولی میخوام عوض کنم خود صبا نت نوشته تازه منطقه ما رو ساپورت میکنه یعنی خلوت باشه سرعت بالا نیست؟!!! یکی از دوستان هم منطقه ما پارس 128 گرفته سه ماهه 37000 تومان 8 گیگ ترافیک سرعت دانلودش هم تو idm 125 هستش ولی پیج هارو خیلی بد باز میکنه حالا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم اگه امکان داره راهنماییم کنید
اینم تست سرعت ، البته مقطعیه
![]()
درسته صبانت سرعت بالایی داره ولی وقتی محدودیت حجمی داره چه فایده ای داره ...!!!!
تازه باعث میشه حجم شما زودتر به پایان برسه ... شبانه رایگانش هم که سرعت اکانت روزانه را اصلا نداره ...!
گزینه بهتری سراغ دارید ؟درسته صبانت سرعت بالایی داره ولی وقتی محدودیت حجمی داره چه فایده ای داره ...!!!!
تازه باعث میشه حجم شما زودتر به پایان برسه ... شبانه رایگانش هم که سرعت اکانت روزانه را اصلا نداره ...!
همه سروبس ها محدودیت حجم رو دارن ، اون هایی هم که ندارن ، قیمت هاشون اصلا منطقی نیست . اینطوری لا اقل وقت آدم هدر نمیره . شبانه اش گاهی خوبه ، گاهی نه ، ولی همون هم نسبت به بقیه سرویس دهنده ها خیلی بهتره .
من نامحدود فن آوا دارم 3 ماه 66 تومن میدم ... سرعت بین 50 تا 80 هست ...
به غیر از مرور وب حدود 40 گیگ در ماه هم دانلود میکنم ...
قیمتش که خیلی مناسبه ، یه تست سرعت از سایت speedtest.net میشه بزارید ؟من نامحدود فن آوا دارم 3 ماه 66 تومن میدم ... سرعت بین 50 تا 80 هست ...
به غیر از مرور وب حدود 40 گیگ در ماه هم دانلود میکنم ...
اگر همیشه سرعتش همین باشه ، می ارزه ، من با فن آوا یه جا کار کردم ، سرعتش بالای 18 نیومد ، شاید سرعت هاشون بهتر شده باشه ،
من صبانت 30 گیگ 3 ماهه رو 85 تومان میگیرم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همشهری های عزیز
من میخوام سرویسم رو عوض کنم و نامحدود بگیرم
میتونم ماهیانه حدود 20تومن بدم و یه سرعت حدود 50 ثابت رو هم میخوام
شما کدوم شرکت رو توصیه میکنید؟
در ضمن این قیمت های شرکت فن آوا هست به نظرتون میصرفه یا شما گزینه بهتری سراغ دارید/
![]()
Last edited by mohamad_beauty; 01-05-2010 at 01:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)