با كليه كارتهاي متصل به شبكه شتاب ميتونيد پرداخت كنيد!!!
با كليه كارتهاي متصل به شبكه شتاب ميتونيد پرداخت كنيد!!!
با سلام خدمت همه بچه های مخابراتی
امروز روز خوبیه
سرعت دانلود افزایش پیدا کرده پینگ خوب شده و سامانه شارژ و پرداخت اینترنت افتتاح شده
کاش همین جوری ادامه بدن
دمن اوسته
اینم result:
![]()
دوست عزیز تعرفه ها رو بصورت عکس نزدن بلکه از طریق خود سایت محاسبه مبلغ میکنه
اون شماره تلفن هم من نمیدونم مال کیه، شانسی زدم، شما اول شماره خودتون رو بزنید اگه وارد شد که چه بهتر اگر هم وارد نشد یه شماره دیگه رو شانسی بزنید تا الااقل وارد سیستم بشه
![]()
من 2.5 ماهه از مخابرات اشتراک 512 دارم .... برای من از همون اول سرعتم 52 بوده و نه زیاد شد و نه کم در حالی که دوستم اون موقع با 150 دان میکرد ....
حالا من بهشون زنگ بزنم بگم سرعتم چرا 50 تاست ناثیری داره؟؟ نامردا بگن سرعت قانونی همینه!!!!!!
من هر شب 1300 دان رایگان دارم
اینم 2 تا تست که الان گرفتم!!! چرا تو تست سرعتم اینقدر پایینه با idm سرعتم دوروبر 52 تا هست البته با نوسان شدید !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehr20; 16-10-2011 at 15:44.
شما به 90 91 222 0441 زنگ بزن ببین چی میگن
البته فکر کنم برست سرویسها فقط برای اورمیه باشه نه برای شهرستانها
ساعت 15:47
![]()
Last edited by urumchi; 16-10-2011 at 15:52.
سلام خیلی ممنون از خبرتون .از دوستان کسی اینجا مکس 128 نامحدود خانگی داره آیا درسته که پهنای باند مثل 256 میده؟ سرویس رو تمدید کنیم یا اینکه به پارس منتقل کنیم؟
با سپاس![]()
مگه پینگ به سرور هم ربط داره؟
این یه نمونه از تست روزمه:
آره، حتی بعضی وقتها سرعت تا 170 هم بلند میشه، البته زیاد اونجا نمیمونه ولی سرعت متوسطم همین حدود 65-70 دانلود میکنم، البته میگم الان یکی دو روزه اینطور زیاد شده، همانطور که دوستمون گفت ظاهرا دوباره برست رو فعال کردن. بله ارومیه هستم.
فقط از دوستان کسی میدونه ساعت رایگان مخابرات از چند تا چنده، مگه از 12 شب شروع نمیشه؟
من دیشب از 12 شروع به دانلود کردم بعد دیدم کلی حجم کم کرده!!! فقط خواستم قبل از اینکه زنگ بزنم سویوش کنم بپرسم مطمئن شم بعد
یکیم کسی تو ارومیه سرویس وی ... ان ارزون و مناسب سراغ نداره، من ماهی حدود 5 تومن میخرم که فکر کنم ارزونترشم باید باشه. اگه کسی میدونه ممنون میشم بهم پی ام بده.
کارت من ماله صادراته ( سپهر )
وقتی میخوام پرداخت اینترنتی کنم یه راست میره سایت بانک ملت
اگه میشه راهنماییم کنید
اون دروازه پرداخته بانك ملته
همونجا شماره كارت و مشخصات كارت صادرات رو ميديد و پرداختتون رو انجام ميديد ، لازم نيست كه كارت بانك ملت رو حتما داشته باشيد.
اینکارو کردم ولی گفت کارت اشتباه هست
و هم اینکه رمز دوم من 5 رقمی هست ولی تو کادر باید رمز 4 رقمی باشه
جور در نمیاد
تو خودپردازم 4 رقمی زدم ولی گفت باید 5 رقمی باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)