تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 181 از 2550 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    یه عضو قدیمی ولی جدید!
    من هم از همارا ADSL گرفتم، از دیروز نمی تونم با ADSL وارد اکانتم در یاهو و یا ADrive بشم. البته با dialup حتی خود شرک همارا (9715302) این مشکل وجود نداره، همچنین با ف ی ل ت ... هم به راحتی می تونم لاگ این بشم، با شرکت هم تماس گرفتم گفتن تا 2،3 ساعت دیگه بررسی می کنن خبر می دن (من که بعید می دونم همارا از این کارا بکنه! ) IP رو هم که قربونش برم n نفر با همین IP دارن تکنولوژی رو تجربه می کنن!!! ولی مثل اینکه فقط من اینجوری شدم پس فکر نمی کنم اون سایت ها با IP من مشکل داشته باشن.
    به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟
    Last edited by reza.32; 16-11-2008 at 15:14. دليل: یکی اینو پاک کنه لطفا! تکراری پست شد!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه عضو قدیمی ولی جدید!
    من هم از همارا ADSL گرفتم، از دیروز نمی تونم با ADSL وارد اکانتم در یاهو و یا ADrive بشم. البته با dialup حتی خود شرک همارا (9715302) این مشکل وجود نداره، همچنین با ف ی ل ت ... هم به راحتی می تونم لاگ این بشم، با شرکت هم تماس گرفتم گفتن تا 2،3 ساعت دیگه بررسی می کنن خبر می دن (من که بعید می دونم همارا از این کارا بکنه! ) IP رو هم که قربونش برم n نفر با همین IP دارن تکنولوژی رو تجربه می کنن!!! ولی مثل اینکه فقط من اینجوری شدم پس فکر نمی کنم اون سایت ها با IP من مشکل داشته باشن.
    سلام
    یه عضو قدیمی ولی جدید!
    سلام بر عضو قدیمی و جدید
    ئه! دوست خوبم این چه حرفیه که میزنید؟؟؟
    اولا که همارا آی پی استاتیک میده. و هیچ وقت تا حالا IP رو Share نکرده.
    در مورد Adrive هم، در سایت تغییراتی میدن.
    فکر کنم به زودی حل بشه.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام توحیدجان
    ولی مشکل من فقط ADrive نیست، یاهو هم اینطوری شده، همش با dialup یا ف ی ل ت ... می رم یاهو! چندتا ریموت سرور (البته می دونم اینا ذاتا مشکل دارن!) هم هست که تا دیروز صبح درست بودن. ولی بعداز اون دیگه هیچکدوم بالا نمی یاد (Internet Explorer cannot display the webpage) واسه یاهو و ADrive هم همین عبارت می یاد. به طور کلی الان دارم فقط با ف ی ل ت ... به حیات اینترنتی خودم ادامه می دم! (یعنی هیچکدوم از مشکلات بالا رو ندارم!) که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره!
    Last edited by reza.32; 16-11-2008 at 16:50.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام توحیدجان
    ولی مشکل من فقط ADrive نیست، یاهو هم اینطوری شده، همش با dialup یا ف ی ل ت ... می رم یاهو! چندتا ریموت سرور (البته می دونم اینا ذاتا مشکل دارن!) هم هست که تا دیروز صبح درست بودن. ولی بعداز اون دیگه هیچکدوم بالا نمی یاد (Internet Explorer cannot display the webpage) واسه یاهو و ADrive هم همین عبارت می یاد. به طور کلی الان دارم فقط با ف ی ل ت ... به حیات اینترنتی خودم ادامه می دم! (یعنی هیچکدوم از مشکلات بالا رو ندارم!) که اون هم مشکلات خاص خودش رو داره!
    دوست خوبم؛ مشکل حل شد.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مثل اینکه واقعا حل شد.
    ممنون

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

4

سلام بر عضو قدیمی و جدید
    ئه! دوست خوبم این چه حرفیه که میزنید؟؟؟
    اولا که همارا آی پی استاتیک میده. و هیچ وقت تا حالا IP رو Share نکرده.
    در مورد Adrive هم، در سایت تغییراتی میدن.
    فکر کنم به زودی حل بشه.
    موفق باشید

کجا همارا آی پی استاتیک میده ؟ ای پی ها همش داینامیک هستن منتها اکثر ثابت میموندن ولی این چند رووزه اینا هم داره عوض میشهاینطوری پیش بره باید با همارا خداحافظی کنیم

نقل قول نوشته شده توسط ADuser
    راستش چون مربوط به اینترنت تبریزه خواستم بگم من از ماکس نت دارم خیلی هم راضیم

دوست عزیزم لطفا این پایینو کامل کن :

سرعت دانلود : 

وضعیت پینگ : 

سرعت اسمیتون : 

وضعیت نوسان سرعت : 

متوسط سرعت  : 

راستی  یوزر شما مخفف Active Directory  نیست ؟ 
    Last edited by MaSoOd; 16-11-2008 at 18:43.

7. این کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

This Post Edited By MaSoOd
    Last edited by MaSoOd; 16-11-2008 at 18:43.

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ECO 128 در چهار سرور مختلف ( تبریز )

10. 2 کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

جالبه که نتیجه ی کویت با یقیه متفاوته

داره خودمونی میشه Neo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    عرض شود كه ديروز به ما گفتن اينترنت وصل ميشه ما هم چشمامونو دوختيم به چراغ Adsl مودم تا اين كه بعد دو روز روشن شد ولي بحالت چشمك زن!! از اينترنت مينترنت هم خبر يخ !! تازه تلفن هم قطع شده و با همون روش ديزلي هم نميتونم به اينترنت بيام!!برادران همارا كه يكيشون حسابي منو سركار گذاشت وگفتش كه خط نويز داره كه چراغ چشمك ميزنه و منو مجبور كرد از ورودي ساختمان گرفته تا..... كنترل كنم كه البته نميدونم درست كنترل كردم يا نه ولي خوب ظاهرا اونجا هم خط نبود تا اينكه يكي ديگه از برادران همارا فرمودن چون خود تلفن هم قطعه ربطي به نويز نداره و بايد به 117 زنگ بزنيم نمي دونم واقعا اشكال از كجا مي تونه باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •