قیمت سوناتا جدید چنده؟
سوناتا 2011 قیمت 64000000 تومان
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
57 تومن 64 !!!!![]()
بستگی به مدل داره
دنده پشت فرمونش 65 میلیونه و مشکلی الماسی هم 66 میلیون
یکسری هم هست که با 53 میلیون هم میدن
تفاوت قیمت مدل هاش زیاده
عزیز دلم خوبه لینک تاپیک زدم بالا ۶۰ تومن مگه ......خوب برو jensis بخر قیمت سونتا ۲۰۱۱ از زیر ۵۰ شروع میشه فول آپشن میشه ۵۷
لطفا این چیزارو برای من توضیح ندین بله پورشه کأن هم اگه کیت خفن بخوای بندازی مثل کیانفر میشه ۳۲۰ میلیون هیشکی هم عزت نمیخره![]()
50 تومن قیمتی هست که از گمرک میاد بیرون و اونایی هم که وجدان دارن و دزد نیستن حدود 52 53 میدن ولی خودم تا 65 تومن هم دیدم که این ماشین رو تو نمایشگاه ها میفروشن چون دزد هستن
شما یکسر نمایندگی های فروش برید از خودرو های جدید دیدن کنید و مشخصات ، امکانات و قیمت های اون ها رو بگیرید
کيلومتر ٨ جاده مخصوص کرج - خيابان شانزدهم![]()
دوستان من قبل عید یه سونتا ۲۰۱۱ فول آپشن با سقف پاناروما خریدم و اتفاقا فرستادم طرف شهر محمد جان. من قبول دارم ولی قیمتی که زدم قیمت فروش یه شرکت بزرگ معتبر ببینید یه آپشن ویژه مثل بدنه از جنس طلای ۱۸ عیار یا فرمان پوشیده از برلیان یکم خاصه .
دوستمون قیمت خواست من لینک دادم ایشون اگه به خادم بخره من میتونم آدرس شرکتو بدم بره از اونجا تهیه کنه
سلام قیمت
سمند ال ایکس معمولی و سال
206 SD V1
206 SD V8 معمولی و سفارشی
باتشکر
Last edited by jupiterx; 27-04-2011 at 07:29.
سمند ال ایکس معمولی و سال دیگه نداریم هموشن LX هستن
صفر کیلومتر سفید حدود 14500
--
SD V1 صفر کیلومتر من ندیدم و مدل 89 با حدود 7 هزار کیلومتر کارکرد حدود 14400 میتونی بخری
SD V8 صفر کیلومتر هم حدود 17 میلون هست
Last edited by Ship Storm; 27-04-2011 at 10:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)