تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 181 از 905 اولاول ... 81131171177178179180181182183184185191231281681 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من یک پراید مدل 131sxسال 90 صفر از نمایندگی گرفتم که........

در وهله اول بايد بگم كه خودروهاي توليدي اين چند سال اخير واقعا گوي سبقت رو در بي كيفيتي و پايين بودن امتياز خدماتي در دنيا از همه شركتهاي خودروسازي ديگه بردند.
    مورد اتومبيل شما رو نميشه به همين صورت و فقط با توجه به گفته هاي شما و تعميرات و تعويض هايي كه انجام شده، متوجه شد.
    در واقع يك سري اعمال و آزمايشات لازمه تا مشخص بشه، يكي از دوستان قديمي كه سني ازش گذشته و سالهاي درازي رو با مكانيكهاي آمريكايي كه قبل از انقلاب در ايران كار ميكردن ،گذرونده بوده و تجارب زيادي داره، هميشه اين جمله رو از اونها نقل ميكنه و ميگه ورد كلامشون بوده:
    كارهاي فني و تعميرات، 80% وابسته به درك و شناخت و تشخيص چشمي و حسي است و 20% به تجهيزات و وسائل.
    و خود من هم به تجربه ديدم كه كساني توي تعميرات وسائل مختلف موفق بودن كه به دور از انجام طوطي وار يك عمل و تكرار مكرر يه راه، نشستن، فكر كردن، تجزيه و تحليل كردن و در نهايت به نتيجه اي رسيدن.
    خودروي شما شتاب نداره...
    اين به خيلي چيزا مربوط ميشه و البته اينكه فرم نداشتن شتاب اون چطوريه هم خيلي مهمه.
    مثلا ممكنه موتور دور بر نداره و خوب گاز نخوره و ماشين شتاب نگيره و يا برعكس خوب گاز ميخوره و دور به خوبي بالا ميره اما ماشين شتاب نميگيره.
    توجه به اين نكات خيلي مهمه. گاهي ممكنه تعويض يه قطعه مثل شمع، موقتي مشكل رو حل كنه اما دوباره برگرده. خب اين نشون ميده به قضيه مشكل نزديك شديم اما دقيقا به اون نرسيديم. بطور مثال ممكنه فنرهاي سوپاپ از جنس خوبي نباشن و بعد از اينكه اون 3 يا 4 هزار كيلومتر رو كار كردن، حالت ارتجاعي خودشون رو به مقدار زيادي از دست دادن و به همين خاطر با يه تنظيم سوپاپ بهتر شده كه البته بازم دوباره بد شد. و يا از تنظيم خارج شدن تسمه تايم و يا ضعيف شدن كلاچ.
    مشكل ترمزها هم يكي از همون دلايل بود كه به اون اشاره كردين و البته باعث تاسفه كه يك ماشين صفر كيلومتر بايد به اين زودي اينهمه وسائل عوض كنه در حاليكه يه خودروي 30 سال قبل هنوز خيلي از وسائل فابريك خودشو داره!
    اون صداي زوزه به نظر ميرسه صداي مكش هوا از يه جايي باشه كه وارد موتور ميشه و همين تنظيم مقدار مناسب سوخت و هوا رو بهم ميزنه و باعث بد كار كردن موتور ميشه ( لرزشي كه مثل خراب شدن يكي از شمعها يا سوختن يكي از سوپاپها باشه) . ممكنه واشر منيفولد هوا يا دريچه گاز خراب شده باشه و از لاي اون هوا بكشه و يا يكي از لوله هاي مكشي هوا كه لاستيكي است پاره شده باشه.
    در نهايت توصيه من اينه كه هركسي گفت فلان قطعه رو عوض كنين، سعي كنيد يك قطعه سالم دست دوم رو از يه ماشين ديگه ( دوست..آشنا..) جايگزين كنين تا اگر مشكل حل نشد هزينه اي نكرده باشيد و قطعه خودتون رو دوباره استفاده بكنيد.
    اگر از فرم كار كرد موتور روشن و در حال حركت اون هم يه كليپ كوتاه تهيه كنين و اينجا بگذاريد ميتونه كمك بزرگي باشه.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در ادامه و با اجازه عرض کنم که مشکل موقتی در سنسور دور موتور و قبل از اون وای شمع و سیستم دلکو رو نیز چک کنید
    فنر سوپاپ هم خیلی مشهوده که دوستمون فرمودند و ماشینتون گارانتی نداره دیگه ؟

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باسلام خدمت اساتید
    گریبوکس ماشین هیچ عیبی نداشت واسگازینشو چک کردم فول بود ولی کمی سیاه شده بود رفتم عوضش کنم گفتند خارجی ها همش تغلبیه سراغ توتال رو گرفتم گفتند اصلیش گیر نمی یاد واینایی که تو بازاره {به توتال} شرکت بهران وتوتاله وتو ایران ساخته میشه بهتره همون بهرانو بگیری
    بلاخره واسگازینو عوض کردم اونم بهران
    رفتم مسافرت گریبوکس عالی دنده ها عالی وبدون صدا جا میرفت توراه برگشت گریبوکس به صدا افتاد وتو همه دنده ها به جز دنده عقب صدا میکنه صدایی مثل وار وار البته دنده تا تو زوره صدا نمیکنه
    به نظر شما عیب از واسگازینه اونو عوض کنم یا ببرم گریبوکسو باز کنن
    کسی جواب یا پیشنهادی نداره؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی جواب یا پیشنهادی نداره؟
    ببینید نمیشه دقیق گفت که از چیه چون صدار و نشنیدیم
    ممکنه خیلی اتفاقی همزمان شده باشه شما اگه واسکازین هم مد قبلی و ریختید (نه شل تر و نه سفت تر)
    امکان داره روغن جدید روانتر از قبلی بوده و باعث صدا باشه
    در کل شما سطح روغن دنده رو چک کنید و از پر بودن آن مطمئن شید
    بعد از اون به تعمیر کار وارد و مطمئن نشون بدید و اگه... مشکل بود اونوقت اقدام کنید شاید صدا از جای دیگه ای مثل چرخ باشه!!

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

در وهله اول بايد بگم كه خودروهاي توليدي اين چند سال اخير واقعا گوي سبقت رو در بي كيفيتي و پايين بودن امتياز خدماتي در دنيا از همه شركتهاي خودروسازي ديگه بردند.
    مورد اتومبيل شما رو نميشه به همين صورت و فقط با توجه به گفته هاي شما و تعميرات و تعويض هايي كه انجام شده، متوجه شد.
    در واقع يك سري اعمال و آزمايشات لازمه تا مشخص بشه، يكي از دوستان قديمي كه سني ازش گذشته و سالهاي درازي رو با مكانيكهاي آمريكايي كه قبل از انقلاب در ايران كار ميكردن ،گذرونده بوده و تجارب زيادي داره، هميشه اين جمله رو از اونها نقل ميكنه و ميگه ورد كلامشون بوده:
    كارهاي فني و تعميرات، 80% وابسته به درك و شناخت و تشخيص چشمي و حسي است و 20% به تجهيزات و وسائل.
    و خود من هم به تجربه ديدم كه كساني توي تعميرات وسائل مختلف موفق بودن كه به دور از انجام طوطي وار يك عمل و تكرار مكرر يه راه، نشستن، فكر كردن، تجزيه و تحليل كردن و در نهايت به نتيجه اي رسيدن.
    خودروي شما شتاب نداره...
    اين به خيلي چيزا مربوط ميشه و البته اينكه فرم نداشتن شتاب اون چطوريه هم خيلي مهمه.
    مثلا ممكنه موتور دور بر نداره و خوب گاز نخوره و ماشين شتاب نگيره و يا برعكس خوب گاز ميخوره و دور به خوبي بالا ميره اما ماشين شتاب نميگيره.
    توجه به اين نكات خيلي مهمه. گاهي ممكنه تعويض يه قطعه مثل شمع، موقتي مشكل رو حل كنه اما دوباره برگرده. خب اين نشون ميده به قضيه مشكل نزديك شديم اما دقيقا به اون نرسيديم. بطور مثال ممكنه فنرهاي سوپاپ از جنس خوبي نباشن و بعد از اينكه اون 3 يا 4 هزار كيلومتر رو كار كردن، حالت ارتجاعي خودشون رو به مقدار زيادي از دست دادن و به همين خاطر با يه تنظيم سوپاپ بهتر شده كه البته بازم دوباره بد شد. و يا از تنظيم خارج شدن تسمه تايم و يا ضعيف شدن كلاچ.
    مشكل ترمزها هم يكي از همون دلايل بود كه به اون اشاره كردين و البته باعث تاسفه كه يك ماشين صفر كيلومتر بايد به اين زودي اينهمه وسائل عوض كنه در حاليكه يه خودروي 30 سال قبل هنوز خيلي از وسائل فابريك خودشو داره!
    اون صداي زوزه به نظر ميرسه صداي مكش هوا از يه جايي باشه كه وارد موتور ميشه و همين تنظيم مقدار مناسب سوخت و هوا رو بهم ميزنه و باعث بد كار كردن موتور ميشه ( لرزشي كه مثل خراب شدن يكي از شمعها يا سوختن يكي از سوپاپها باشه) . ممكنه واشر منيفولد هوا يا دريچه گاز خراب شده باشه و از لاي اون هوا بكشه و يا يكي از لوله هاي مكشي هوا كه لاستيكي است پاره شده باشه.
    در نهايت توصيه من اينه كه هركسي گفت فلان قطعه رو عوض كنين، سعي كنيد يك قطعه سالم دست دوم رو از يه ماشين ديگه ( دوست..آشنا..) جايگزين كنين تا اگر مشكل حل نشد هزينه اي نكرده باشيد و قطعه خودتون رو دوباره استفاده بكنيد.
    اگر از فرم كار كرد موتور روشن و در حال حركت اون هم يه كليپ كوتاه تهيه كنين و اينجا بگذاريد ميتونه كمك بزرگي باشه.

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز ممنون از شما که وقتتون رو گذاشتین برای حل مشکل من

میخواستم بدونم این بار من پیش کسی ماشین رو باید ببرم که کار برق ماشین رو انجام میدن یا جای دیگه

مشکل شتابم به این صورت است که (خوب گاز ميخوره و دور به خوبي بالا ميره اما ماشين شتاب نميگيره) یعنی دنده 1 که میدی صدای

موتور در میاد سریع میدم دنده 2 که سرعت بگیره و دنده 2 سرعت به 60 به زور میرسه و دنده 3 هم خیلی باید گاز بدی دیگه صدای موتور

در میاد که 80 میرسه دنده 4 هم که باید سرعت رو 100 باشه مثلاً عقربه دوباره برمیگرده روی 80 خیلی که گاز میدی میره رو 100 ....

سری آخر که بردم مکانیکه نشست کلاً 3 نفر نشسته بودن تو ماشین که دور زد گفت: ماشین گاز میخوره ولی خوب شتاب نداره که گفتم

سیم کلاچ رو عوض کردم چون خیلی سفت بود بعد گفت خوب ریگلاج نشده که درست کرد و گفت دیگه خوب شد > دیگه خدایی نمیدونم

کلافم کرده همون سریع آخر استپر رو در آورد و یه اسپری زد دوباره گذاشت سر جاش نمیدونم یعنی استپر مشکل داره که شتاب نداره یا

صبح به زور استارت میخوره > به نظر شما استپر میتونه نقشی تو شتاب وسرعت داشته باشه . شنیدم عوض کردنش دنگ و فنگ داره

طرف باید وارد باشه سویچ خاموش باشه و سر باطری منفی جدا شده باشه و
    ecu دوباره فلش بشه البته فقط شنیدم اطلاعات گرفتم >

به نظر شما ازموارد زیر کدوم میتونه تاًثیر داشته باشه البته باسه من با مواردی که ذکر کردم 1. دریچه گاز 2. استپر 3. سنسور اکسیژن

4. صافی بنزیین 5. کویل 6. سوزن انژکتور حالا حسابی گیج شدم موندم البته ماشین وقتی گاز زیاد میخوره بعضی مواقع فن روشن

میشه و بعضی مواقع هم بوی خام سوزی میده و اینکه شنیدم توی پراید جدید یه فیلتر اضافه توی اگزوز گذاشتن که جلوی آلودگی هوا رو

بگیره که این باعث میشه شتاب کم بشه ؟ و آیا میشه
    ecu خراب یا ضعیف باشه که دستور بده به ماشین کم شتاب داشته باشه البته من

3 بار تا الان جاهای خوب بردم که دیاگ زدوم اگر
    ecu خراب باشه یا قطعاتی مثل استپر یا انژکتور آیا تو دیاگ نشون نمیده ---- فقط

ببخشید که سوالاتم درهم شده

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من 405 دارم مدله 90
    صبح که استارت میزنم ماشین روشن شه یه صدای قیژ میده
    بیشتره اوقات صبح یا وقتی که ماشین مدت زیادی خاموش بوده اینجوری میشه
    میخواستم ببینم مشکلش چیه؟
    چیکار باید بکنم؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز ممنون از شما که وقتتون رو گذاشتین برای حل مشکل من

میخواستم بدونم این بار من پیش کسی ماشین رو باید ببرم که کار برق ماشین رو انجام میدن یا جای دیگه

مشکل شتابم به این صورت است که (خوب گاز ميخوره و دور به خوبي بالا ميره اما ماشين شتاب نميگيره) یعنی دنده 1 که میدی صدای

موتور در میاد سریع میدم دنده 2 که سرعت بگیره و دنده 2 سرعت به 60 به زور میرسه و دنده 3 هم خیلی باید گاز بدی دیگه صدای موتور

در میاد که 80 میرسه دنده 4 هم که باید سرعت رو 100 باشه مثلاً عقربه دوباره برمیگرده روی 80 خیلی که گاز میدی میره رو 100 ....

سری آخر که بردم مکانیکه نشست کلاً 3 نفر نشسته بودن تو ماشین که دور زد گفت: ماشین گاز میخوره ولی خوب شتاب نداره که گفتم

سیم کلاچ رو عوض کردم چون خیلی سفت بود بعد گفت خوب ریگلاج نشده که درست کرد و گفت دیگه خوب شد > دیگه خدایی نمیدونم

کلافم کرده همون سریع آخر استپر رو در آورد و یه اسپری زد دوباره گذاشت سر جاش نمیدونم یعنی استپر مشکل داره که شتاب نداره یا

صبح به زور استارت میخوره > به نظر شما استپر میتونه نقشی تو شتاب وسرعت داشته باشه . شنیدم عوض کردنش دنگ و فنگ داره

طرف باید وارد باشه سویچ خاموش باشه و سر باطری منفی جدا شده باشه و
    ecu دوباره فلش بشه البته فقط شنیدم اطلاعات گرفتم >

به نظر شما ازموارد زیر کدوم میتونه تاًثیر داشته باشه البته باسه من با مواردی که ذکر کردم 1. دریچه گاز 2. استپر 3. سنسور اکسیژن

4. صافی بنزیین 5. کویل 6. سوزن انژکتور حالا حسابی گیج شدم موندم البته ماشین وقتی گاز زیاد میخوره بعضی مواقع فن روشن

میشه و بعضی مواقع هم بوی خام سوزی میده و اینکه شنیدم توی پراید جدید یه فیلتر اضافه توی اگزوز گذاشتن که جلوی آلودگی هوا رو

بگیره که این باعث میشه شتاب کم بشه ؟ و آیا میشه
    ecu خراب یا ضعیف باشه که دستور بده به ماشین کم شتاب داشته باشه البته من

3 بار تا الان جاهای خوب بردم که دیاگ زدوم اگر
    ecu خراب باشه یا قطعاتی مثل استپر یا انژکتور آیا تو دیاگ نشون نمیده ---- فقط

ببخشید که سوالاتم درهم شده
    سنسور rpm
    دریچه گاز
    پمپ بنزین(انژکتور)
    حتی لوله ها و صافی
    ولی قبل از اون دیسک و صفحه ( من مورد خراب دیسکو صفحه توی کیلومتر پایین زیاد دیدم)
    همون فنر سوپاپ هم اگه ماشین سنگین دیگه اصلا جون نداره حتمیه

11. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من 405 دارم مدله 90
    صبح که استارت میزنم ماشین روشن شه یه صدای قیژ میده
    بیشتره اوقات صبح یا وقتی که ماشین مدت زیادی خاموش بوده اینجوری میشه
    میخواستم ببینم مشکلش چیه؟
    چیکار باید بکنم؟
    ممنون
    دوست عزیز صدای قیژ یعنی چهه صدایی
    صوت میزنه
    تق تق می کنه
    صدای مثل بلبرینگ میده؟
    ماشینتون توی سرماست یا پارکینگ؟

صدا قبل از استارت موقع استارت یا در دقیقه اول روشن بودن هست؟
    مدت زمان صدا حدودا چقدره؟

ولی معمولا تا این صدا اومد کلاچ بگیرید و ببینید
    فرمون رو تکون بدید
    بعد توضیح بدید تا کمکتون کنیم

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

پيش فرض

افت لحظه اي دور موتور پرايد در زمان استارت!!

با سلام
    من یه پراید131sx مدل 90 دارم.مدتیه وقتی ماشین رو روشن میکنم برای چند ثانیه دور موتور افت پیدا میکنه و مجدد به حالت عادی برمیگرده!
    این اتفاق ربطی به سردی هوا نداره اما زمانی اتفاق میوفته که ماشین سرده یعنی مدت زیادی خاموش بوده.
    استپر رو هم تمیز کردم تاثیری نداشت.فيلر گيري و تعويض صافي بنزين هم انجام شده.
    علت چیه؟

داره خودمونی میشه sh.k_5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    همسايه p30world

پيش فرض

از ماشین در حالت های مختلف فیلم گرفتم فایل شماره 1 . از داخل خودم گرفتم که استارت سوم ماشین به زور روشن میشه و ریپ میزنه میره که خاموش بشه دوباره خودش جون میگیره بدون اینکه من گاز بدم فایل 2. همون لحظه استارت هست که فقط برادرم از بیرون گرفته که نشون میده موتور ماشین رو دقیق نشون میده که تسمه دینام رو فایل 3. روشن بودن ماشین رو بعد از ده دقیقه کارکرد هست همون صدای زوزه موتور قشنگ معلومه فایل 4. از داخل هست دور موتور فایل 5 . دنده عقب گرفتم که خیلی دنده صدا میده در هنگام صبح هست همه ی این کارها یه توضیح در مورد دانلود فایل ها از برنامه Internet Download Manager استفاده کنید فقط آدرس فایل ها رو در Add Url برنامه کپی کنید و بعد دانلود کنید

1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •