شما در يکي از فرودگاههاي بزرگ و مجهز لندينگ کنيد و بعد درخواست گيت کنيد و بعد به اونجا بريد اگه پلکان يا تونل داشت درست روي خط هواپيما رو قرار بديد و بعد ctrl + j رو بزنيد.
شما در يکي از فرودگاههاي بزرگ و مجهز لندينگ کنيد و بعد درخواست گيت کنيد و بعد به اونجا بريد اگه پلکان يا تونل داشت درست روي خط هواپيما رو قرار بديد و بعد ctrl + j رو بزنيد.
آره.دوستان کسي در مورد اين محل که خيلي دوست دارم برم اونجا چيزي ميدونه ؟
توی برنامه 4 سوی علم نشون می داد می خواستن روی بدنه هواپیما تست کنن رفتن و تا دلشون خواست هواپیمای اسقاطی از اونجا برداشتن و بدنه چند تاشون رو ترکوندن...![]()
![]()
قبلا من یه فایل PDF فارسی داشتم،آموزش کامل این بازی بود.کسی اون فایل رو نداره بذاره؟؟اگه باشه خیلی ممنون میشم!
سلام مجدد خدمت همه ی دوستان.
دو سه روز پیش یه برنامه بود شبکه ی چهار نمیدونم فکر کنم چهار سوی علم بود دیدید چجوری یه خلبان ایرباس هواپیما رو داد دست بچش و همه رو به کشتن داد؟!!!!
فکر کنم تو روسیه بود.شما هم هواستون باشه موقع پرواز با بقل دستی تون صحبت نکنید و رول رو دستش ندید.
مخلص بچه ها هم هستیم.![]()
جدی میگی؟!سلام مجدد خدمت همه ی دوستان.
دو سه روز پیش یه برنامه بود شبکه ی چهار نمیدونم فکر کنم چهار سوی علم بود دیدید چجوری یه خلبان ایرباس هواپیما رو داد دست بچش و همه رو به کشتن داد؟!!!!
فکر کنم تو روسیه بود.شما هم هواستون باشه موقع پرواز با بقل دستی تون صحبت نکنید و رول رو دستش ندید.
مخلص بچه ها هم هستیم.![]()
یه خرده بیشتر در مورد جزئیاتش میگی؟
ببخشید نمیدونم تا حالا چند نفر این سوال رو ازتون پرسیدن ولی چرا این شیشه هواپیما شکسته ؟ مگه توی این بازی شیشه هم میشکنه ؟
![]()
امکان نداره . چون من توی این عکس 747-400 هم می بینم که این هواپیما هنوز توی خطوط هوایی هست . اصلا هم به این هواپیما ها نمیاد که قدیمیو از رده خارج باشن . احتمالا انباری هواپیما هاست![]()
!!!!!!!!!![]()
منم موندم آخه اينجا کجاست؟ يعني اينجاها "!!!
![]()
خودم نتونستم کاملشو ببینم ولی انگار هواپیما رو اتو پایلت بوده که خلبانه با خیال راحت بچشو که حدود15-16 سالش بوده رو میشونه پشت فرمون و خلاصه می خواسته یادش بده .وقتی بچه یوک هواپیما رو بیش از حد به یک سمت می پیچونه هواپیما از حالت خودکار خارج میشه و هواپیما با زاویه ی حدود 90 درجه بنک میکنه و دماغه ی هواپیما با زاویه ی حدود 90 درجه به سمت بالای میره (اون بنده خدا که باحاش صحبت میکرد میگفت که اگه یوک رو زیاد به یک سمت بچرخونی هواپیما از حالت خود کار خارج خواهد شد.)
خلاصه شما این کار رو تو شبیه ساز بکن میبینی که دیگه هیچی رو نمی تونی کنترل کنی (اگه در ارتفاع پایین باشی)
من خودم این کار رو کردم(بنک 90 و دماغه حدود 90) احتمال استال بسیار بالا میره در این حالت و جدا از اون دیگه نمی تونی هواپیما رو کنترل کنی.من وقتی از ارتفاع بالا فکر کنم حدود 15000 پایی این کار رو کردم و به سختی تونستم هواپیما رو کنترل کنم.ولی در ارتفاع زیر 10000 پایی بعید میدونم بشه هواپیما رو کنترل کرد.
امیدوارم موفق باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)