تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 181 از 3745 اولاول ... 811311711771781791801811821831841851912312816811181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,801 به 1,810 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام....ببخشید اینجا اینو مطرح میکنم،آخه جاشو پیدا نکردم.... من مودمی که از خود شرکت گرفتم(corecess 3112ug) درایورش ماله xp هست....حالا که من ویندوز 7 ریختم،درایورشو از کجا بیارم.....کسی داره؟؟؟
    زنگ زدید شرکت؟؟؟؟

درست یادم نیست...........ولی تا اونجایی که یادمه.....من با شرکت هماهنگ کردم.......درایوش رو برام میل کرد..........

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام....ببخشید اینجا اینو مطرح میکنم،آخه جاشو پیدا نکردم.... من مودمی که از خود شرکت گرفتم(corecess 3112ug) درایورش ماله xp هست....حالا که من ویندوز 7 ریختم،درایورشو از کجا بیارم.....کسی داره؟؟؟
    من مودمم Symphony ه که عمرا درایور ویستا و 7 ش گیر نمیاد. برو توی Device Manager. روی مودمت کلیک کن و گزینه نصب درایور رو بزن. بعد آدرس محل فایل درایور Xp که داری رو بده. خودش می شناسه.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

سلام - بهترین مودم برای استفاده از آسیا تک چی هست؟
    نمیخوام وایرلس باشه و پورت های زیادی داشته باشه - فقط سرعت و کیفیتش مهمه و اینکه ازیت نکنه.

سوال بعد اینکه بهتره من مودم رو از خود شرکت بخرم تا بعدا اگه مشکلی بود بهانه ای واسش نداشته باشن یا اینکه از بازار بگیرم واسه ارزون تر بودنش؟

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیخوام وایرلس باشه و پورت های زیادی داشته باشه - فقط سرعت و کیفیتش مهمه و اینکه ازیت نکنه.

سوال بعد اینکه بهتره من مودم رو از خود شرکت بخرم تا بعدا اگه مشکلی بود بهانه ای واسش نداشته باشن یا اینکه از بازار بگیرم واسه ارزون تر بودنش؟
    بهتره که مودم رو همیشه از خودت isp ت بگیری تا دردسرهای بعدیت کمتر بشه
    موفق باشید

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز هر مودمي عشقت بگير

d link asus tp link

آسياتك تو اين نخها نيست برو از بازار بگير

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

یکی گفت بگیر یکی گفت نگیر - آخر نفهمیدم مودم رو بگیرم از خودش یا از بازار بگیرم..

حالا یه سوال از بچه های کرج داشتم اونم اینه که من اگر مثلا به جای گرفتن سرویس از دفتر مرکزی آسیاتک بجاش از آپادانا سرویس بگیرم که اونم نماینده ی آسیاتک هست اما به اسم آپاداناست فرقیم میکنه؟ از لحاظ تعرفه که مساوی هستن ، بقیه ی چیزا رو نمیدونم . لطفا راهنمایی کنید چون مهم هستش برام .

سوال بعدیمم اینه که یه خط تلفن به جز pcm نبودن چه خصوصیات دیگه ای باید داشته باشه که روش ای دی اس ال رو خوب جواب بده؟مثلا میگن نباید فیبر نوری باشه - دیگه چیا نباید باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکی گفت بگیر یکی گفت نگیر - آخر نفهمیدم مودم رو بگیرم از خودش یا از بازار بگیرم..

حالا یه سوال از بچه های کرج داشتم اونم اینه که من اگر مثلا به جای گرفتن سرویس از دفتر مرکزی آسیاتک بجاش از آپادانا سرویس بگیرم که اونم نماینده ی آسیاتک هست اما به اسم آپاداناست فرقیم میکنه؟ از لحاظ تعرفه که مساوی هستن ، بقیه ی چیزا رو نمیدونم . لطفا راهنمایی کنید چون مهم هستش برام .

سوال بعدیمم اینه که یه خط تلفن به جز pcm نبودن چه خصوصیات دیگه ای باید داشته باشه که روش ای دی اس ال رو خوب جواب بده؟مثلا میگن نباید فیبر نوری باشه - دیگه چیا نباید باشه؟

آقا تو كرج اگه خواستي آسياتك بگيري فقط از دنيا نت نگير. من نزديك 9 ماه ازش سرويس داشتم خوب بود. ولي از هفته ي پيش كه رفتم يه قرارداد سه ماه جديد بستم ، افتضاح شده ، هر روز 2-1 ساعت قطعي داره. ديگم بيشتر وقتا isp به جاي آسياتك ، يه شركت ديگه است(آريا رسانه پارس)، كه ping يا time out مي شه يا 400 به بالاست. خلاصه خيلي اعصاب خورد كن شده.
    مگه آسياتك تو كرج دفتر داره يا از تهران به كرج اشترك ميده ، منظورت چبه؟
    در باره مودم من از شركت پرسيدم چه موددمي خودشون نصب مي كنند(planet) ، تو بازار 30 هزارتومن پايين تر گرفتم.
    اينم يه تست كه الان گرفتم، مثلا 512

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

مگه آسياتك تو كرج دفتر داره يا از تهران به كرج اشترك ميده ، منظورت چبه؟
    آره چند وقتیه که آسیاتک تو کرج دو تا دفتر به همون اسم آسیاتک داره . اما شرکتی مثل آپادانا هم از آسیاتک هستش سرویسش .

من بنا به دلایلی میخوام با آپادانا قرارداد ببندم اما اگه واقعا تفاوت زیادی با خود دفتر آسیاتک داشته باشه ترجیح میدم با همون خود دفتر آسیاتک قرارداد ببندم .

حالا موندم چیکار کنم .

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آره چند وقتیه که آسیاتک تو کرج دو تا دفتر به همون اسم آسیاتک داره . اما شرکتی مثل آپادانا هم از آسیاتک هستش سرویسش .

من بنا به دلایلی میخوام با آپادانا قرارداد ببندم اما اگه واقعا تفاوت زیادی با خود دفتر آسیاتک داشته باشه ترجیح میدم با همون خود دفتر آسیاتک قرارداد ببندم .

حالا موندم چیکار کنم .
    دوست عزيز اينها فقط نماينده فروش هستند و هيچ فرقي نميكنند. فقط يك پنل دارند و بس تمام كار زير نظر آسياتك

در مورد مودم هم راهنمايي كردم خود داني ميخواي پول اضافه بدي به شركت
    من 4 سال مشترك آسياتك و صبانت(نمايندگيش رو هم دارم)

11. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •