wma که میشه windows media audio. صوتیه ؟؟؟؟!!! منظورتون فکر کنم wmv بوده.
با Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5 همه چی رو میشه تبدیل کرد. به همراه کرک تو سایتای فارسی هست. سرچ کنید ...
wma که میشه windows media audio. صوتیه ؟؟؟؟!!! منظورتون فکر کنم wmv بوده.
با Xilisoft Video Converter Ultimate 6.0.5 همه چی رو میشه تبدیل کرد. به همراه کرک تو سایتای فارسی هست. سرچ کنید ...
سلام براي تبديل چند فايل ويدئويي با پسوند mpg دچار مشكل شدم.
از convector هاي video convert master و canopus procorder هم استفاده كردم كه خطاي an object was not found رو ميدهند
ممنون بابت توجه تون
قابل توجه اين فايل ها با نرو و مديا پلير باز مي شوند ولي با real player خير
بهترینش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
XiliSoft MKV Converter 5.1
http://rapidshare.com/files/182174428/Xilisoft.MKV.Converter.5.1.18.1211.IQ8Y1.rar
XiliSoft Video Converter Ultimate
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5422638
موفق باشید
دوست عزیز میگه واسه تبدیل به دایویس چطور با این برنامه کار کنم؟
اگه پسوند دایوایکس رو نداشته باشه باز هم ممکنه تو کانتینر avi بریزیش پلیر بازش کنه.
علیرضا جان به avi هم تبدیل کردم روی پلیر جواب نداد . من توی برنامه ImTOO HD Video Converter 6 چه گزینه ای رو برای تبدیل به دایویکس انتخاب کنم یا توی برنامه mkv converter
دومی رو نمیخوام نصب کنم. اولین برنامه که گفتی بخش profile رو برو بزار رو general video format و روبروش برو رو Divx - Movie ببین درست میشه یا نه.
با xlisoft هم که فکر کنم هسته ی ایمهو رو یدک میشه دقیقا همین گزینه ها رو باید انتخاب کنی.![]()
سلام دوستان ، یه سوال دارم...
من چندتا فیلم از youtube دارم که خب همونطور که میدونید فرمتشون flv هست متاسفانه!
از چه کانورتری استفاده کنم تا بتونم تبدیلشون کنم به فرمتهای دیگه؟!؟!؟!
درواقع مشکلم اینه از هر کانورتر که استفاده میکنم یه پیغام میده!
مثلا از "FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter" استفاده کردم که تا فیلم رو اد میکنم پیغام میده : No Decoders To Decode
بقیه هم مشابه همین هستن!
ممنون میشم راهنمایی کنید...
من از نرم افزار زیر استفاده می کنم و راضی هستم :
رمز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)